Inspiratie & Tutorials

Video - beautynieuws van week 11 2015 met MAC, Sisley en Burberry!

Ik probeer jullie altijd wekelijks op de hoogte te houden van de nieuwtjes op het gebied van beauty die bij mij binnen zijn gekomen, soms doe ik dat iedere week en soms wat minder vaak. Dat doe ik dan in video vorm, zodat je binnen een kwartiertje weer op de hoogte bent, pak een kop thee erbij en kijk gezellig mee! Deze week laat ik je nieuwe concealers van MAC zien, een betoverende nieuwe geur van Narciso Rodriquez en compleet nieuwe stap in huidverzorging van Sisley! En natuurlijk zien jullie mooie lipsticks, o.a. van L'Oréal Paris Color Riche!

een lijstje van de producten die ik laat zien zal ik later toevoegen

 

In deze video draag ik de oogschaduws uit het Stroke of Midnight palette van de MAC Cinderella collectie, mijn foundation is de Lancome Miracle Cushion, op mijn wangen zit (weer) NARS Contouring blush en Ripe Peach blush ombre van MAC en op mijn lippen de geweldige Pussycat Lip color matte van Tom Ford. Ik ben ook de nieuwe mascara van Benefit aan het testen : de Rollerlash!

 

Ben jij al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Doen hoor, het kost niets en zo ben je altijd op de hoogte van het beautynieuws! Wat vond jij het leukste nieuwtje of nieuwe product uit deze aflevering? Suggesties zijn ook altijd welkom! 

 

Fijn weekend allemaal!

Deel dit artikel
Back to top