Blogs & Editorial

Photo diary van 26 maart 2015 - naar Vlieland met Opel

Moarn vanuit Vlieland!!! Gisteren ging ik alweer vroeg op pad naar Amsterdam om mij daar te melden bij MaisonPR, het PR bureau dat een superleuke trip organiseert naar Vlieland samen met de nieuwe Opel Corsa. Vlieland, daar was ik wel eens eerder geweest en ik kon niet wachten op terug te gaan! Kijk je mee naar het eerste deel van mijn photo diary van 26 maart 2015, het tweede deel volgt morgen omdat er teveel foto's zijn...

Het was weer lekker vroeg, de wekken ging weer om half zes....dat moet echt geen gewoonte worden, hoor! Snel even inpakken, want we blijven ook een nachtje logeren!

Ik ga natuurlijk een auto testen, dus ik besluit om zonder auto naar Amsterdam te gaan, ik in de bus, metro en trein...dat zie je ook niet elke dag! 

Goed, de Intercity direct naar Amsterdam was bomvol, maar was er wel heel erg snel, ik was in 1 uur en 20 minuten van huis naar Amsterdam CS en dat red ik met de auto toch echt niet in de spits....misschien wel vaker doen dan maar?

Even wachten op de Uber die mij naar Maison PR brengt, goed weer trouwens, fijn!

Wat een heerlijke ontvangst met allerlei fruitjes, yoghurtjes en andere lekkere dingen! En wat een grote groep mensen gaat er mee, 18 bloggers en natuurlijk wat mensen van Opel en het PR bureau. Ik ken de meeste mensen wel en het is dus heel erg gezellig!

Wat een fijne bakjes muesli, ik heb ze niet geproefd en heb nu spijt!

Hier zijn we voor, de nieuwe Opel Corsa, die gaan we uittesten onderweg naar de boot richting Vlieland, ik ben als autoliefhebber heel erg nieuwsgierig!

Deze donkergrijze, luxe uitvoering wordt het met een glazen dak, stuurverwarming (!!!) en handige extra's....ik ga het jullie allemaal beter laten zien als ik de auto zelf wat langer kan testen, heb er nu al zin in! Wil je zelf eens proefrijden? dat kan natuurlijk, vraag gerust een proefrit aan bij een dealer bij je in de buurt via deze link!

Ik was gezellig met Amanda van Fashionchick op pad, ze ziet er altijd zo leuk uit en het was ook supergezellig met zijn tweetjes tijdens de roadtrip!

Uhm...poseren op de Afsluitdijk bij windkracht 6 valt niet mee, de wind blaast me gewoon om! Maar het was wel heel leuk....doe je ook niet iedere dag toch?

Kijk....selfies kunnen dan weer wel altijd! Check ook mijn nieuwe Rodenstock zonnebril, hoe leuk is die nu weer? Zit trouwens perfect en weegt echt niets, nieuwe favoriet misschien? Claudia Schiffer, die ook het gezicht is van de nieuwe Opel Corsa is ook gek op deze brillen!

Dit is echt zo handig, een achteruitrijcamera....nu eens niet op een superluxe dure auto, maar wel op deze uitvoering van de Opel Corsa. Ik hou altijd wel van dit soort fijne extra's, jullie ook?

Gearriveerd in Harlingen, de Opel Corsa's mogen niet mee naar het eiland, want er mag daar niet gereden worden door niet-eilanders. Nu ja, wel als je een vergunning hebt natuurlijk, maar wij stappen allemaal in de bus en dan op de boot.

Ik had verwacht dat we met de "normale" veerboot zouden gaan, maar nee...we hebben een "eigen" boot met supergezellige salon, heerlijk! En ook lekker warm, iets wat erg fijn was omdat het weer even iets was omgeslagen....

Lekker theetje met een Friese Dumke....een koekje met anijssmaak! Ik ben trouwens gek op Friesland, omdat ik er als kind zo enorm vaak ben geweest, ik kan de keren eigenlijk niet meer tellen....

Tussendoor wordt er natuurlijk gesnackt, de zakjes van Bites we love zijn echt bijna allemaal zalig, vooral die met de platte chocolaatjes....

Dit!!! Gerookte rode poon, supervers want ze werden net gerookt op het dek van de boot, hoe lekker is dit? Echt zalig!

Maar een bitterbal is ook best fijn....we moeten alleen niet teveel eten, er is ook nog een lunch gepland namelijk....wat fijn.

Op de zandplaat voor Vlieland liggen.....

.....zeehonden! En ja, ze zijn echt en ze hobbelden ook lekker rond over het strand, superlief om te zien altijd.

We zijn er bijna! 

OH!!!!! Dat hebben ze toch wel leuk gedaan, ook op Vlieland komen we de nieuwe Opel Corsa tegen, je ziet ook dat de handrem het goed doet....spannend!

En er waren ook stuntmannen mee, denk ik? hoe zet je je auto nu zo neer? Ik doe het ze niet na hoor....de kleur van deze auto is wel heel leuk!

Na een barre toch op de fiets (haha...5 minuten kort, maar wel door regen en wind) arriveerden we in Badhotel Bruin in de dorpsstraat van Vlieland, ik viel bijna om van verbazing, wat een geweldig hotel is dit! Ik ga je er nog meer over vertellen, want het is echt te gek. Dit was de tafelsetting, wat een grote tafel.

Alles is met zoveel liefde en smaak neergezet, ik hou hier zo van!

Een speciaal OH! menu natuurlijk, maar ik was vooral impressed door het gevulde brood dat je op de achtergrond ziet, gemaakt door de bakker van Vlieland natuurlijk...die gaat morgen mee naar huis!

Oh ja, hier kwam nog pompoensoep overheen....zo lekker!

En dit groentenschilderijtje was ook erg fijn, het schuim is mosterdschuim en de rondjes zijn polenta, het was heel erg goed!

 

Omdat er zoveel foto's zijn en omdat de wifi niet supersnel is (maar wel goed hoor!) heb ik besloten de rest van de foto's morgen te plaatsen, samen met die van vandaag. We hebben namelijk nog heel veel leuke dingen gedaan, tot aan een strandsafari in het pikkedonker aan toe...het was zo spectaculair en supergezellig. Ik stapte om 1 uur mijn bed in en we moeten om 12 uur weer op de boot terug....maar je ziet het morgen allemaal. Bedankt voor het kijken en een fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top