Reviews

Mijn ochtend in beauty producten! (maart 2015)

Goedemorgen! Vandaag wil ik je eens even bijna live laten zien welke beautyproducten ik gebruik in de ochtend. Van de toner die ik gebruik tot de lipstick die ik vandaag op heb, je ziet het allemaal in foto's en natuurlijk vertel ik je ook wat meer over de producten en waarom ik juist voor deze heb gekozen. Misschien vind je het zelf ook leuk om te vertellen wat jij vandaag allemaal voor producten hebt gebruikt, doe dat dan bij de comments! Maar kijk eerst even naar mijn "lijstje"......

Mijn ochtend begint al een paar weken op dezelfde manier, ik begin de dag met de Guerlain Orchidée Imperiale toner die ik op een watje aanbreng, ik fris mijn huid op en bereid deze voor op de rest van de verzorging, heel fijn (maar duur) spul!

Na de toner gebruik ik 2 pompjes van het Estée Lauder Re- Nutriv ultimate diamond sculpting refinishing dual infusion die ik meng in mijn hand. Dit serum is echt heel fijn, het maakt de huid direct mooier en de ingrediënten zijn ook zeker interessant op de langere termijn, ik ga deze nog eens wat uitgebreider reviewen. 

Als dagcreme gebruik ik de frisse La Prairie Ice Crystal emulsion, een dunne emulsie die voedend is, veel olie bevat en toch verrassend licht is en heel snel intrekt, mijn huid is de hele dag goed gevoed en de emulsie is niet te rijk, ik ben groot fan!

Mijn oogcreme van de laatste weken is The illuminating eye gel van La Mer, ik heb deze al een keer besproken in een review en ben deze zeker blijven gebruiken, heel erg fijn product dat zeker een van mijn all-time favoriete oogcremes is geworden. De gel/creme is licht en luchtig, maar wel voedend genoeg voor mij, ook fijn om tussendoor even aan te brengen als je bijvoorbeeld wat extra concealer wil opbrengen.

Om mijn huid goed tegen de zon te beschermen kies ik meestal een primer of CC cream met SPF die mijn huid beschermt, momenteel is dit de Armani Luminessence color control bright moisturizer met SPF 35. Dat is een behoorlijk transparante CC creme die prima werkt als primer voor foundation, maar uiteindelijk draait het natuurlijk voor om de bescherming tegen de zon. De Revitalash op de foto gebruik ik niet in de ochtend, wel in de avond, maar dat hebben jullie al kunnen zien in de review....en ja, mijn wimpers zijn nog langer geworden!

Mijn foundation van vandaag is (opnieuw) de Lancome Miracle Cushion, ik heb er even aan moeten wennen, maar nu ben ik toch wel groot fan geworden. Ik vind het vooral fijn dat je de foundation goed kunt opbouwen, door de dunne textuur is het ook een prima concealer voor onder de ogen trouwens, al kan ik mijn NARS Radiant creamy concealer nog niet missen!

Oh ja, een aantal mensen vroegen of de foundation niet snel op zou zijn? Ik vind dat erg meevallen, ik heb deze nu zeker 2 maanden en er zit nog voldoende in, nu heb ik de foundation niet dagelijks gebruikt, maar wel 5 van de 7 dagen in de week, denk ik. Ik verwacht er nog wel een week of twee mee te doen, het is dus goed te doen....al is hij misschien iets sneller leeg dan een normaal flesje?

Als poeder gebruik ik twee kleuren uit het Hourglas Ambient Lighting palette, de rechtste gebruik ik op mijn wangen voor een mooie glow en de linker gebruik ik op mijn voorhoofd om de foundation iets te "setten" en mijn huid subtiel te matteren. Als ik deze poeders gebruik, dan blijft de foundation de hele dag perfect zitten zonder extra te gaan glanzen. Ik gebruik een MAC 150 kwast om de poeders aan te brengen, deze heb ik al zo lang....zeker de fijnste poederkwast die er is!

Tijd voor oogmake-up, ik gebruik de oogschaduwbasis van MAC Prep + prime 24 hour extend eye base, mijn Chanel wimperkruller en natuurlijk de Armani Eye & Brow Maestro met bijbehorende kwast.

Vandaag kies ik voor een paar kleuren uit het NARSissist palette, die had ik alweer een tijdje niet gebruikt, het blijft zeker een van mijn favorieten en vooral een palette dat ik graag meeneem op reis! Handig, want je kunt er echt veel kanten mee uit en de verpakking is lekker stevig en compact. Mocht je het ooit weer eens kunnen kopen bij Sephora, aarzel dan niet, het is zeker te gek!

Vandaag geen blush, maar wel een bronzer van Tom Ford, zo'n mooie bronzer is dit, een beetje groot en onhandig, maar wel erg mooi. En zie je de mascara van Eyeko? Die is me toch fijn! Ik krijg er superlange poppenwimpers van, die een beetje aan elkaar plakken....foto volgt binnenkort, ik ben er namelijk best van onder de indruk!

Deze combinatie is echt heel fijn, MAC Soar lippencil met L'Oréal Color Riche 640 Erotique matte lipstick, ik ben er helemaal weg van al deze hele week. De kleur is een warme roze met een vleugje bruin en paars, de finish is mooi mat en vooral de lipstick voelt verrassend heerlijk aan, heel licht en totaal niet uitdrogend! Ik hoor net trouwens dat de producten van L'Oreal Paris in de aanbieding zijn bij Etos (2e gratis?), geen idee hoe lang die actie duurt, maar je kunt Erotique gerust inslaan!

Haren borstelen hoort er ook bij, dat doe ik met mijn fijne Rock & Ruddle borstel die echt niet onderdoet voor mijn (helaas verloren) Mason Pearson brush! En het printje is toch ook veel leuker? je koopt deze borstels o.a. bij Skins, ze zijn er in verschillende maten en prints, aanrader!

En de Insta-thick spray van Philip B. is in gebruik echt heel fijn, mijn haar wordt er direct dikker en glanzender van, het haar wordt niet plakkerig als bij een volume poeder en het laat geen waas achter. Ik vind alleen de geur een beetje overheersend, het had van mij iets frisser gemogen, maar dat neem ik maar op de koop toe, het is echt een onmisbaar product geworden de laatste weken!

Dit is het resultaat! Ik zie op de foto iets geks bij mijn (op de foto) linker wenkbrauw, maar in het echt niet, zal wel een vreemde lichtinval zijn? Klaar om er op uit te gaan vandaag!

Maar niet zonder een lekkere handcreme om droge handen te verhelpen, ik test nu de Grown Alchemist Vanilla & Orange Peel hand cream die in een handige pompflacon zit. Een fijne, voedende creme die wel even goed in moet trekken, hij blijft wat plakkerig, niet zo handig voor onderweg, maar daarvoor is deze flacon toch niet geschikt!

Natuurlijk nog een parfum, Narciso van Narciso Rodriquez is mijn geur voor vandaag, een sexy geur met gardenia, roos en vooral veel musk, het kenmerk van alle Narciso geuren, heerlijk!

 

Welke producten heb jij vanochtend gebruikt?

Deel dit artikel
Back to top