Blogs & Editorial

Photo diary van 25 maart 2015 - dagje Hamburg

Gisteren ging ik al vroeg de deur uit richting Schiphol om een presentatie bij te wonen van de eerste, eigen make-uplijn van Parfumerie Douglas in Hamburg. Wat een prachtige stad is dat, ik heb er niet zo heel veel van gezien (nou ja, van de bovenkant wel), maar wat ik zag beviel me wel! En de nieuwe make-up lijn van Douglas is ook heel leuk, vanaf nu al in de online shop te koop en binnenkort ook bij vrijwel alle filialen. Kijk je even mee naar mijn photo diary van 25 maart 2015?

Goedemorgen!!! Ik ben klaar om op pad te gaan, de wekker ging om half zes.....eigenlijk een beetje te vroeg naar mijn smaak, maar ja, je moet er iets voor overhebben!

Ik heb geen zin in een echt ontbijt, maar een banaan kan wel mee en de Rise & Shine thee natuurlijk ook, lekker met een beetje honing.

Bah...slecht weer, dat zorgt ook altijd voor drukte onderweg, hopelijk ben ik nog op tijd, ik reed om half zeven weg ongeveer.

Yes, netjes op tijd, eigenlijk een beetje te vroeg, maar dat vind ik wel prima. Ik had een parkeerplaats gereserveerd in de Excellence parkeergarage op Schiphol, vind ik altijd fijn.

En je kunt er naar een rustige, schone toilet om een #selfie te maken, haha!

Hallo, twitterende vogeltjes in de vertrekhal, wat grappig! Die hebben het behoorlijk goed daar, maar eigenlijk moeten ze natuurlijk naar buiten.

Kijk nu eens wie ik tegenkwam bij de Starbucks....Cynthia! We waren allebei vroeg en hebben lekker een koffietje gedronken voor de andere dames er ook waren.

Regen dus! We vertrokken 5 minuutjes later, maar kwamen toch prima op tijd aan, fijn altijd!

Het vliegtuig zat zowel op de heen- als terugreis bom en bomvol, wat een drukte, gelukkig hadden we geen bagage, anders was paste het echt niet meer in de bagagebakken.

Gearriveerd in Hamburg en onderweg in de taxi naar de plaats van het event, ik vind dat altijd een van de minste leuke dingen van een persreisje : de taxi :-(

Gelukkig was er sushi op de 23 etage van een kantoorgebouw met een prachtig uitzicht over de stad Hamburg, lekker was het ook.

Hier draait het natuurlijk allemaal om, de nieuwe make-up lijn van het eigen merk van Parfumerie Douglas, dat exclusief in hun filialen wordt verkocht. Inmiddels kun je de producten al bestellen in de online shop van Douglas, in de winkels kun je het de komende weken natuurlijk gaan vinden. De matte lipsticks zijn mooi, wel mat, maar niet uitdrogend.

Deze zijn ook leuk, de Jumbo lippenstiften geven mooi kleur af en voelen lekker aan, ze zijn handig om aan te brengen. Goed nieuws voor de dierenvrienden, de make-up lijn is helemaal dierproefvrij en bijvoorbeeld ook vrij van parabenen.

Dit zijn de matte lipsticks, even geswatcht op de arm van Cynthia!

De oogschaduws zijn ook goed gepigmenteerd, je vindt zowel mono oogschaduws als palettes, natuurlijk moet ik ze nog wel echt gaan testen, maar de eerste indruk was prima.

Hmmm...waarom nu mousse foundations? Gelukkig zijn er ook andere soorten, ook langhoudende varianten, de kleurkeuze is best groot, ook wel interessant.

Er komen ook ieder seizoen aparte collecties, die is de "Greek Goddess' look met veel goud.

Ik ben even haar naam kwijt, maar deze Duitse dame is een topvisagiste en bracht een mooi make-upje aan bij iemand die vast een bekende Duitse is, kennen jullie haar?

Wat een fijn uitzicht! Je kon natuurlijk ook een fijne touch-up krijgen van de visagisten van Douglas, het was echt heel druk, dus ben ik er niet aan toegekomen, ik ga zelf wel experimenteren.

Hamburg is mooi en het was ook nog eens mooi weer, wat een geluk!

Het was echt superdruk, er waren journalisten uit heel Europa, van Polen tot Spanje en van Italie tot Letland, een mooie verzameling vrouwen!

En natuurlijk waren er lekkere hapjes!

Er was ook een fotograaf die een echte glamourfoto van je maakte, leuk!

Hapje lipstick anyone?

Hoi, #selfie anyone? Het was weer gezellig met Cynthia, maar eigenlijk is dat altijd zo, zo'n lieve meid!

We hadden nog een uurtje voordat we weer richting vliegveld moesten vertrekken, daarom hebben we toch maar even een wandelingetje gemaakt door de stad, gezellig!

Oh ja, het is bijna Pasen! Daar doen ze in Duitsland best heel wat aan, gezellig zo'n etalage en vooral ook lekker.

Daar...aan het einde van de straat gaan we even koffie drinken!

Oh.....een Jo Malone winkel, de enige freestanding store van Duitsland, daar moesten we toch even naar binnen!

Deze Rock the ages collectie komt in april ook naar Nederland, zo'n mooie collectie unieke geuren!

Jummie....wafel met warme kersen en slagroom, iemand een hapje!

Ah....wat een cutie, ik had hem zo willen meenemen!

Alsterhaus? Dat zag er zo mooi uit, maar ik had geen tijd om binnen te kijken, misschien toch maar eens terugkomen naar deze stad?

Onderweg naar het vliegveld nog een laatste blik op de stad en de slotjes aan de brug, ja ook hier doen ze dat!

Even snel beauty shoppen op het vliegveld, met veel mini's van parfums....

...en een schattige Pharmacy!

Hee...een BB milk van Biotherm, die ken ik helemaal niet? Interessant product lijkt me, die moet ik eens gaan testen.

Oh jee.....wat fijn, reisverpakkingen van de body & haarlijn van Moroccanoil, wat een heerlijkheid!

Leuk dat er een speciale Ray-Ban winkel is, wat hebben ze veel modellen!

Tijd voor een hapje, het is dan alweer bijna 6 uur en we vliegen om half zeven, het is dus wel handig om van te voren even te eten, anders wordt het weer zo laat!

Slik....naast ons "Roodborstje" van de KLM staat een vliegtuig van GermanWings....wat is het toch vreselijk wat er gebeurd is eergisteren, daar moet je echt niet te lang bij stil staan anders durf je nooit meer te vliegen. Wat kun je er verder nog over zeggen....ik vind het echt enorm erg.

Gelukkig zijn we veilig aangekomen, toch altijd een fijn gevoel, dank je wel KLM! Ik ga snel naar huis, want het is alweer bijna half negen als ik richting auto loop, wat een afstanden wandel je toch op Schiphol!

 

En toen was het half 10 toen ik thuiskwam, gelukkig was Sem nog gezellig even wakker! Daarna kon ik mijn koffertje in gaan pakken, morgen is het weer vroeg dag voor een tripje richting Vlieland. Even iets anders dan een beautyreisje, maar zeker net zo leuk...als je mij op Instagram volgt, dan zie je alvast een voorproefje van de photo diary van morgen! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top