Blogs & Editorial

Photo diary van 5 maart 2015 - Rollende wimpers en Peking eend

Het is weer eens tijd voor een paar plogs, ik hoop dat jullie weer een keer leuk vinden! Gisteren was ik even kort op pad en de komende week heb ik ook een paar afspraken, misschien wel weer leuk om jullie een beetje mee te nemen in mijn leven? Wat een fijn weertje hadden we ook, een zonnetje en een temperatuur die mij aan lente doet denken en...de dagen worden langer, wie houdt er niet van? Kijk je even mee naar mijn photo diary van 5 maart 2015?

Mijn make-up van de dag met het Viseart palette, de Blush ombre Ripe peach van MAC en de leuke Little Black Primer van Estée Lauder, binnenkort zal ik je er meer over vertellen....ik ben enthousiast!

Ik kon ze niet weerstaan, nude/taupe Rockstud heels van Valentino.....na mijn zwarte van deze winter wilde ik toch wel graag een meer lente achtig paar en deze kleur is perfect! Ik ben er erg blij mee, ik heb ze gevonden op Farfetch en ze komen van een boutique in Spanje, dat scheelt weer een ticket, haha!

Leuk zeg, speciaal voor Moederdag heeft The Body Shop hun bekende vitamine E lijn in een Brits jasje gestoken en er komt ook een extra grote pot van de vitamine E cream uit & een verkoelende oogstick. En wat ruikt de olie voor de nacht tot zalig!

Kijk nu eens....wat een verschill! Enig idee wat dit zou kunnen zijn?

Ik ging even langs bij Benefit, zij hebben zo leuke nieuwe mascara die er heel goed uitziet, de Rollerlash, natuurlijk ga ik hem testen!

Geen strakke pose, maar wel een snelle liftfoto van mijn outfit met de nieuwe schoenen!

Snel even langs bij Voorwinden om mijn korter gemaakte leren broek op de halen, ik ben zo verliefd op die broek!!! En ik had bijna....een nieuwe zonnebril van Le Specs gekocht, die zijn echt heel leuk en niet overdreven duur, rond de 40 of 50 euro.

Tijdens de lunch even checken of de nieuwe MAC collecties al online stonden....jawel! Snel even op Instagram & Twitter gezet, toch grepen er nog veel mensen mis, jammer altijd! Ik ook trouwens...haha

Gezellig lunchen met Vivianne, zalige flensjes gevuld met peking eend, echt heel erg lekker....ik heb er nu weer trek in. Vivianne had veel te vertellen, ze gaat zulke leuke dingen doen!

Thuisgekomen trof ik Yoshi aan op Bo's auto.....dat kan toch eigenlijk niet?

Maybelline stuurde een paar producten op voor een prima nude look met de focus op wimpers en wenkbrauwen, leuk de nieuwe Brow Satin en de mascara vraagt ook om een review toch? De Dream Wondernude foundation moet ik eigenlijk ook nog even reviewen....maar er is te weinig tijd om alles te reviewen!

Met onze moestuintjes gaat het heel goed, Sem heeft er al een aantal verpot en de rest komt ook al lekker door, nu nog wat warmer worden buiten en alles kan in de tuin...ben ik het ook weer kwijt in de keuken....

Dat krijg je ervan als je even niet thuis bent, twee pakjesmannen voor de deur die voor niets kwamen, gelukkig had GLS de pakketjes afgegeven bij de buren en komt DHL morgen weer.

Dit is ook mooi, een prachtig oogschaduwpalette van Yves Saint Laurent.....

....de Tuxedo is perfect geschikt voor een mooie donkere look, die gaat in de test! Is trouwens nu al te koop bij Douglas en De Bijenkorf.

En Chanel komt ook met wat leuks, iets met een CC cream.....

Er is veel vraag naar shampoo's die het haar beter verzorgen, o.a. door minder te schuimen en toch het haar schoon te maken, Yves Rocher heeft nu een Low ShamPoo....misschien moet ik die maar een keer proberen, al ben ik meestal niet zo blij met siliconenvrije shampoos.

Interessante nieuwe producten uit de Pink collectie van Andrélon, de Go for texture definition spray lijkt me wel wat....

En NYC stuurde een pakketje op met producten voor een mooie huid, eens kijken of het fijne producten zijn.

Lekker hoor, Spa Rood heeft twee nieuwe varianten, de Grapefruit en Zwarte Bes, allebei zonder suiker. Ik ben nooit zo'n fan van dit soort watertjes, vind het altijd een beetje onnatuurlijk, water met een smaakje. Nee, dan maar een grapefruit sapje of een glas water, maar blijkbaar denken andere mensen daar toch anders over.

Emo komt even buurten bij Sem....gezellig, maar eigenlijk mag het niet!

Even snel boodschappen doen en toch het Kruidvat even binnenlopen om te kijken naar de nieuwe Catrice collectie....couldn't resist! Ik ben bezig met een artikel over budget vriendelijke musthaves...misschien moeten deze er wel bij?

Oh ja, boodschappen doen! Lekker trouwens dat ze ook eens witte Twix hebben!

En koeken.....de kleine koekjes linksboven zijn heel lekker!

Oh ja, ik ging ook nog even bij Dior langs om een blush op te halen....dat is echt een plaatje om te zien, jullie moeten nog even geduld hebben, maar het zal de moeite waard zijn.

Ik mag dan wel gelunched hebben met Peking Eend, er moet natuurlijk nog gewoon eten klaargemaakt worden, vandaag is dat Spaghetti Arrabiata met salade....lekker!

En nee...dat ben ik niet, maar ik hou wel van deze nieuwe Summer Tote van Tom Ford die in 14 kleuren (ofzo) te koop is, geweldig vind ik deze paarse kleur, ik zou hem zo kopen als hij geen 2.990 euro kost.......even sparen dus maar!

 

Vandaag heb ik het druk met werken en er moet ook druk opgeruimd worden, omdat ik echt door de bomen het bos niet meer kan zien momenteel, alles ligt door elkaar en ik vind niets meer terug, dat werkt niet. Maar er is nog meer...veel deadlines voor leuke dingen en volgende week ben ik weer veel op pad....oh ja, sporten moet ook nog morgen! Keep you posted!

Deel dit artikel
Back to top