Blogs & Editorial

Photo diary van 23 maart 2015

Het is wel grappig om te merken dat de bezoekersaantallen echt omhoog gaan als ik photo diaries of plogs plaats, wat is dat toch dat veel mensen zo'n diary toch sneller aanklikken dan een "gewoon" artikel? Ik vind het prima natuurlijk en vind het ook leuk om mijn dag in foto's met jullie te delen. Deze week heb ik best leuke dingen te doen en daarom ga ik ook een weekje ploggen, zo kun je eens echt zien hoe het er hier thuis eraan toe gaat! Kijk je mee naar mijn photo diary van 23 maart 2015?

Morning! Ontbijt met crackers, een met filet en komkommer en de ander met kaas en tomaat, natuurlijk met een latte! Ik hou niet zo erg van kaas en vind het eigenlijk alleen lekker op een cracker, op brood vind ik het vreselijk...
Ik was gisteren op de verjaardag van mijn oma oude foto's op Instagram aan het kijken met neefje Ferron en toen kwamen we deze uit Disneyland tegen, Sem met Afrojack! Dat was alweer 120 weken geleden....wat lang geleden! Het wordt weer eens tijd om terug te gaan, hopelijk in de mei vakantie! Dan wel zonder Afrojack, denk ik?
Make-up van de dag met Max Factor, Benefit, Tom Ford, MAC, L'Oréal en By terry!
Foto's maken van de Max Factor foundation, zo'n statief is wel zo handig, op den duur is zo'n camera gewoon zwaar in je handen!
Even huishoudelijk bezig zijn, de keuken, tafeltjes en kastjes afdoen...morgen komt de hulp, maar dit soort dingen gaan iedere dag gewoon door, net zoals stofzuigen en de was....het zware leven van een moeder! 
Simpele outfit vandaag, Frame Denim ripped jeans, lichtgrijze Nike's en een zwart truitje van Zara, prima thuiswerk outfit!
Ja, de was gaat gewoon door, vandaag weer twee draaid en natuurlijk een en ander in de droger gedaan, maar dan ben je er nog niet, opvouwen en wegleggen in de kasten hoort er ook bij. De strijk doe ik een andere keer!
Het wordt weer tijd voor nieuwe zonnebrandproducten, zijn jullie er al een beetje mee bezig? Lancaster heeft een speciale Sun sport lijn die handig is op te brengen en goed beschermd, zelfs als je aan het zweten of zwemmen bent!
Hee...Herbalife heeft nu ook nieuwe skincare, kennen jullie dit merk eigenlijk? Ik niet echt moet ik zeggen, misschien toch eens testen of er iets prettigs/goeds tussen zit?
Lush krijgt een aantal leuke moederdag cadeautjes in hun assortiment, zo'n pakketje met spulletjes is natuurlijk altijd leuk om uit te testen!
Yummy Mummy? Ik dacht dat ze weleens eerder zo'n showergel hadden gehad? Maar die was toch roze en rook naar aardbeien? Of wat dat iets anders? Ik ben volgens mij in de war.....
Goedgekeurd door Emo deze bloemetjeszeep voor mama! Ga dus zeker even kijken en snuffelen bij Lush als je nog iets leuks voor moederdag zoekt!
Heerlijke zomercollectie van Estée Lauder, de Bronze Goddess collectie, nu maar hopen op extra veel zon!
De lipsticks van de MAC is beauty collectie zijn ook mooi, al is de lila lustre Notice me, toch niet echt mijn favoriet! Swatches komen nog!
Update van onze moestuintjes, alles is uitgekomen en meer dan de helft van de potjes zijn al verpot, nu de rest nog! Over een paar weken kunnen we lekker smikkelen hoop ik....
Tijd voor lunch, weer crackers (ja, had ik zomaar trek in) nu met kip-sate salade, komkommer en harissa, dat is zo'n lekkere combinatie
Hoi, poezen! Ze waren lekker buiten vandaag, maar als Sem dan thuiskomt, dan komen zij ook altijd binnen, eerst even eten en daarna weer slapen....stelletje luilakken.
Sem relaxed even op de bank, whatsappt wat en neemt wat te drinken, hij had net voordat hij thuiskwam gegymd, even chillen dus.
De zon scheen en dus kon ik mooi even nagellakjes swatchen, de mooie muted tinten van Deborah Lippmann zijn heel mooi dit seizoen, swatches komen eraan.
Hmmm...asperges, nog geen Hollandse, maar wel lekker genoeg voor een aspergesoepje!
Hoi Emo, ben je ook wakker? Hij was de hele nacht buiten, dus lag overdag lekker te slapen, tot Sem thuis is, dan komt hij altijd even kijken.
Aspergesoep moet natuurlijk met peterselie, samen met beenham en ei....lekker!
Klaar!
Even op onderzoek uit, wat doen jullie qua make-up in de zon?
Grappig, L'Oreal introduceert deze week de Make-up Genius app waarmee je via een app op je telefoon of ipad live make-up kunt testen! ik had de app al een tijdje geleden gedownload uit de Amerikaanse app store, in Nederland moeten we nog heel even wachten. Maar het werkt supergoed, dat kun je hierboven wel zien, handig als je geen zin hebt in een uitgebreide make-up sessie voor een selfie! Haha!
Sem en ik zitten klaar voor The Blacklist, Sem met een theetje en een appeltje, ik met een cafeine vrije latte en een stukje zalige pure chocolade van L'Atelier van Nestle...echt een aanrader!
Oh...hier kan ik echt niet tegen, van die zielige filmpje op Facebook.....maar deze organisatie doet wel altijd heel goed werk, we hebben maar even gedoneerd, hopelijk redden ze meer hondjes!
Hoi Asrael, gezellig dat je ook meekijkt naar The Blacklist
Stom zeg, zo'n moeder die een selfie maakt als je eigenlijk wilt tv kijken.
Te gekke serie vinden wij het, de aflevering van gisteren was weer goed en James Spader is gewoon the best!
 
 
Zo....mijn maandag is weer bijna voorbij! Ik heb morgen best nog veel te doen, woensdag en donderdag heb ik lange dagen voor de boeg, een reisje naar Hamburg en naar Vlieland staat op de planning, leuk! Ik heb er zin in....maar eerst maar even sporten en werken morgen!
Deel dit artikel
Back to top