Nieuws

Guerlain Terracotta Summer 2015 collection

Hoe doe jij dat eigenlijk met  make-up tijdens een echt zonnige dag? Zo'n dag dat je er wel echt even goed uit wilt zien, maar die eigenlijk te warm is voor een "gewoon" make-upje? Dan draag je bijvoorbeeld een speciale foundation die goed tegen de warmte opgewassen is en beschermt tegen de zon, gecombineerd met een transparante lipstick en fijne bronzer. Simpel maar doeltreffend! Guerlain brengt deze zomer een aantal topproducten uit, met als topproduct een siliconen hoesje voor jouw bronzer, love it!

My Terracotta Bronzing powder moisturising and long lasting EUR 51,00 (limited edition)

Voor deze zomer zijn de standaard bronzers in een siliconen, afneembaar hoesje gestoken, je kunt die telkens weer hergebruiken, wat een tof idee!

02 Naturel/Natural Blondes

03 Naturel/Natural Brunettes

Terracotta Sun protection compact foundation SPF 20 water resistant EUR 59,00 (limited edition)

Een hydraterende foundation met hyaluronzuur die goed beschermt tegen de zon en echt bestand is tegen zweet & water, de perfecte zomerfoundation dus? Verpakt in een mooie, witte compact en natuurlijk een limited edition.

Sand voor lichtere huidtinten

Bronze voor getinte huidtinten

Sun Moisturiser Tan Booster EUR 42,50 (limited edition)

Een handige tube met 100 ml zonbescherming die ook tegen vervuiling beschermt, maar uiteraard ook goed tegen UVA en UVB, daarnaast bevat het Tan Booster dat ervoor zorgt dat je sneller en toch veilig bruint. Je kunt het zowel op het lichaam als gezicht gebruiken, al zou ik zelf geen SPF 15 gebruiken op mijn gezicht, ik gebruik liever een hogere bescherming.

Rouge Automatique EUR 37,50 (limited edition)

Transparante lipsticks, de gele zorgt voor een mooie gouden glans op je lippen, geen zorgen...je krijgt er echt geen gele lippen van! De roze is ook mooi en transparant, frist direct de look lekker op!

603 Yellow it-stick & 662 Fluo Stilleto

 

Summer Shadow EUR 31,00 (limited edition)

Vloeibare oogschaduws die echt waterproof zijn en dus ook tegen een zwempartij kunnen, prima te combineren met een waterproof mascara en makkelijk op te brengen.

Blue Ocean & White Sand

 

Colour Lacquer EUR 25,00

700 Blue Ocean (limited edition)

Iedereen die bij de presentatie was, werd op slag verliefd op de siliconen hoesjes van de Terracotta poeders, het zijn net hoesjes die je om je iPhone doet, zo schattig! En wat een goed idee eigenlijk, ik zou eigenlijk best vaker van dit soort unieke hoesjes willen kopen, een leuke accessoire toch? Maar de inhoud van de Guerlain Terracotta Summer collectie is ook zeker de moeite waard, de foundations voelden bijzonder aan en de rest van de producten zijn gewoon supermooi om te gebruiken in de zomer. Ik ga zeker nog het e.e.a testen!

 

De Guerlain Terracotta Summer 2015 collectie zal vanaf 1 juni 2015 in de winkels liggen, de exacte datum en de prijzen van de producten volgen nog. Wat vinden jullie van deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top