Blogs & Editorial

Chocolade in XS of XXL formaat, wat kies jij?

Bij ons thuis snoepen we echt amper, je vindt bij ons geen winegums, drop, zuurtjes, jellybeans, pepermuntjes, gummibeertjes of lolly's. Niet uit principe trouwens, maar eigenlijk gewoon omdat we het niet zo lekker vinden. Toch zien jullie op social media heus weleens wat lekkers voorbij komen, is je ooit opgevallen dat het vooral chocolade is? Yep, als we hier thuis wat snoepen, dan is het meestal een stukje chocolade. Wist je trouwens dat een stukje chocolade erg goed voor je kan zijn? Cacao, dat in chocolade zit, is zelfs een krachtige anti-oxidant!

in deze grote cacaobonen zitten dus heel wat antioxidanten

dit befaamde cacao masker van Josh Rosebrook bevat pure cacao en is super voor de huid!

We weten allemaal dat anti-oxidanten belangrijk zijn voor onze huid en dus willen we ze graag terugvinden in onze cremes, maar je kunt er ook voor zorgen dat je voldoende anti-oxidanten in je voeding opneemt. Meer chocolade eten dus!! Haha...dat is dan misschien wel een heel lekker advies, toch geldt dit vooral voor zeer pure chocolade, dus helaas niet voor de lekkere, dikke reep melkchocolade. Ach...maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je daar ooit niet af en toe van kunt genieten!

Ik doe dat in elk geval wel, ik eet iedere dag wel een stukje chocolade bij mijn latte als ik 's avonds eindelijk even op de bank zit met een tijdschrift of mijn ipad. Heerlijk hoor, al probeer ik het dan wel weer bij 1 of 2 stukjes te houden, iets wat niet altijd zo makkelijk is als je zo'n lekkere reep voor je hebt liggen, maar het lukt.....Mijn favorieten wisselen weleens, maar de laatste tijd ligt er regelmatig een extra dikke Milka XXL reep Oreo bij ons klaar, vooral Sem is er gek op en eet gezellig een stukje met mij mee bij zijn kop thee.

Jullie kennen misschien de kleine, lila chocoladetabletten van Milka wel, gevuld met o.a. Oreo, Chips Ahoy, hazelnoten, caramel, Tuc, Lu en Daim? 100 gram chocolade met een lekkere vulling is al heel fijn, maar het kan natuurlijk altijd groter! Zo heeft Milka nu ook de XXL repen van maar liefst 300 gram gevuld met een Oreo, Hazelnoten en Choco Swing....een reep met een extra dikke vulling! Geen kleine stukjes Oreo in een vanillecreme, maar een hele laag, bijna zwarte Oreo koek met een dubbele laag vanillecreme......of een Milka Choco-swing met een dikke koeklaag, die zo lekker knispert als je er een hapje van neemt!

Ik neem straks lekker een stukje bij mijn koffie, doen jullie mee? Je vindt de nieuwe Milka XXL repen nu gewoon bij iedere supermarkt, probeer vooral de Oreo variant maar eens, dat is bij ons echt de favoriet! Meer informatie vind je hier!

 

deze post is gesponsord door Milka

Deel dit artikel
Back to top