Reviews

Mijn make-up musthaves van lente 2015

Nu het officiële begin van de lente heel maar een paar dagen weg is en ik alweer bezig ben met de informatie van de zomerse make-up collecties van dit jaar, leek het mij een perfecte tijd om jullie nog wat aanraders te laten zien. Mooie make-up producten die jullie al eerder in reviews of artikelen hebben gezien en die je eigenlijk deze lente moet hebben! Moeten, moeten...nee, natuurlijk moeten jullie helemaal niets, maar eerlijk gezegd zijn ze wel de moeite meer dan waard. Kijk je mee naar 10 van mijn aanraders?

Hourglass Ambient Lightning powder palette (review) - dit is geen nieuw palette, maar deze poeders zijn wel beeldschoon om te gebruiken in de lente! Ze halen de ergste glim op de huid weg, absorberen talg en geven toch een prachtige glow die de hele dag blijft, zonder poederachtig te ogen, zeker een aanrader dit palette! Je kunt de poeders ook los kopen trouwens, al vind je in het midden van het palette wel een unieke tint, je koopt het bij Sephora of Net-a-porter!

Lancôme Miracle Cushion foundation (review) - ik ontdekte deze foundation al in november 2014 en was er direct al door gefascineerd! Nu zijn we 5 maanden verder en ben ik nog steeds fan, ik vind het vooral een heerlijk fris aanvoelende lichte foundation die ik makkelijk kan opbouwen. Ik breng de foundation aan met een kwast en gebruik hem zelfs als concealer onder mijn ogen, dit is echt een musthave voor de lente en zomer, geweldige foundation!

Tom Ford Lip colour matte (review) - matte lipsticks zijn hot, maar matte lipsticks kunnen ook weleens minder fijn aanvoelen op de lippen. Door de matte finish zijn ze vaak droger en dat voelt niet altijd fijn, hoe anders zijn de matte lipsticks van Tom Ford...die voelen echt als een lipbalm maar geven een prachtige kleur af en zijn mooi fluweelmat, ik heb er momenteel drie, maar hoop erg dat er snel meer kleuren komen, ze zijn zo fijn!

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick (review) - helaas nog niet in Nederland te koop, maar wel echte musthaves deze vloeibare lipsticks die extreem langhoudend zijn! De kleuren zijn zeer intens en ze zijn makkelijk aan te brengen en blijven dus een hele dag zitten, zelfs na het eten, erg handig als je echt geen omkijken naar een matte lipstick wil hebben. Ze voelen een tikje droog aan, maar zijn zeker niet uitdrogend, mijn lippen blijven na het dragen mooi en zacht.

Burberry lente nagellakjes (review) - wat een fijne, unieke kleurtjes heeft Burberry uitgebracht in de lente/zomer make-up collectie, ik hou er heel erg van! En de nagellakken hebben mij ook behoorlijk verrast in gebruik, ze zijn makkelijk aan te brengen, drogen supersnel en dekken prima, dat is nog eens fijn! Geen gedoe, maar binnen no time mooie gekleurde nagels.

Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow (review) - shapen, ik hou er best van, maar ik wil het wel op een simpele, natuurlijke manier kunnen doen, voor mij geen gedoe met contourpalettes met 6 kleuren, ik neem er de tijd niet voor bij mijn dagelijkse make-up. Daarom ben ik zo weg van dit sculpt & shape palette van Charlotte Tilbury, het is makkelijk in gebruik en ziet er echt mooi uit, een fijne aanrader voor de komende maanden!

Bobbi Brown Brightening Brick Cranberry (review) - Wat een fijne kleur heeft deze Brightening Brick, een combinatie van fris roze met wat warmte van de bronstint, de glans is precies goed, niet teveel glitters maar juist een fijne gezonde glow. Er zijn mooie nieuwe kleuren te vinden bij de Bobbi Brown counters, ga er zeker eens naar kijken als je van een frisse, glowy blush houdt (wie doet dat niet?)

Marc Jacobs Sheer lip gel Eat cake & (P)outliner longwear lip pencil (prim)rose (review) - man, wat baal ik toch dat Marc Jacobs Beauty niet in Nederland wordt verkocht, ik ben zo gek op die producten! Mijn nieuwe ontdekkingen zijn de Sheer lip gel in nudetinten en de heerlijke lippotloden, die draag ik zo vaak dat ik de lipstick zelfs al zie slijten....zo niets voor mij! Je moet er online voor bestellen of een tripje naar sephora voor plannen, maar je zult er geen spijt van krijgen!

Estée Lauder Little Black Primer (review) - dit is een nieuwe ontdekking waar ik erg mee in mijn nopjes ben, het doet namelijk exact wat het belooft! Het is een ideale mascara primer die je ook zo kunt gebruiken, als je houdt van natuurlijke, maar wel iets meer zichtbare wimpers. En echt...je mascara blijft veel en veel beter zitten, echt een topproduct dat je zeker eens moet gaan proberen, je krijgt er geen spijt van!

Guerlain Météorites Perles de blush Eclat Angelique (review) - deze pareltjes van Guerlain blijven zo mooi en ze ruiken ook zo heerlijk naar viooltjes! De kleur is heerlijk fris roze, het geeft je een kleur alsof je net over een strand of bos bent gaan wandelen en dat uit zo'n cute doosje, alleen daarom zou je het al willen kopen!

Wat is het altijd weer leuk om door de eerdere artikelen te bladeren en in mijn kast te kijken, van alle producten die ik test blijf ik altijd maar een klein deel echt zelf gebruiken. Die producten zijn wat mij betreft de echte musthaves, ze zijn uniek, mooi en fijn in gebruik en doen wat ze beloven. Heb je nog meer reden nodig om ze te kopen? Vanaf nu zal ik jullie ieder seizoen mijn make-up musthaves laten zien, zo weet je wat je echt niet mag missen!

 

Wat waren of zijn jouw make-up musthaves van deze (aankomende) lente? Heb je alweer zin in zomermake-up of mag dat nog even wachten?

Deel dit artikel
Back to top