Blogs & Editorial

Photo diary van 7 & 8 maart 2015 - weekend!

Nog geen editorial? Nee, die komt straks online, maar wel een photo diary van het afgelopen weekend! Vol met eten...ik weet het, het is wel een beetje veel, maar ik vind het leuk om te lezen in de comments en op social media dat ik soms mensen inspireer, haha! Ik kook heel graag en naast beauty is het zeker een van mijn andere liefhebberijen, samen met nog veel meer andere dingen, ik blijf graag bezig! Stilzitten kan ik daarentegen weer helemaal niet goed, ik word er altijd een beetje onrustig van, kijk je mee met mijn photo diary van 7 en 8 maart 2015?

Morning! Zaterdagmorgen persen Sem en ik sinaasappels uit, nog steeds op mijn oude pers, ik wil eigenlijk een nieuwe want deze is zo onhandig met schoonmaken. Maar wat is nu echt een handig apparaat? Goede tips zijn welkom, mag best iets kosten en het oog wil ook wat!

Mijn ontbijt : bagel met roomkaas en zalm en komkommer, een latte en een glaasje sinaasappelsap, lekker!

Ik ga lekker vroeg boodschappen doen, het is veel te mooi weer om binnen te zitten en dan kan ik vanmiddag lekker even buiten zijn! Mijn parfum van vandaag is één van mijn all time favorieten : Granada van MEMO Paris, zo'n heerlijke geur!

Makkelijke outfit om boodschappen te doen, zwarte jeans en top, panterjas en bordeaux gympen en tas!

Oh ja, even foto maken zodat ik niet vergeet eens op de website te kijken, ik weet niet of zo'n groentenabonnement echt handig is, wel leuk om te zien dat de producten ook hier uit de omgeving vandaan komen!

Van groenten en fruit kan ik niet genoeg aanslepen, ik word er weleens moe van...haha! Ik zou echt wel willen dat er een groentenboer aan de deur komt, zodat ik iedere dag (of zoiets) uit alles kan kiezen wat lekker is. Maar helaas...die hebben we hier niet! Oh ja, die groentenboer mag dan ook sapjes, soepen en smoothies langskomen brengen, scheelt mij weer werk, ideetje voor iemand?

Oh kijk, bij AH hebben ze nu een nieuw merk met Mexicaanse kruiden en sausjes : Mesa Mexicana. Ik ben nieuwsgierig, ik heb nu een paar salsa's meegenomen en ga zeker ook andere dingen uitproberen.

Oh en de Arizona's moesten plaats maken voor BOS...Ice tea van Rooibos, blijkbaar! Nog niet meegenomen, ik moet nog even checken of er veel suiker in zit (is vaak het geval).

Fotootje appen naar Marco, er is nu ook glutenvrije havermout, moet ik die voor hem meenemen?

Altijd weer spannend, de hellingbaan bij de AH.....het ging goed!

Nog even langs een ander dorp waar ik een zak warme kibbeling meenam voor Sem en zijn vriendje, dat gaat er altijd wel in!

Ik ging voor een boterham met kiprollade, mosterd en augurkjes, zonder augurkjes ben ik geen mens....

Pakjes open maken...leuk dat Clarins nu ook een Radiance Plus Golden glow booster voor het lichaam heeft, dat is best handig, gewoon een paar druppeltjes mengen door een body lotion en je hebt een zelfbruiner.

Gespot bij de Hema en natuurlijk meegenomen om te proberen, de Soft Matt lipbalm. Bij mijn mini Hema liggen maar drie kleuren, maar er zijn er nog meer, leuk hoor...zeker voor de prijs! En ze voelen prima aan op mijn lippen, totaal niet droog, maar ze hebben wel een mooie kleur en finish.

Beautynieuws opnemen, jullie hebben de video toch wel gezien?

Lekker even buiten met Emo....de kussens liggen nog niet op de stoelen, de lente kwam net iets te snel!

Zonnige selfie met mijn nieuwe Toms bril, dit is het model Margeaux.

Yoshi komt ook even kroelen!

Na het eten (frietjes met vissticks en salade) even een aflevering House of Cards kijken en kijk....Frank Underwood doet een leuk spel, even googlen wat dat is! Leuk dat het op de Nederlandse tekenaar Escher gebaseerd is!

Natuurlijk heb ik de game ook gekocht in de app store, inmiddels heb ik hem ook al uitgespeeld...dat is wel weer jammer!

Op zondag heb ik weer eens een smoothie gemaakt!

En bak ik American pancakes voor Sem en Bo (die niet thuis is, maar wel thuis komt later)....ik eet er straks ook wel een paar, maar eerst even naar de gym.

Daar luister ik naar Eminem, werkt altijd goed, rennen op zijn muziek! Hebben jullie nog favoriet muziek onder het sporten?

Thuisgekomen pik ik ook twee pancakes van Sem, met Maple syrup, banaan en pecannoten zijn ze lekker!

's middags ruim ik mijn beauty spullen weer wat op, eerst even goed sorteren....om te beginnen een deel van mijn MAC stash en dan kom je ook weer leuke dingen tegen zoals deze Tricolour Lipglass!

Nee, Yoshi, je helpt niet mee! Ik heb inmiddels mijn MAC lipsticks redelijk gesorteerd, ik zal eens kijken of ik ze een keer kan fotograferen en misschien kan ik wel mijn top 10 favorieten laten zien?

Op zondag doen we het verder rustig aan, we zitten wat in de tuin, ruimen rommeltjes op, doen een spelletje en gaan even op familiebezoek. En dan is het alweer avond, we eten groene Thaise curry met vis & garnalen!

 

Of ik vandaag ook ga ploggen dat weet ik nog niet, maar er komen deze week nog wel een paar photo diaries voorbij, heb je direct weer een kijkje in mijn leven gehad! Fijne week allemaal, wat heb jij dit weekend gedaan?

Deel dit artikel
Back to top