Blogs & Editorial

Photo diary van 15 maart 2015 - feestelijke premiere Disney's Cinderella

Gisteren ging ik naar de Nederlandse premiere van Disney's Cinderella, de door echte acteurs gespeelde film gebaseerd op het origineel uit 1950. Lilly James speelt Ella, het lieve meisje dat door haar stiefmoeder en stiefzussen als een moderne slavin behandeld wordt, maar die uiteindelijk met de hoofdprijs ervan door gaat : de Koning! Een echte sprookje  dus, met als goede boodschap aan alle (kleine en grote Disney fans) : heb vertrouwen en wees aardig! Kijk je even mee naar een korte photo diary van 15 maart 2015?

Mijn look van gisteren, die jullie al in het artikel van gisteren hebben gezien, toch heb ik de fuchsia lipstick verruild voor een iets ingetogenere Pussycat van Tom Ford, ook een prima combinatie toch?

Het gebeurt niet vaak, maar de feestelijke, landelijke premiere van Disney's Cinderella vond plaats in Rotterdam, aan de Maas, wat is het toch een stoere stad!

Gek genoeg kende ik het Hulstkamp gebouw natuurlijk wel, maar was ik er nog nooit geweest, wat is dat prachtig van binnen, lijkt me best leuk om om te bouwen tot appartementencomplexje voor bejaarde beautybloggers, hahah! iets voor in de toekomst!

Sure....ik poseer wel even bij Cinderella en wie weet probeer ik haar glazen schoentje ook nog wel even? Ik was samen met vriendinnetje Colinda gegaan omdat Sem last minute toch maar afzag van deze "meidenfilm"....haha, nee hoor, zijn vriendje vierde zijn verjaardag vandaag en dat combineerde niet zo handig.

Er was een speciale pop-up store van Supertrash Girls, zij hebben nl. een superleuke capsule collectie gemaakt voor deze film.

Met dit schattige "Has anyone seen my glass slipper?" shirt? De collectie is zowel heel meisjesachtig a la de blauwe jurk van Cinderella, maar ook lekker stoer!

Heel schattig, zeker voor kleine prinsesjes! Ik ben hier al een tijdje uitgegroeid met een dochter van 18 jaar, maar ik denk dat ze het best leuk had gevonden hier iets van te dragen. Ik geloof alleen niet dat ik haar een roze jurk had kunnen aandoen, dat is niets voor Bo!

Dit wel <3

Schattig ook hoe alle prinsesjes zich helemaal inleefden in hun rol! 

Er is zelfs een speciaal tasje voor de kleine meiden, daarmee kun je best op school aankomen, volgens mij.

Je vindt deze speciale collectie volgens mij exclusief bij De Bijenkorf en online bij Supertrash, ik dacht dat er ook een aantal "grote" items waren ontworpen, maar ik weet het niet zeker?

Het glazen schoentje dat je hier ziet is behoorlijk exclusief, gemaakt door Swarosvki en voor mij veel te klein, helaas....geen koning voor mij! Ik geloof dat het ongeveer 1.700 euro kostte....pittig prijsje, maar wel uniek.

Er was ook een blauwe loper en deze dame in lila jurk was volgens mij een reporter van Disneychannel of zoiets? 

Koffietje, theetje en veel lekkers...wij weten wel waar we moeten gaan zitten natuurlijk!

Olcay Gulsen van Supertrash was natuurlijk ook aanwezig op de premiere, ze had een prachtige jurk aan die speciaal voor deze gelegenheid was ontworpen en ik was wel een beetje verliefd op haar schoenen...waar zullen ze van zijn? Balmain misschien?

Altijd lief, een modeshow met echte prinsesjes!

Klaar voor Cinderella, even wat uitleg en dan kan de film ingestart worden, de hele zaal zit er klaar voor en ja, er zijn hashtags!

Misschien kun je het raden? Eind goed, al goed.....Ella trouwt natuurlijk met de Koning!

Hulde aan Cate Blanchett die een heerlijke, gemene stiefmoeder neerzette en ik ben verliefd op haar prachtige make-up in de film, echt flawless!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.....ik doe even een impressie van een boze stiefmoeder!


Cinderella is een heerlijke film, behoorlijk romantisch en schattig! Het is een film die ieder meisje, groot en klein, zal aanspreken, er werd flink geapplaudiseerd aan het einde van de film. Alles in de film ziet er prachtig uit en het verhaal is zo goed als identiek aan de tekenfilm, al miste ik wel een beetje de interactie met de dieren die juist in de tekenfilm zo leuk is. Maar goed, dat zal waarschijnlijk nostalgie van mijn kant zijn! Lilly James speelt schattige Cinderella, die je af en toe best even zou willen toespreken dat ze meer voor zichzelf moet opkomen, want wij weten best dat je er niet altijd komt als "aardig bent". Toch is de boodschap in de film natuurlijk wel goed, we mogen tenslotte best wat aardiger tegen elkaar zijn!

De prins/koning is een echte Disney prins met blinkende witte tanden en een stoere kin, heerlijk hoe de acteurs getypecast zijn, ze passen perfect. En zoals ik al zei is Cate Blanchett geweldig als stiefmoeder en stiekem vond ik het best jammer dat Helena Bonham Carter maar zo'n kleine (maar belangrijke) rol als goede fee had! Ben je Frozen fan? Dan moet je ook echt naar Cinderella gaan, voorafgaand aan de film is er nl. een nieuwe mini-Frozen film....so enorm cute, nu wil ik ook een sneeuwpop!

 

Cinderella is een musthave voor alle meisjes tussen 4 en 88 jaar, jullie zullen er zeker van genieten! Voor jongens is deze film echt minder leuk denk ik, het is geen heel spannende film en draait echt vooral om de romantiek en het gevoel een prinsesje te zijn. Maar ja....willen we dat af en toe niet allemaal? Disney Cinderella draait vanaf 18 maart 2015 in de Nederlandse bioscopen, zowel in de originele als Nederlande versie. 

Deel dit artikel
Back to top