Blogs & Editorial

Photo diary van 6 maart 2015 - rennen en rommelen

Soms heb ik weleens het idee dat ik alleen maar aan het opruimen ben, herkennen jullie dat een beetje? Het begint in de ochtend al direct met alle rommel in de keuken en badkamer, maar het houdt ook pas 's avonds laat op als ik alle afwas weer aan het opruimen ben. Pfff....nou ja, het hoort er gewoon bij en dat geldt ook voor de pakjes met spullen die ik krijg, er komt de laatste tijd zoveel binnen...het is bijna niet bij te houden! Kijk je even mee wat ik gisteren heb gedaan in mijn photo diary van 6 maart 2015?

Morning! Vandaag ontbijt ik met kwark, honey granola en banaan, ben er niet gek op, maar ik probeer mijn ontbijt wel iedere dag af te wisselen en dus komt dit ook wel eens voorbij.

Op naar de sportschool, ik heb me voorgenomen nu echt vaker te gaan, het is gewoon goed voor mijn lijf! 

Ja hoor, een make-up loze selfie doen we gewoon, goedemorgen...het was nog vroeg!

Na een uurtje weer op weg naar huis, naast de sportschool is er trouwens een mooie wellness...toch maar eens gaan kijken? Heb het nog steeds niet gedaan!

Ik douche nooit op de sportschool, maar ga altijd direct naar huis en daar teste ik deze nieuwe shampoo & creme spoeling (dat zie je ook vrijwel nooit meer op een fles staan) van de L'Oreal Elvive Extraordinary oil lijn. Ik ben geen fan van de geur, maar de producten maken mijn haren wel zacht en niet zwaar en mooi glanzend. Ik moet nog even doortesten...

OK, de make-up is er ook weer op voor vandaag, ik test de nieuwe foundation van Clinique, wel een beetje veel dekking en nogal droogjes, de review volgt waarschijnlijk later wel, ik moet eerst nog even alle informatie verzamelen.

Om mijn huid helemaal lenteklaar te maken kan ik nog wel wat extra hyaluronzuur gebruiken, dat "plumpt" de huid en zorg voor een mooie glans, dat kan natuurlijk door een creme of serum maar ook door voedingssupplementen volgens Fountain. Ik ben nu deze aan het testen, er zijn ook andere varianten, te koop bij De Tuinen.

En dan is het alweer lunchtijd, Sem eet gezellig thuis en ik maak een ciabatta met parmaham en een restje salade van gisteren, lekker hoor met een beetje pesto.

Daarna ben ik foto's gaan maken van een aantal producten op mijn beautyzolder waar ook veel dozen met MAC producten staan, redelijk gesorteerd, ik heb nog steeds het idee om mijn MAC stash eens te filmen en op de foto te zetten, maar het is een heel karwei...haha! Misschien moet ik maar een museum gaan inrichten?

Fijne aankoop, een leren broek van DNA die heerlijk zit en mooi staat, dat voelt wel even anders dan een "nep leren" broek of legging, dit plakt of kleeft niet, maar is heerlijk zacht en soepel, heel blij mee!

Wat een geweldige kleur heeft de verpakking van deze nieuwe Repetto parfum, de frisse eau florale die in april uitkomt, een heerlijke lentegeur die licht fruitig en bloemig is.

Zelens is een bijzonder merk dat ook verkocht wordt bij winkels als Harrods en Space NK, sinds vorig jaar heeft het merk ook make-up en deze mascara moet helemaal geweldig zijn, er zitten ingrediënten in die de wimpergroei stimuleren en dat is toch voor iedereen fijn. Natuurlijk ga ik deze testen!

Oh wat een mooie flacon van de nieuwe Bvlgari geur, Aqva Divina, een sexy geur met de geur van een "zoute bloem"....en echt, het is een waanzinnige geur!

Alsof ik niet genoeg lipsticks heb om nog te testen...haha, nee hoor...ze zijn welkom deze nieuwe Collistar Art design lipsticks met bijpassend lippotlood...jammer alleen dat ze erg glanzend zijn.

En er komen nieuwe verzorgingsproducten uit, speciaal voor de rijpere huid in de Magnifica Plus lijn van Collistar.

Dove heeft nieuwe douchecremes, fijn dat de exfoliërende versie nu geen plastic bolletjes meer bevat, weg met de plastic soep in de oceanen! Zelf gebruik ik ze niet trouwens, maar Bo en Sem zijn wel altijd fan van Dove en bv. Kneipp en vinden mijn Jo Malone shower gels maar stinken....haha!

Opruimen....dat ga ik die weekend doen, ik begin bij deze kast in de badkamer die echt boordevol staat...ook met oude, bijna lege producten en die moeten eerst weg!

Tja...wat er in deze la ligt? Ik weet het wel een beetje, maar wat er onderaan ligt? Geen idee....snel opruimen dus!

OK, de eerste twee zakken zijn gevuld, die kunnen in de grijze bak. Dit zijn trouwens echt gebruikte producten en die geef ik niet weg, vind ik niet zo hygiënisch. Producten die maar een paar keer zijn gebruikt, of zelfs ongebruikt zijn, gooi ik natuurlijk niet weg.

Ok, dat is wel iets leger, maar nog niet alles is eruit, dat hoeft ook niet natuurlijk, maar er moet nog meer opgeruimd worden, morgen weer een dag.

Yes, mijn bestelling van Selfridges is binnen met eindelijk de nieuwe All day luminous weightless foundation van NARS en de Tom Ford cream color for eyes met nog een lipstick.....

En we eten....pizza! Zelfgemaakt op een basis van Albert Heijn!

En dan is het echt weer even tijd voor House of Cards seizoen 3 via Netflix, ik heb inmiddels al 3 afleveringen gezien geloof ik, maar het kan me niet snel genoeg gaan, ik hou van die serie!

 

We hebben volgens mij een heerlijk weekend voor de boeg, ik ga zeker nog meer opruimen, maar dan wel lekker met ramen en deuren op en probeer ook nog even te genieten van een zonnetje. Ik moet ook echt nog wat werken, volgende week is nl. best een beetje vol met afspraken buiten de deur. Wish me luck! Genieten jullie wel van een rustig weekend?

Deel dit artikel
Back to top