Fashion

Lieve moeders verdienen iets moois voor moederdag!

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik zelf moeder werd, toch is het inmiddels alweer 18 jaar geleden, de tijd vliegt echt! Ik ben inmiddels bijna 45 jaar en dat was de leeftijd waarop mijn moeder voor het eerst oma werd, mijn hemel...ik hoop toch dat het bij mij nog even duurt, ik voel me zeker nog geen oma. Mijn moeder trouwens ook niet, die gaat nog iedere dag naar de sportschool en is lekker bezig met haar werk, als ze tenminste geen kleinkind te logeren heeft, want dat doen ze heel graag! Zo'n moeder verdient een leuk cadeautje voor moederdag!

zomaar een greep uit het fotoalbum, dat was nog best even zoeken want mijn moeder houdt niet van foto's van zichzelf en zeker niet van selfies maken!

 

Oma Ria, zoals ze door iedereen in de familie inmiddels genoemd wordt, wordt wel vaker verwend met een tas of doos vol beautyproducten, iets wat ze zeker kan waarderen! Toch is ze altijd wel kritisch hoor...zo vraagt ze gerust om een Chanel mascara omdat ze die zo fijn vindt! En ja, zij is ook de enige die gewoon zegt dat ze de nieuwste parfum van (zeg) Tom Ford vindt stinken....pffff moeders ook af en toe!! Gelukkig zie ik inmiddels zelf wel dat ik ook wel een beetje zo ben als Bo mij iets laat zien, dus het is een kwestie van erfelijkheid ben ik bang. Ja hoor, het is echt zo, je gaat als vrouw uiteindelijk toch altijd op je moeder lijken ben ik bang....

 

Gelukkig vind ik dat helemaal niet erg, mijn moeder heeft natuurlijk ook minpunten (zoals niet van Tom Ford houden....), maar ik ben vooral altijd blij met haar zorgzame en lieve persoonlijkheid die altijd voor mij en mijn broer klaarstaat. Inmiddels hebben wij die zorg niet echt nodig als volwassenen, maar nu is ze er weer voor onze kids, vraag maar eens bij wie ze het liefst logeren en ze roepen in koor "Oma Ria!!!". Niet zo gek hoor, want zij gaat urenlang in zo'n indoorspeeltuin zitten omdat zij dat zo leuk vinden, maakt het lekkerste eten voor hen klaar en verwend ze tot het bot met dozen vol (oud) speelgoed, dat ze thuis niet hebben. Sem is inmiddels natuurlijk best groot, maar die logeert ook altijd graag bij oma, kijken ze samen een leuke film en doet hij klusjes voor haar, gezellig!

Zoals ik al zei, zo'n lieve moeder verdient een cadeautje en voor dit jaar heb ik gekozen (naast de tas vol beautyproducten en een mooi bloemetje) voor een Pandora Essence armband met de paarse Faith charm. Faith staat natuurlijk voor geloof en eigenlijk past dat helemaal niet zo bij mijn moeder, die niet gelovig is. Toch is dit helemaal haar bedel, juist door haar liefde voor paars die is ontstaan toen ik in mijn tienertijd fan was van Prince. Inmiddels is mijn liefde voor Prince bekoeld, maar Oma Ria draait nog vaak zijn CD's en gaat gerust nog naar een concert. De Essence Faith charm is dus met veel enthousiasme ontvangen, misschien moet ik er alleen nog een charm bijkopen, juist om haar persoonlijkheid wat meer naar voren te brengen? Ik denk dat aan de Positivity of Virgo Essence charm, die passen heel goed bij haar!

 

Wil je zelf ook een mooie Pandora Essence armband samenstellen voor jou moeder, om zo haar persoonlijkheid en/of jullie band te symboliseren? Neem dan een kijkje in de webshop van Pandora en bestel hem op tijd, tenslotte is het 10 mei alweer moederdag!

dit artikel is gesponsord door Pandora

Deel dit artikel
Back to top