Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 14 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Vrijdagavond was ik thuis vanuit Vlieland, wat een fijne tijd heb ik gehad! Maar het is ook altijd weer fijn om thuis te zijn, lekker zelf koken, vanavond maakte ik courgettesoep en een curry met kip & groenten, lekker!

Wat een fijne verpakking en inhoud bij de nieuwe mini collectie van Yves Saint Laurent, leuk dat de Touche Eclat een keer in een ander jasje zit, dat wakkert de verzamelwoede altijd wel aan!

Ik kreeg na de persreis met Opel de auto nog even een weekje mee om te testen, de boodschappen van zaterdag passen in elk geval allemaal in de achterbak, goedgekeurd!

Zaterdag was Mexicaanse dag met o.a. deze quesadila gevuld met kaas, ui en paprika, best lekker als snack, maar een beetje saai als complete maaltijd, daar moet dus bijvoorbeeld nog lekkere kippenpootjes bij ofzo!

Wat is het toch altijd handig dat ik tips krijg van lezers, zo kwam ik op deze Spaanse winkel met te mooie sneakers!

Zondag was ik echt ziek...ik had zoveel hoofdpijn doordat alles verstopt zat, niet leuk! gelukkig is er altijd de Chinees die zorgt voor eten voor iedereen die niet ziek is.

Er moest even geknutseld worden, Sem heeft een nieuw bureau gekocht bij Ikea en tja...dan moet je altijd even zelf sleutelen, gelukkig konden Bo en Ward helpen!

En de gereedschapskist van Gamma die ik pas kreeg (is weer eens wat anders) komt dan best van pas! Er moet ook nog een bed in elkaar gezet worden, wij zijn nog lang niet klaar!

Kijk, dat zit best goed toch? Nu de rest nog :-)

Het waaide behoorlijk, maar dat zorgde ook wel voor hele mooie blauwe luchten, heerlijk om te zien, wel lastig natuurlijk die wind.

Ontbijtje met havermout, frambozen, amandelen en honing, lekker!

En lunch met een wrap, avocado, rivierkreeftjes en rucola, ook lekker!

Wat is de Beautybox van deze maand te gek! Er zit een nieuwe Tao Yon calming bed & body mist in van Rituals, een prachtig nagellakjes van Nails Inc., een mini geurkaars van WOO die echt heel fijn ruikt (hun fullsize kaarsen zijn ook te gek) en een mini van Davines Momo shampoo & Mario Badescu Seaweed Cleansing soap! Zo moet een Beautybox eruit zien, je bestelt hem op www.beautybox.nl (zolang de voorraad strekt)

Als je iets besteld bij MyTheresa.com dan krijg je je bestelling echt fantastisch ingepakt, echt een cadeautje voor jezelf, ik hou daar wel van!

Yes, mijn bloemetjes Nike Air Max zijn er, leuk voor deze lente!

De volgende dag trok ik ze niet aan trouwens, ik had een afspraak met een lieve PR dame en toen droeg ik deze outfit met een vleugje panter! Vest is van By Malene Birger, tas van Stella McCartney en schoenen zijn van Valentino.

Kiehl's stuurde zijn toppers nog een keer op, natuurlijk ken ik die allang, maar het is altijd leuk om ze nog een keer te gaan gebruiken. Trouwens, het serum ken ik nog niet, dus dat komt mooi uit!

Of ik nog een plaatsje vrij heb aan een muur? Ja hoor, voor deze mooie Essie module wel! Als het goed is wordt de hele module dit jaar nog gevuld door Essie, ben benieuwd! De lente collectie ligt trouwens al in de winkels, de samples zijn dus een beetje laat, willen jullie nog swatches zien?

Ook OPI heeft nu een gellak die je kunt aanbrengen zonder lamp, je kunt het dus ook gewoon thuis doen en dat is eerlijk gezegd wel zo prettig, vind ik. Ik ben nu aan het testen, ik heb de nagellak donderdag aangebracht en het zou dus zeker een week echt goed moeten blijven zitten, ik ben benieuwd! 

En nu iets over de nieuwe Opel Corsa, wat ben ik gek op de achteruitrijcamera, dat is echt heel erg handig, vooral als je op een parkeerplaats staat die druk is met fietsers en voetgangers. Bij mij thuis is niet zoveel spannends te zien, al blijft het leuk als je een kat op het schermje ziet lopen, haha!

Ik reed in een behoorlijk luxe versie van de Opel Corsa, de 5 deurs Cosmo 1.0T 115 pk in de kleur Shiny Rock, met echt alle extra's die je maar kunt bedenken. Schakelen en sturen gaat supersoepel, je hoeft geen moeite te doen en alles lijkt vanzelf te gaan, heel fijn. Remmen gaat behoorlijk direct, maar dat is volgens mij echt een "Opel" ding, ik rijd niet zovaak in een Opel, maar weet het nog wel van vroeger. Prima hoor, is gewoon even wennen!

Je koppelt je telefoon makkelijk aan het iLink systeem via Bluetooth, daarmee kun je via een app dan de navigatie op het scherm toveren en kun je je eigen muziek luisteren. Je kunt ook een USB kabel gebruiken voor muziek, nadeel is alleen wel dat de telefoon dan amper opgeladen wordt, dat is niet zo handig. En nog een klein nadeel, je gebruikt natuurlijk wel veel data als je via een app je navigatie gebruikt! Nee, ik heb liever een apart navigatiesysteem geloof ik.

De Corsa is behoorlijk ruim, voorin voelt de auto groter dan hij is en achterin kunnen drie mensen prima zitten, de kofferbak is redelijk groot, mijn boodschappen passen er in elk geval in.

Zuinig is de Opel Corsa ook, na de roadtrip naar Vlieland van bijna 400 km heb ik nog de hele week rondgereden in de buurt zonder te hoeven tanken, pas op de laatste dag was het nodig. Wist je trouwens dat je aan het pijltje bij de benzinemeter kunt zien aan welke kant de benzinetank zit? Wist ik niet tot voor kort!!!!

Dit is ook heel fijn, je kunt een kinderstoel direct vastklikken in het Isofix systeem, zo zitten de kids nog veiliger! Die van mij hebben het niet meer nodig, maar het is zeker een groot voordeel. Kortom, de Opel Corsa is echt wel een prima auto! Misschien vind je het ook leuk om eens een keer te gaan proefrijden bij een dealer bij je in de buurt? Dat kan gewoon hoor, je kunt hier een proefrit aanvragen, gewoon eens doen zou ik zeggen, je bent tot niets verplicht!

#Selfie met een supermooie L'Oreal lipstick wiens naam ik vergeten ben....iets met Coral...zoek het zo op!

Wat een briljante bronzer heeft Essence bedacht voor hun nieuwe #secretparty collectie, ligt wel pas in juni in de winkels!

Wist je dat ik ook aan Snapchat doe? Misschien zegt het je niets, maar het is wel een leuk nieuw medium, waarin je d.m.v. foto's en filmpjes een verhaal kan vertellen. Wil je mij volgen? Zoek dan even op Mrsbeautyscene! En ja, ik heb hier een fles met zwart water van BLK!

Dit vind ik leuk, eindelijk een leuk hoesje voor mijn iPhone 6 plus en dan ook nog wel van Allthesegamez, het gaming youtube kanaal van dochter Bo! Ik moet ze natuurlijk wel een beetje steunen! Je kunt ze bestellen op hun website www.allthesegamez.nl

Ik was door Sem op pad gestuurd om nieuwe kleren te kopen, dat doen je dan natuurlijk als moeder!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top