Inspiratie & Tutorials

Video - beautynieuws van week 10 2015 met Guerlain, Yves Saint Laurent en Hema

Ik probeer jullie altijd wekelijks op de hoogte te houden van de nieuwtjes op het gebied van beauty die bij mij binnen zijn gekomen, soms doe ik dat iedere week en soms wat minder vaak. Dat doe ik dan in video vorm, zodat je binnen een kwartiertje weer op de hoogte bent, pak een kop thee erbij en kijk gezellig mee! Deze week laat ik je nieuwe matte lipbalms zien van de Hema, zie je veel fijne nieuwe mascara's van Benefit, Guerlain en Maybelline en een geweldig mooie parfum flacon van Thierry Mugler. Kijk je weer even mee?

 

een lijstje van de producten die ik laat zien in de video zal ik later toevoegen!

 

In deze video draag ik oogschaduws uit het Vanitas palette van MAC, mijn foundation is de nieuwe Beyond Perfecting concealer/foundation van Clinique, op mijn wangen zit (weer) de NARS Laguna bronzer & Deep Throat blush en op mijn lippen dus de Hema soft matte lipbalm in de kleur 02. Mijn eyeliner is van Benefit en mijn mascara van Bobbi Brown met daaronder de Little Black primer van Estée Lauder.

 

Ben jij al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Doen hoor, het kost niets en zo ben je altijd op de hoogte van het beautynieuws! Wat vond jij het leukste nieuwtje of nieuwe product uit deze aflevering? Suggesties zijn ook altijd welkom! 

 

Fijn weekend allemaal!

Deel dit artikel
Back to top