Blogs & Editorial

Photo diary van 14 april 2015 - Kusmi Tea in Amsterdam

Wat een heerlijke dag was het gisteren, de zon scheen volop toen ik voor een lunch in Amsterdam arriveerde, dan ziet onze hoofdstad er altijd net wat mooier uit! Ik ging op weg naar een lunch georganiseerd door Bol.com die groot nieuws had voor de beautyliefhebbers van Nederland. Maar natuurlijk moest er ook nog gewerkt en een beetje gezorgd worden, kijk je mee naar mijn photo diary van 14 april 2015?

Ik was er lekker op tijd bij vandaag, om half negen "zat" ik al in de make-up, ik moest nl. nog een paar foto's schieten voor het Tom Ford artikel!

Na het foto's maken eindelijk tijd om te ontbijten, vandaag met crackers, kip en huttenkäse....lekker knapperig!

Oh ja, kennen jullie The Wet Brush? Dat is een heel fijne haarborstel die nat haar veilig ontklit en doorkamt, zelfs haar dat snel klit en je kunt deze ook gebruiken als je extensions hebt. De "pinnetjes" zijn heel flexibel, maar dus wel stevig genoeg, echt een heerlijke en lichte borstel.

Nou....was ik weer iets vergeten op de foto te zetten, een close up van Flame, niet zo slim want nu kon ik weer opnieuw beginnen met de lipstick opbrengen, ik had natuurlijk in de tussentijd alweer gegeten en dus mijn lipstick eraf gehaalld...stom van me!

Hiep hiep hoera!!! De mooiste Jo Malone Boutique is een feit, de boutique opende onlangs in het verbouwde filiaal van Douglas in Maastricht! Helaas had ik geen tijd om bij de officiële opening te zijn, maar van de foto en het feit dat de producten eind van de week eindelijk online te koop zijn bij Douglas werd ik ook wel erg blij! Can't wait!

Hoge hakken aan vandaag, maar ik trek mijn gympen maar aan tijdens het rijden, en neem ze gewoon mee, dat is toch wel het voordeel van met de auto gaan, je kunt alles meenemen wat je wilt!

Kokoswater is onmisbaar, deze van VitaCoco vind ik zelf een beetje te zoet eigenlijk, die van Healthy People vind ik altijd lekkerder, maar die is er niet in kleine pakjes.

Ik liep van de parkeergarage van het stadhuis naar Hotel Droog en liep over de brug heen waar tegenwoordig ook slotjes aan worden vastgemaakt, heb jij die weleens gezien? Misschien hangt er wel een slotje van jouw en je geliefde?

Haha...wat een stoere man van Bol.com!

Ik kwam ook nog even voorbij in de presentatie, bol.com is vandaag gestart met een parfumerie afdeling waar je echt luxe merken en producten kunt vinden, ze hebben echt interessante plannen die ook voor ons al consument heel fijn zullen zijn.

Water en zoete hapjes als afsluiter van de lunch in Hotel Droog, die best lekker waren, maar eerlijk gezegd was de rest van de lunch niet echt smakelijk, en ik was niet de enige die dat vond, zonde altijd....eten is niet het belangrijkste van zo'n event natuurlijk, maar het helpt altijd wel voor een gezellige sfeer!

Dat is ook leuk nieuws, Xelly Cabau van Kasbergen gaat beauty video's maken, dat kan ze zeker heel erg goed. Xelly is een lieverd die o.a. haar zus maar ook Sylvie Meis regelmatig prachtig opmaakt, ze vertelde dat ze heel blij was om weer tante te worden!

Wat ik nu weer ontdekte....in het Hanze Huis, tegenover Hotel Droog vond ik eindelijk Kusmi Tea in Nederland!! Ik was al eens op zoek geweest en kwam ik wat tegen bij De Bijenkorf, maar nooit het gehele assortiment....todat ik hier kwam, wat fijn om te weten! 

In Het Hanze Huis vind je snoep, drank, thee, koffie, zeepjes en nog veel meer van bedrijven uit heel Europa die al minstens 150 jaar bestaan (als ik het goed onthouden heb), zeer authentieke, producten dus in de meest mooie verpakkingen. Leuk is dat je bij aankoop altijd een briefje meekrijgt met informatie over het bedrijf waarvan je iets koopt, heel interessant natuurlijk!

Leuk om te snuffelen!! Zeker eens gaan kijken, het Hanze Huis!

Wat een heerlijk weertje, vandaag wordt het zelfs nog beter heb ik begrepen, nice!

Snel weer naar huis, Sem was aan het buiten spelen en ging graag even mee een ijsje halen, gezellig!

Haha...het bol.com mannetje is ook meegekomen, samen met wat Dolce & Gabbana producten, altijd leuk natuurlijk als cadeautje.

Sem mocht kiezen wat we gingen eten, het werden gebakken aardappeltjes, sperzieboontjes en haaskarbonades....ik ben daar nooit zo'n fan van, maar hij wel...dus dat werd het!

Sem's bord na twee keer opscheppen, altijd teveel natuurlijk....

Toch nieuwsgierig natuurlijk.....

Oh ja, natuurlijk nam ik ook nog wat Kusmi Tea mee, de BB detox is mijn favoriet, een combinatie van groene thee, maté en grapefruit...heel lekker en fris, deze drink ik het liefste van Kusmi tea. Maar Cashmir Chai en Rooibos vind ik ook fijn, iets warmer qua smaken, en lekkerder op een koudere avond.

Samen met Sem zijn powerpoint presentatie maken voor zijn spreekbeurt over het zonnestelsel, dat gaat de goede kant op!

 

Vandaag ga ik weer richting Amsterdam voor een leuke presentatie van één van mijn meest favoriete merken, heb je een idee? Ik weet in elk geval dat ik binnenkort helemaal smooth de dagen door zal komen.....morgen zie je het zeker voorbij komen in mijn nieuwe plog! Geniet van het mooie weer vandaag (tenminste, dat hoop ik)!!!!

Deel dit artikel
Back to top