Reviews

Tom Ford Lip Color matte lipsticks Pink tease, Flame & Velvet Cherry

De fijnste lipstickformule die ik de laatste maanden heb ontdekt is de matte lipstick van Tom Ford, de Lip Color Matte. Ik heb jullie een tijdje geleden al drie kleuren laten zien, die ik nog steeds heel erg vaak gebruik (dat zie je ook wel zo meteen), maar ik kan jullie nu nog drie kleuren tonen : Pink Tease, Velvet Cherry en Flame. De matte lipsticks van Tom Ford blijven deel uitmaken van het vaste assortiment bij De Bijenkorf, ik vind het echte aanraders. Kijk je mee naar de swatches?

Ik heb jullie natuurlijk al in een eerder artikel (klik hier) laten weten dat ik fan was van de matte formule van Tom Ford, de lipsticks zijn extreem gepigmenteerd, hebben een mooie, fluweelmatte finish en zijn heel erg lang houdbaar. De formule is een tikje droog, maar dat hoort natuurlijk ook wel een beetje bij de matte lipsticks.

Prachtige zwart/bruine, superstrakke verpakkingen met een gouden randje en de letters "TF" gedrukt in de dop, superchique om te zien, maar ook prettig in de hand liggend en de dop is heel goed afsluitbaar.

mijn nieuwe aanwinsten van Tom Ford zijn v.l.n.r. Pink Tease, Velvet Cherry en Flame

Pink Tease is een lichtroze kleur, waarvan ik eerst dacht dat die te licht zou zijn voor mij, maar eigenlijk vind ik dat helemaal niet zo na het testen. En Velvet Cherry leek mij juist weer zo donker, maar ook dat pakte heel goed uit, te donker is de kleur zeker niet en Flame......die is echt zooo mooi!

Tom Ford Lip Color Matte met v.l.n.r. Pink Tease, Velvet Cherry en Flame

swatches Tom Ford Lip Color Matte Pink Tease, Flame en Velvet Cherry

Tom Ford Lip Color matte Pink Tease - een licht roze kleur die verrassend goed dekt op mijn, toch wel wat gepigmenteerde lippen, ik ben onder de indruk! De lichtere matte kleuren zijn altijd wel iets minder glad om te zien, maar van een afstandje valt dat niet meer op en met een beetje blenden los ik dat ook weer op. Ik vind het een fris zomers kleurtje!

Tom Ford Lip Color Matte Velvet Cherry - in de huls was de kleur best donker, maar op mijn lippen pakt de kleur echt lichter uit, ik zie een diep rode kleur die prachtig chique oogt, fijn als je een iets "strengere" meer zakelijke uitstraling zoekt.

Tom Ford Lip Color Matte Flame - Flame is een oranje rode kleur die inderdaad mooi vurig is, een frisse roodtint die vooral mooi zal staan bij iets getintere huidjes. Pas een beetje op met deze kleur als je heel licht van huid bent, ik denk nl. dat Ruby Rush daar iets beter bij zal staan!

Al mijn matte Tom Ford lipsticks op een rijtje : Pink Tease, Pussycat, Plum Lush, Flame, Ruby Rush en Velvet Cherry, ik heb vooral Pussycat en Ruby Rush echt al veel gebruikt, al zou je dat misschien niet direct zeggen aan de gebruikssporen. Maar dat geeft alleen maar aan hoe lang je met deze lipsticks doet, je hebt maar een streek nodig van de vrij droge formule voor een goede dekking en bijstiften hoeft echt ook niet meer overdag. Ze zijn dus misschien wel duur in aanschaf, in gebruik valt dat gelukkig heel erg mee!

 

Nu vraag je je misschien af welke van deze Tom Ford Lip Color Matte lipsticks ik de mooiste vind? Natuurlijk heb ik daar over nagedacht, maar ik ben bang dat eigenlijk niet kan kiezen. Of toch wel? Ik heb Pussycat al heel veel gedragen, dus die hoort absoluut bij de favorieten en ik weet ook zeker dat Flame de komende weken ook vaak op mijn lippen te zien is....die vind ik zeker te gek! Toch zijn de andere ook prachtig en qua kwaliteit of resultaat zijn ze allemaal geweldig, er is geen enkele lipstick minder fijn in gebruik. Goed nieuws dus...of toch niet?

 

De Tom Ford Lip Color Matte Lipsticks kosten EUR 47,00 per stuk en zijn in Nederland exclusief te koop bij De Bijenkorf Amsterdam, maar gelukkig ook in hun online shop. Je vindt ze hier! Welke vind jij de allermooiste?

Deel dit artikel
Back to top