Reviews

Clarisonic Sonic radiance brightening solution - nu ook met een exfoliant

Jullie weten dat ik fan ben van mijn Clarisonic en dat ik deze vrijwel dagelijks gebruik om mijn huid goed te reinigen (tenzij ik een andere tool aan het testen ben). Nu ontdekte ik vorige week bij het PR bureau een mooie en interessante nieuwe kit met een nieuwe opzetborstel, twee reinigers en een serum die er samen voor zouden gaan zorgen dat mijn huid egaler zou worden en een mooiere glow gaat krijgen. Natuurlijk ben ik de Sonic Radiance brightening solution kit gaan testen, kijk je even mee?

Je kunt de Clarisonic Sonic Radiance Brightening solution lijn in Nederland momenteel alleen kopen in een complete kit, hierin zit een reiniger, een exfolierende reiniger, een serum en een speciale opzetborstel. Volgens de gebruiksaanwijzing heb je voldoende product om een maand of drie mee te doen als je de producten volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt. In die periode zou je moeten gaan zien dat de huid minder pigmentvlekken vertoont en zal de huid egaler ogen en meer gaan stralen, ik ben benieuwd!

Ik ben echt extreem benieuwd geworden nadat ik de informatie over de producten heb gelezen en de ingrediëntenlijsten had bestudeerd, dit ziet er heel goed uit! Ik ben vooral heel benieuwd naar de Skin renewing peel wash, dat is een exfoliërende reiniger die je ''s avonds gebruikt in combinatie met de Clarisonic. En volgens dit systeem moet ik nu mijn huid nu ook 's ochtends reinigen met de Skin Illuminating Cleanser en de Clarisonic, iets wat ik eigenlijk nooit doe! Maar omdat ik toch wel wilde zien wat het voor mijn huid doet ben ik alle producten toch gaan testen!

Dit is de inhoud van de kit : Skin Illuminating cleanser voor in de morgen (100 ml), Brightening activator serum voor in de morgen en avond (29 ml), Skin Renewing Peel voor in de avond (100 ml) en de Radiance brush, de kit kost EUR 134,00 en je zou drie maanden met de producten kunnen doen.

In de ochtend gebruik je de Skin Illuminating Cleanser direct op de droge huid en maak je de borstel nat, waarna je die een minuutje gebruikt om je huid zacht te reinigen op de zachtste stand. Daarna spoel je alles af en breng je het serum aan, daarna gebruik je dan je gewone dagcreme en natuurlijk een product met een SPF.

 

In de avond verwijder je eerst je make-up, waarna je de Skin Renewing Peel Wash aanbrengt op de huid, ook nu gebruik je weer een natte Clarisonic om die een minuut de huid te laten reinigen op een snellere stand. Ik moet eerlijk zeggen dat ik telkens de normale stand heb gebruikt van mijn Clarisonic Aria, maar je kunt het dus aanpassen als je wilt.

dit is de speciale Clarisonic Radiance Brush, de haren in het midden zitten veel dichter op elkaar, er zit bijna geen ruimte meer tussen en de haren voelen ook fijn en zacht aan, het is zeg maar de kabuki onder de Clarisonic borstels. Ik vind de borstel qua gevoel ongeveer gelijk met de borstel voor de gevoelige huid.

Clarisonic Sonic Radiance Skin Illuminating cleanser is een melkachtige, zachte en romige cleanser die niet schuimt en zacht aanvoelt op de huid. Op de ingrediëntenlijst zie ik ook salicylzuur staan, het is dus naast een zachte reiniger ook een zeer milde exfoliant. Ik vind het een fijne reiniger die mijn huid niet uitdroogt en na gebruik extra mooi laat glanzen, gelukkig merk ik niet dat mijn huid meer gaat glanzen in de loop van de dag. Deze extra reiniging zorgt er bij mij niet voor dat ik meer talg ga aanmaken en daardoor een glimmende huid krijg, gelukkig maar, want glans is mooi....maar glim niet!

ingrediëntenlijst Clarisonic Sonic Radiance Skin Illuminating cleanser

Clarisonic Sonic Radiance Brightening Activator Serum is een prettig aanvoelend serum dat mijn huid hydrateert zoals een serum moet doen. Op de ingrediëntenlijst zie ik vitamine E staan, samen met verschillende melkzuren en viitamine C, er zit geen uitdrogende alcohol in het serum en ook geen parfum, niet gek dus.

ingrediëntenlijst Clarisonic Sonic Radiance Brightening Activator Serum

Clarisonic Sonic Radiance Skin Renewing Peel Wash is een apart product, het is een transparante gelachtige substantie die een flinke hoeveelheid exfolianten bevat zoals glycolzuur en salicylzuur. Zorg er echt voor dat je deze peel wash niet in je ogen krijgt, want dat prikt! Niet zo gek natuurlijk, want een exfoliant is een melkzuur en zuren kunnen prikken. De peel wash schuimt niet en voelt zacht aan op mijn huid, ook de combinatie met de Clarisonic voelt prima aan. Na het afspoelen voelt mijn huid gewoon normaal aan, niet droog en ook niet vettig, maar mooi glad en ik vind vooral dat mijn huid een mooiere glow heeft dan als ik andere producten gebruik.

ingrediëntenlijst Clarisonic Sonic Radiance Skin Renewing Peel Wash

Inmiddels heb ik deze producten allemaal ongeveer een dag of 10 gebruikt, iedere ochtend en iedere avond. Dat bevalt goed, de producten zijn zacht genoeg voor mijn huid, ze zorgen ervoor dat deze mooi schoon blijft en ik vind de extra glans die mijn huis heeft gekregen wel mooi! Nu gebruik ik zelf natuurlijk altijd al een exfoliant, maar ik merk toch wel verschil met het gebruik van de Peel wash, echt een interessant product. Ik vind niet dat mijn pigmentvlekjes minder zichtbaar zijn geworden, maar dat had ik ook niet verwacht omdat mijn pigmentvlekken echt te diep zitten.

 

Misschien is het geen wondermiddel tegen pigmentvlekken, maar ik denk wel dat deze kit een gunstige uitwerking kan hebben op een wat doffe huid en daar hebben best veel mensen last van zo aan het einde van de winter. Kortom, als je Clarisonic fan bent en last hebt van een doffe huid, dan kan deze kit best interessant zijn om eens te testen. Je kunt de producten niet los kopen, alleen in deze kit en het is ook niet duidelijk of de producten ooit los te koop zullen zijn, dat is nog even afwachten. Je kunt de Clarisonic Sonic Radiance kit kopen bij ICI Paris XL voor EUR 134,00.

 

Denk je dat deze kit iets voor jou is? 

Deel dit artikel
Back to top