Blogs & Editorial

Photo diary van 10 maart 2015 - Velthuis Kliniek & schooladvies

Afgelopen maandag voelde ik me niet heel erg fit en was ik eigenlijk een beetje bang dat ik "echt" ziek zou worden, maar gelukkig stond ik gisteren een stuk frisser op! Fijn, want ziek zijn is nooit leuk toch? Gisteren had ik een al lang staande afspraak bij de Velthuis Kliniek voor een peeling, dit keer niet door Annelijn want ze is met zwangerschapsverlof! En Sem had ook een spannende afspraak met zijn juf, kijk je mee naar mijn photo diary van 10 maart 2015?

Goedemorgen, Yoshi! Ze komt altijd even bij me kijken als de wekker is gegaan, schattig!

In de ochtend heb ik even gewerkt, veel gebeld en gemaild, interviews gemaild en opdrachten voorbereid, om 11 uur ging ik op pad met boodschappentas....zoals bijna iedere dag!

Na het boodschappen doen richting Rotterdam, waar ik een afspraak heb bij de Velthuis Kliniek voor een glycolzuurpeeling.

Selfie in de wachtkamer van de Velthuis Kliniek, met dank aan het mooie licht een geweldige huid en dat zonder gezichtsmake-up, mijn huid is echt vooruit gegaan sinds ik hier voor het eerst kwam! Wil je daar meer over lezen, ga dan even via deze link naar de artikelen hierover.

Zo'n peeling duurt niet zo lang en ik was na een uurtje weer thuis, tijd voor een lunch met salade en een nieuw Innocent sapje...niet lekker trouwens, veel te veel appel en druif, not a fan!

Oh ja, natuurlijk willen jullie misschien ook wel zien hoe mijn huid er na een peeling uitziet? Dit is het, ik heb nooit last van roodheid of irritatie, fijn natuurlijk, want er werd toch 50 % glycolzuur op mijn huid aangebracht. Mijn huid voelt altijd extreem zacht en glad na zo'n peeling, ik kan er weer twee maandjes tegenaan!

Tijd om foto's te maken voor bij mijn favorieten artikel, wat een fijne producten heb ik toch gebruikt de afgelopen weken!

Dit is ook best een beauty, de Nirvana blush van Benefit, ik zal hem binnenkort eens gaan testen!

Lieve Asraël is ook even komen kijken op de beauty zolder, gezellig.

Nieuwe handcreme binnen, Hand Chemistry, een merk dat al veel prijzen heeft gewonnen in het buitenland, ziet er goed uit, die moet ik snel gaan testen.

Oh...ik kreeg nog wat MAC producten binnen, maar ik had ze al eens gekregen, dubbele post dus! Misschien moet ik maar weer eens een winactie houden, dat is altijd wel leuk toch?

Zeg nu eens eerlijk, is dit geen geweldige kleur? Het is een kleur uit de Julia Petit collectie, volgens mij is het Acai maar ik weet het niet helemaal zeker omdat er een andere naam opstaat, maar aangezien het een matte lipstick is, moet het eigenlijk wel. Deze is super gepigmenteerd en bleef echt heeeeel lang zitten!

Samen met Sem naar school voor een spannende afspraak...Asraël komt ook mee, haha...lief hoor dat hij zo'n steun is voor Sem.

Wat een leuke monstertjes op de deur van de klas!

Knap van Sem, hij heeft VWO advies gekregen van zijn lerares en kan zich dus gaan inschrijven voor de tweetalige VWO opleiding, spannend hoor voor zo'n kleine man van net 11 jaar! 

Na het eten ben ik, samen met Bo nog even gaan sporten, we waren zo'n beetje alleen...lekker rustig dus! Ik sport liever overdag, maar Bo wilde een keer mee en die is beter in vorm in de avond...volgende keer gaat ze maar lekker alleen!

Even kijken welke sauna's ze allemaal hebben in de Wellness, misschien moet ik er maar een keer naartoe gaan? ik ben niet zo'n sauna mens, maar vooruit...een keer proberen kan natuurlijk wel.

 

 

Zo...jullie hebben weer een idee gekregen hoe ik mijn dag door heb gebracht, vandaag ga ik even niet ploggen maar deze week doe ik het vast nog wel een keertje als het ervan komt. Ik hou jullie altijd op de hoogte! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top