Fashion

Klassiek of rock? Bohemien of Romantisch? Ik weet van welke sieraden jullie houden!

Klassiek of rock? Bohemien of Romantisch? Ik weet van welke sieraden jullie het meest houden! Hoe ik dat weet? Dat heb ik ontdekt toen ik jullie antwoorden van de Pandora quiz onlangs aan het doorlezen was, wat leuk om te weten! Maar ik weet nog meer van jullie, zo weet ik dat het merendeel van jullie liever een mooie stad ontdekt dan heftig aan het feesten gaat en gaan jullie met een prijs uit de loterij een wereldreis maken! Wat grappig....jullie lijken best een beetje op mij! Lees even verder voor meer antwoorden...

46 % van jullie kiest voor de neutrale looks uit de mode (zoals deze look met dit mooie vest )

62 % van jullie bezoekt graag een mooie stad op vakantie (misschien wel Milaan?)

48 % van jullie omschrijft zichzelf als sociaal, meegaand, open en breed geïnteresseerd (zoals Anna uit de Disney film Frozen? bron tekening)

54 % van jullie zou graag een wereldreis maken als ze een prijs winnen in de loterij (misschien wel naar Nieuw-Zeeland)

51 % van jullie heeft een hekel aan mensen die alle aandacht naar zichzelf toetrekken

Wie zijn jullie?

  • Jonger dan 20 jaar: 29%
  • 20-25 jaar: 41%
  • 26-30 jaar: 17% 
  • 31-35 jaar: 5% 
  • 36+ jaar: 7%

Welk type sieradendrager zijn jullie?

 

Wat is dit leuk om te lezen, het merendeel van de lezers heeft dus exact dezelfde antwoorden gegeven op de vragen als ik gedaan heb, wat voelen we elkaar goed aan! Ook ik kies voor neutrale items op fashiongebied, ga veel liever citytrippen dan feesten en wil het liefst een wereldreis maken met mijn gezin. En ja, ik ben ook een klassiek sieradentype, dat hebben jullie in dit artikel al kunnen zien.

 

Heb jij met Valentijnsdag nog een sieraad cadeau gekregen van jouw liefde? Neem dan zeker nog even een kijkje in de winkel van Pandora!

dit artikel is gemaakt in samenwerking met Pandora

Deel dit artikel
Back to top