Blogs & Editorial

Photo diary van 24 maart 2015

Goedemorgen!!! As we speak zit ik in de auto richting Schiphol voor een dagje Hamburg, gisteren stond vooral in het teken van de voorbereidingen voor de komende dag, ik ben nogal uithuizig de komende dagen. Maar gisteren was ik nog lekker thuis aan het werk, kijk je weer even mee naar mijn photo diary van 24 maart 2015?

Goedemorgen, Yoshi!! Het is iets over zevenen, Sem is even bij mij gekropen, Marco is er al uit en Yoshi komt ook even langs....gezellig! Daarna gaat Sem douchen en kleed ik me aan!

Eenmaal beneden zien we deze twee cuties liggen, Asrael en Dropje liggen wel vaker bij elkaar, als enige van onze katten trouwens.

Nadat Sem naar school is gegaan maak ik havermout met N'Oats, daar zit ook nog maanzaad en vanille in, best lekker. Ik doe er ook nog banaan bij en een beetje honing.

Hoi, Emo! Ik was je kwijt en nu vind ik je bij Bo op de kamer, mis je haar ook? ;-)

Lekker weer vandaag, het is kwart over negen als ik de deur uitga, eerst boodschappen doen en dan sporten.

Meestal doe ik dat niet in mijn sportoutfit, maar voor deze keer wel een keer, moet ook kunnen toch?

In de sportschool bouwen ze een rek, blijkbaar komt er een crossfit circuitje te staan, ik ben benieuwd!

Lunch! salade van albert heijn met couscous, spinazie en kip...een van mijn favorieten, al heb ik nu wel weer eens zin in wat andere varianten!

Oh ja....zo ziet emo er echt huge uit, ik geloof dat hij op dieet moet! Haha...nee hoor, hij ligt echt extreem onflatteus....hij is vooral heel gespierd ;-)

Even een koffietje tussendoor, ik hou het meestal op drie kopjes per dag, waarvan 1 cafeinevrij...hoeveel koffie drink jij? Tussendoor drink ik water, thee of kokoswater...dat is echt mijn favoriet!

De onderste helft van mijn outfit, jeans met grijs t-shirt, blauw vest en mijn grijze nike's...had ik gisteren ook al aan die schoenen, niets voor mij!

Ik moet nog even nagels lakken....maar ik kan niet kiezen welk kleurtje het wordt? Grappig genoeg is het uiteindelijk een heel andere kleur geworden...blijft lastig kiezen!

Corne de Gatte aardappeltjes? Nooit van gehoord, die gaan we testen!

Ik heb ze even geschrapt, in schijfjes gesneden en voorzien van kruiden (mosterdzaad, knoflook en tijm) en zout & peper, scheutje olijfolie erover en een half uur in de oven, lekker!

Hee! De nieuwe Beautybox kwam binnen, ik mag de inhoud alleen nog niet laten zien, zijn jullie benieuwd?

Vandaag stond dus in het teken van het afronden van een paar artikelen, zo moest ik nog wat foto's van nagellak swatches uitknippen, die komen deze week dus voorbij.

Joepie!!! Onze Bo is weer thuis en Sem is echt blij, zo zie je maar dat je een grote zus ook best kan missen! 

Bij de aardappeltjes aten we gestoomde broccoli, kalkoenfilet en verse doperwtjes met worteltjes, lekker!

Sem heeft een leuk spelletje, iets met vliegtuigen en vliegvelden, je kunt steeds verder vliegen en moet uiteindelijk passagiers over de hele wereld vervoeren.

Dit is zo'n interessant verhaal, het skelet van Richard III van Engeland dat een paar jaar geleden gevonden werd onder een parkeerplaats in Leicester. Ik ben nogal geinteresseerd in het verhaal rondom de Tudors & de Yorks, dus heb het echt gevolgd. Het skelet wordt nu officieel begraven in de kerk van Leicester, er komen duizenden mensen op af en dat voor een koning die al 400 jaar dood is!

Even op tijd douchen omdat ik morgen vroeg wel moet, mijn lichtere haar moet ik goed bijhouden met zilvershampoo (van L'Anza, niet op de foto) en ik gebruik daarna producten om de glans mooi te houden. Deze shampoo en conditioner van Philip B. zorgen daar echt voor, natuurlijk mag de Moroccanoil treament light niet ontbreken.

En dit soort voor volume, ik spray de Anti gravity spray van Kevin Murphy door mijn hele haar, de Root Boost van Moroccanoil alleen op de haarwortels en de Russian Amber Imperial Insta-Thick gebruik ik morgen voordat ik wegga nog even!

 

Het is nu elf uur, ik ga naar boven om nog even mijn haar te stijlen, daarna slapen, de wekker gaat om half 6! Morgen ga ik dus naar Hamburg, samen met een paar collega's en Douglas om een mooie introductie te gaan zien. Ik neem jullie natuurlijk mee...morgen zie je in de photo diary van vandaag wat ik allemaal heb gezien en gedaan! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top