Reviews

Look of the day met nieuwe Guerlain Ecrin 1 couleur & Maxi Lash so volume mascara

Een tijdje geleden was ik op bezoek bij Guerlain in het Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam, waar een aantal mooie, nieuwe producten werden geïntroduceerd. Binnenkort krijgt Guerlain namelijk een heel fijne nieuwe mascara, Cils d'enfer So Volume, en handige mono oogschaduws in prachtige gouden doosjes, Ecrin 1 couleur, die allemaal deel gaan uitmaken van het vaste assortiment. Natuurlijk heb ik de producten voor je getest en ik heb er direct ook maar een "look of the day" van gemaakt, die ik gisteren droeg. Kijk je mee?

Je ziet het, tijdens het uittesten had ik hulp van een zwarte kat, kun je raden wie het is? Hij zat behoorlijk in de weg, maar gelukkig had ik de meeste foto's al gemaakt toen hij op de tafel sprong. Oh ja, naast nieuwe oogschaduws komen er ook twee mooie nieuwe lipsticks uit, geen nieuwe formule trouwens, maar wel twee nieuwe kleuren.

Guerlain Rouge Kiss Kiss Creamy shaping lip colour EUR 37,50

de nieuwe kleuren : 562 Pretty pink en 561 So Plum, beide lipsticks zijn lekker creamy en geven een mooie glans op de lippen, Pretty Pink misschien wel een glans die een tikje metallic is, So Plum is een stuk gepigmenteerder en dekkender. Beide lipsticks zorgen voor gladdere lippen, zelfs als ze best wat aan de droge kant zijn, dat voelt fijn en staat mooi!

De kleuren zijn niet extreem langhoudend, maar blijven zonder teveel eet- en drinkmomentjes best een ochtendje of middagjes netjes zitten. Ze lopen niet in de fijne lijntjes naast de lippen trouwens, ze blijven netjes op hun plaats, zelfs zonder lippotlood.

swatches Guerlain Kiss Kiss lipstick Pretty Pink & So Plum

Guerlain Kiss Kiss lipstick Pretty Pink

Guerlain Kiss Kiss lipstick So Plum

 

Guerlain Ecrin 1 couleur EUR 33,95 - naast de bekende palettes en duo oogschaduws heeft Guerlain nu ook zijn single of mono oogschaduws vernieuwd, want zover ik weet hadden ze die al eerder. Er zullen 12 kleuren geintroduceerd worden die verschillende finishes hebben, van glanzend tot mat. In het langwerpige gouden doosje vind je een smal spiegeltje en een sponsapplicator met twee zijden, breed en smal. Natuurlijk zie je ook de oogschaduw met mooie print in het doosje, er zit 2 gram in per kleur, de formule is prettig van textuur en hecht goed aan de huid.

De mattere tinten zijn wat stroever, daar moet je even aan denken tijdens het opbrengen maar ze blijven wel heel goed en netjes zitten, ook de glanzende kleuren kruipen niet in de fijne lijntjes, natuurlijk gebruik ik wel een oogschaduwbasis.

v.l.n.r. 01 Taupe secret, 02 Brownie & Clyde & 03 Blues Brothers....grappige namen ook!

Guerlain Cils d'enfer so volume EUR 33,95 - een nieuwe variant van de geweldige Cils d'enfer mascara waar ik natuurlijk heel nieuwsgierig naar was! Ik ben enorm fan van de originele variant en toen ik hoorde dat deze meer volume en kleur zou geven werd ik extra benieuwd! Gelukkig doet de mascara zeker wat Guerlain beloofd, mijn wimpers wordt diep zwart en extreem vol & lang, die zie je echt niet meer over het hoofd. 

De formule is een tikje plakkerig en daardoor moet je even oppassen dat je geen aan elkaar geplakte wimpers krijgt, dat gebeurt nogal snel en daar moet je van houden. Het uit elkaar halen van de mascara is niet zo simpel, het gaat het beste met een "oud" andere borsteltje, maar ik heb het op de foto's niet gedaan om je het "echte" effect van de mascara te laten zien. De houdbaarheid is geweldig, mijn wimpers blijven de hele dag mooi, krul blijft goed zitten en de mascara brokkelt niet, top mascara als je wel houdt van een opvallende look!

het borsteltje is echt anders dan het origineel, deze heeft flexibele stekeltjes die de wimpers helemaal goed vasthouden en kleuren, je kunt het ook goed gebruiken om de krul erin te duwen doordat het vrij smal is.

het effect van de Guerlain Cils d'enfer Max, best indrukwekkend en vooral goed zwart!

De complete look met de nieuwe NARS foundation (review), het MAC contourpalette (review), Chanel eyeliner (review) en de Taupe Secret met Brownie & Clyde oogschaduws met de Cils d'enfer So Volume mascara. Op mijn lippen zit Pretty Pink Kiss Kiss lipstick en mijn blush is van MAC, een oudje met de naam Joyous .

De nieuwe Guerlain Ecrin 1 couleurs oogschaduws, Cils d'enfer maxi lash en Kiss Kiss Lipstick kleuren zullen vanaf deze maand te vinden zijn bij de verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL. Er zijn veel mooie kleuren te vinden, ga dus zelf een kijkje nemen en swatchen, misschien zit er iets moois voor je bij!

Deel dit artikel
Back to top