Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 11 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Maandag was ik niet fit, koorts & keelpijn, die gelukkig snel weer wegtrok, misschien een mini-griepje dat besloot toch niet echt door te zetten? Vervelend natuurlijk, want zo miste ik wel een leuk Lancome event op maandag....gelukkig is er het beeldmateriaal en de video nog!

Dan maar een beetje thuis hangen, relaxen, thee met honing drinken en een geurkaars op! Deze van 4711 Acqua Colognia kocht ik in Keulen toen ik op bezoek was bij 4711. Lekkere geurkaars, alleen niet zo heel sterk van geur en dus ruik je hem niet zo goed, jammer!

Er is bijna niets leuks dan een mooie blush, dit is de hemelse Hirvana van benefit, what een beauty met de zachte kleurtjes! en hun doosjes zijn ook altijd zo leuk, ben jij fan van de blushes van Benefit?

Heel soms vind ik deze groenten/granen salade bij mijn Albert Heijn en dan ben ik weer heel blij, ik vind ze echt heerlijk! Zo lekker knapperig en vuil frisse dingen, echt een aanrader voor even tussendoor of een lunch.

Zeg nu eens eerlijk, die is toch wel een van de mooiste blush/highlighters die er momenteel uit is, echt een beauty...helaas ziet hij er na gebruik direct wat minder mooi uit, de rode letters zijn bij eerste gebruik verdwenen, jammer!

Oh....kijk nu eens wat er bij Albert Heijn in het vriesgedeelte stond, nieuwe Ben & jerry's ijsjes...deze Cinnamon Buns ice cream klinkt zalig, ik heb hem meegenomen maar nog niet geproefd!

Er was ook nieuws voor cookie, chocolade en pindakaas liefhebbers....haha!

Oh ja, de Oreo fans komen ook aan de beurt, deze Oreo sticks zijn blijkbaar erg lekker, de kids hebben al getest en goedgekeurd!

Beetje lente in huis met mooie tulpen!

Hebben jullie het artikel over de verschillende vormen wenkbrauwen al gezien? Ik zette deze foto op Instagram en vroeg als grapje welke mij het beste zou staan (tenslotte zijn ze allemaal niet mooi vind ik), blijkbaar vonden de meeste mensen rechtsonder het mooiste.....serieus....dat ziet er toch extreem nep en gemaakt uit? ik vind het vreselijk in elk geval bij mij...no offence!

Haha...Bo was naar de presentatie van de nieuwe uitbreiding van The Sims 4 gegaan en kreeg een leuke diadeem mee die geweldig staat bij Emo...hij is nu ook een Sim! Misschien wordt de uitbreiding na deze wel iets met huisdieren? Hou je van The Sims? Dan moet je zeker even de video's van Bo bekijken op Allthesegamez!

Hee...wat leuk, ik zie nu pas dat in de (fijne) Rimmel London foundation ook extra vitamine C zit voor een 'skin brightening" effect, die moet ik eens proberen...alleen moet ik wel even een andere kleur gaan aanvragen.

Nog steeds een fijne combinatie, mijn L.K.Bennett tas en Zara nude heels....zo zie je maar weer dat sommige dingen nooit "out of fashion" raken.

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's! Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top