Algemeen

Contactlenzen online kopen bij jouw eigen opticiën via Lensonline

Shop jij graag online? in 2015 is het heel normaal om al je aankopen online te doen, van boodschappen in de supermarkt tot een nieuwe sportoutfit, je bestelt het snel en gemakkelijk, ideaal als je druk bent. Natuurlijk blijven er nog altijd dingen die we liever bij een gewone winkel kopen, vooral als er advies bij nodig is. Denk dan maar aan het kopen van nieuwe contactlenzen, die koop je misschien toch wel liever bij je eigen opticiën....gelukkig kan dat sinds kort ook online bij Lensonline. Handig en veilig!

12 % van de Nederlanders draagt contactlenzen

Hoor jij bij de 12 % van alle Nederlanders die contactlenzen draagt? Brillen mogen dan wel helemaal hip zijn in 2015, in sommige beroepen is het helemaal niet zo handig om een bril te dragen en soms wil je misschien gewoon weleens zonder bril rondlopen, wel zo handig tijdens het sporten bijvoorbeeld. Ik draag zelf geen lenzen, maar mijn broer wel en als ik dan zie wat een verandering die hebben ondergaan, vroeger waren die heel lastig in te brengen met een hoop gedoe en deden ze nogal eens pijn. Tegenwoordig zijn de lenzen superzacht en kun je ze de hele dag dragen en zelfs aan het eind van de dag weggooien, zodat je ook niet zit met onderhoud, heel handig! Maar dan moet je natuurlijk wel nieuwe lenzen in huis hebben voor de volgende dag.....online shoppen dan maar?

Online kopen met perfecte service

Bij Lensonline koop je dan wel "online" je contactlenzen, maar dat doe je pas als je eerst voor advies bij een gediplomeerde, aangesloten opticiën bent geweest. Lensonline werkt alleen samen met zelfstandige opticiëns, gevestigd in Nederland en België, het aantal breidt zich dagelijks uit en zo kun je straks altijd terecht bij een goede opticiën in de buurt. Daar laat je jouw ogen meten en je adviseren welke lenzen geschikt voor je zijn, misschien wel de nieuwste lenzen die zoveel zuurstof doorlaten dat je ze zonder problemen de hele dag kunt dragen. De aangesloten opticiëns zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen.

De prijzen van de lenzen zijn bij Lensonline gunstig, maar toch zien ze zichzelf niet als prijsvechter, ze willen juist graag extra service verlenen aan hun klanten, dat kan door de samenwerking met een opticiën in de buurt.

 

Hoe werkt bestellen bij Lensonline?

Ga naar één van de aangesloten opticiëns om je te laten adviseren welke lenzen geschikt voor je zijn, als je dat eenmaal weet kun je in het vervolg jouw bestelling simpel online doen. Bestel je ze voor 23:00 uur, dan kan je ze vervolgens de volgende dag al zonder verzendkosten ophalen bij de opticiën als je dat wilt, of je laat ze gewoon bezorgen op je werk of thuis. Bij Lensonline vind je contactlenzen van alle bekende merken zoals Eye definition, Acuvue, Dailies en Biomedics, allemaal tegen interessante prijzen omdat Lensonline groot kan inkopen en zo betere prijzen kan bedingen bij de merken.

Naast gemak biedt Lensonline ook extra service, niet alleen via de aangesloten opticiëns, maar ook via hun eigen service center, die je iedere dag kunt bellen. Meer informatie vind je op hun website : www.lensonline.nl.

 

Hoor jij bij de 12 % van de Nederlanders die contactlenzen dragen? Bestel je die weleens online of ga je er altijd voor naar de opticiën? Lijkt winkelen bij Lensonline je iets voor jou?

Advertorial

Deel dit artikel
Back to top