Inspiratie & Tutorials

Look of the day met MAC Mia Moretti & Viseart (incl. reviews)

Vandaag is de dag dat de "april collecties" van MAC Cosmetics in hun webshop zullen staan, de producten verschijnen dan later (eventueel) nog bij de MAC counters en/of winkels. De MAC Mia Moretti collectie is één van die collecties en die heb ik dan ook vandaag even getest tijdens het maken van mijn look of the day! Op die manier zien jullie wat ik qua make-up draag en vertel ik je kort wat over de producten, kijk je even mee?

De MAC Mia Moretti collectie is bescheiden qua aantal producten, maar je vindt er wel een aantal producten in die je niet altijd ziet, zoals nieuwe Cream Colour Base en Casual Colours. Natuurlijk mag de signature van DJ Mia Moretti, de creamy rode lipstick, niet ontbreken, alle informatie over de collectie vind je hier.

Cream Colour Base Desert wind EUR 19,00 - een cremige, highlighter die je met je vinger makkelijk kunt aanbrengen op de huid, bijvoorbeeld op de jukbeenderen, onder de wenkbrauwen of net boven het midden van de lippen (zo lijken ze voller). De kleur is een mooie, lichte zandkleur met fijne shimmer, zeer bruikbaar voor veel huidstintjes!

Casual Color P.S. I like you EUR 21,50 - een frisse roze/rode creme die je zowel op je wangen als lippen kunt gebruiken voor een natuurlijk, maar wel behoorlijk gepigmenteerd resultaat. De Casual Colour geeft dus echt veel kleur af, maar laat zich gelukkig wel makkelijk blenden, de kleur blijft lang zitten op de wangen. Persoonlijk vind ik het een minder fijn product voor op mijn lippen, maar je kunt de Casual Colour er best voor gebruiken als je wilt, ik vind het effect alleen een tikje slordig en het effect wat droog.

links Desert wind & rechts P.S.I like you

Lipstick Mia Moretti EUR 19,00 - deze prachtige rode kleur wordt omschreven als "cherry red" en daar is niets aan gelogen, het is een mooie, fruitige rode kleur die goed zal staan bij vrijwel alle huidstinten. De finish is een amplified creme, dat betekent dat de lipstick heel gepigmenteerd en romig is, met een glanzende finish en een luxe gevoel, ze brengen altijd super makkelijk en snel op, maar geven wel wat af. Als je dat liever niet hebt, kun je de lipstick na het aanbrengen even "afhappen" op een tissue, dat scheelt al heel veel en de kleur zit er alsnog heel goed op. Ik vind het een prachtige, maar misschien niet unieke, kleur!

swatch MAC lipstick Mia Moretti

Voor mijn look heb ik vandaag mijn ogen vrij rustig gehouden, al zitten er toch wel 5 kleurtjes uit het Viseart matte neutrals palette (review) op, haha! Ik heb geen eyeliner op, omdat ik nogal verkouden ben en ongeveer 363735 keer per dag moet niezen, met traanogen als gevolg, gelukkig blijft de Roller Lash mascara van Benefit wel goed zitten (review)! Maar ik vind het ook wel prima zonder eyeliner, toevoegen zou toch ook wel mooi zijn in combinatie met de rode lipstick. Ik heb naast de Casual Colour en CCB ook een bronzer van Tom Ford gebruikt, mijn foundation is de Diorskin Star (review) en mijn poeder is van Hourglass (review).

 

Zoals ik al vertelde is de MAC Mia Moretti sinds vandaag te vinden in de online shop van MAC (althans, wel in de mobiele versie van de shop) of de collectie ook nog in de MAC stores zal komen is niet duidelijk! Maar daar vind je wel de vaste kleuren Cream Colour Base en die zijn ook de moeite waard als je nog een mooie, neutrale highlighter zoekt, Luna en Pearl zijn bijvoorbeeld heel mooi!

?>
Deel dit artikel
Back to top