Blogs & Editorial

Photo diary van 13 april 2015 - zuster Debbie

Hi allemaal, het is weer tijd voor een weekje ploggen.....een weekje lang krijgen jullie weer een kijkje achter de schermen van Beautyscene en deel ik ook wat ik prive aan het doen ben. Gisteren was een volle dag met werk, sport en een nieuwe taak als verpleegster, ook dat doen we gewoon! Gelukkig is de patiënt niet lastig, maar natuurlijk hoop ik wel dat ze snel opknapt, het is altijd vervelend om ziet te zijn natuurlijk! Kijk je mee naar mijn photo diary van maandag 13 april 2015?

Hallo daar fijne, nieuwe Yves Saint Laurent Saharienne make-up collectie....de bronzer is een mooie combinatie van balm & poeder die ook een mooi blur effect geeft, review is coming up!

Binnenkort nieuw in het MAC assortiment, de Pro longwear nourisging waterproof foundation, ook die ga ik testen....

's ochtends maak ik altijd als eerste Sem's ontbijt, tussendoortje en lunch klaar, hij luncht vandaag op school!

Zelf ga ik voor havermout met rood fruit en roze champagne.....oh nee, toch niet!

Even snel de artikelen op Facebook zetten, dan lezen de mensen die daar volgen ook alles, en natuurlijk beantwoord ik de vragen in het "stel je vraag" artikel, vind ik altijd leuk!

Eerst maar even sporten, een half uurtje rennen en een half uurtje aan gewichten duwen en trekken, gaat lekker!

Dan even de auto omruilen, omdat die nieuwe banden moest hebben, en ik krijg een leuke leenauto mee, een stoere Mini Cooper S John Works GP.....wow! Oh ja, ik ging ook boodschappen doen!

Niet alleen voor ons thuis, maar ook voor mijn moeder, want die ligt plat op bed met een vervelende beklemde zenuw in haar rug, gelukkig zou het met de juiste medicijnen toch weer snel beter moeten gaan. Maar voorlopig heeft ze wel even wat hulp nodig, we wisselen dat even af met zijn allen, vanochtend ik en vanavond mijn broer. Vervelend natuurlijk, vooral omdat het pijnlijk is voor haar!

Na een uurtje weer op huis aan, eindelijk even lunchen, ik ga voor de salade trouwens, de ciabatta is voor Bo & Ward

Wat een lekker ding!! Maar liefst 218 pk en max 242 km/u....jammer genoeg alleen maar twee stoelen voorin, niet heel praktisch dus.

Ah nee....opeens had Asrael een muisje, we hebben hem nog proberen te redden, want hij leek in orde...maar uiteindelijk had het geen nut meer.....nooit leuk om te zien, zeker zo'n schattig woelmuisje niet.

Lekker zomers deze estee Lauder bronze Goddess collectie, de all over illuminator is favoriet!

Big kiss op snapchat! Volg jij mij al? 

OK....waarom moet dit nu weer? Knoeien is nooit leuk, een latte is wel lekker natuurlijk, mijn eerste van vandaag!

Na de update van ios staat er opeens een iwatch app op mijn telefoon, wat denken jullie, zal dat een leuke gadget zijn?

Na een paar uur werken achter mijn computer en foto's te hebben gemaakt was het alweer bijna zes uur, even snel een Indiase curry massala maken!

Lekker vrolijk toch dit shirt van Zoe Karssen?

Ook ik heb weleens een zelfbruin fail......zo stom zeg, na het netjes uitsmeren ben ik met mijn armen op het bureau gaan zitten en loop ik nu met lelijke vlekken, dat doe ik niet nog een keer he...

In de curry zitten kippendij, ui, bloemkool, rode peper, tomaat en als laatste nog een beetje spinazie...dat is heel lekker!

Hoi lekkere Emo, wat ben je toch een heerlijke knuffel!

Onder mijn witte shirt een jeans van Zara (die aan de achterkant donkerder is) en witte Nike Thea's, mijn favorieten van dit moment!

Na het eten nog een tijdje naar buiten, wat lekker toch dat het weer zo fijn is vandaag, iedereen wordt er vrolijker en levendiger van...hoi Emo!

Fijn autootje zeg....ik ben toch eigenlijk wel groot fan van Mini's, wie nog meer?

Sem en ik keken gisteren weer samen naar The Black List en wilden een stukje Milka....maar blijkbaar was Asrael ook van plan een stukje mee te pikken, dat gaat natuurlijk niet!

Ieuw......en toen ontdekte ik ook nog een teek bij hem, die trokken we er natuurlijk meteen uit met een tekentang, griezel!

Nog meer producten om te reviewen, een interessante Clinique Anti-blemish solutions BB cream met SPF40 voor de vette huid met onzuiverheden, niet gek!

En producten met vitamine C erin zijn eigenlijk ook echte aanraders, ik moet de ingrediëntenlijst nog even goed bekijken, want ik zag geen vitamine C staan....dat zou wel een beetje gek zijn, misschien komt het door de kleine lettertjes.....

Tot een jaar geleden was het vooral veel nagellak wat er gereviewd werd, dat was zeker het trendproduct, maar inmiddels is dat zeker helemaal overgenomen door lipsticks, deze Shine lover lipsticks van Lancome komen binnenkort ook voorbij in een review....wat vind jij leuker, lipstick of nagellak? Is nagellak echt uit nu? Ik denk het eigenlijk wel een beetje....

 

Vandaag ga ik even op en neer naar Amsterdam voor een afspraak, maar ga ik ook weer snel terug, om echt even hard aan het werk te gaan, morgen moet ik namelijk opnieuw naar Amsterdam....lekker heen en weer rijden dus! Kijken julie morgen weer?

Deel dit artikel
Back to top