Blogs & Editorial

Photo diary van 15 april 2015 - Smooth & Sunny

Jullie hebben gisteren zeker enorm genoten van het prachtige weer? Dat kan bijna niet anders, want het was heerlijk en je weet het...in Nederland kan het zo weer allemaal over zijn, snel genieten is dus altijd het advies. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo heel veel buiten ben geweest, maar ik was toch wel blij met het zonnetje, de presentatie van Moroccanoil werd er nog mooier van! Kijk je mee naar mijn photo diary van 15 april 2015?

Werken aan een artikel, enig idee waarover het zal gaan?

Avocado prakken voor op mijn toast.....

Het geheim voor een simpel, altijd gelukt gepocheerd ei? Een boterhamzakje, paar druppels olijfolie, een ei en een pan kokend water....3 minuten erin laten hangen en klaar!

Lekker, een van mijn favoriete ontbijtjes!

Mijn badkamerkast op dit moment, ik ben gisteren begonnen met het testen van de nieuwe Blue Plasmin Cleansing Treatment van Perricone MD, moet nog even wennen....

de BB tea van Kusmi Tea is echt lekker, en wat ziet losse thee er toch prachtig uit, ik vul zelf van die zakjes, wel zo handig eigenlijk! Natuurlijk kun je ook een theeei of theezeefje gebruiken.

Lunch maken voor Sem en zijn vriend, ze hebben trek in bageltosti's...dus die maak ik natuurlijk!

Op een zonnige dag kies je een zonnig parfum, Mandarino di Amalfi van Tom Ford voldoet daar heel goed aan!

Een beetje aan de late kant, maar ik ben onderweg naar Amsterdam.....

De presentatie waar ik naartoe moet is bij het Eye in Amsterdam, aan de overkant van het Centraal Station, wat een fijne locatie met dit mooie weer!

Welkom!

Fijn nieuws bijwonen van een van mijn favorieten merken : Moroccanoil, de eventlocatie is helemaal in stijl aangekleed.

Dit is de nieuwe collectie, de Smoothing  lijn die voor ieder haartype geschikt is en zorgt voor glad, glanzend en zijdezacht haar dat niet zwaar aanvoelt. Ik moet het nog gaan testen, dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen, natuurlijk kan ik wel verklappen dat de producten weer heerlijk ruiken en arganboter bevatten! Oh ja, de lijn zal vanaf half mei beschikbaar zijn bij de kappers, salons en webwinkels!

Angelo Fraccica, een educator van Moroccanoil vertelde ons alles over de nieuwe lijn en liet twee prachtige kapsels zien bij zijn modellen. Hier moet hij ze nog gaan maken!

Wat heb je nodig voor mooi, gestyled haar....altijd veel haarspray, dat zorgt voor versteviging en houvast, ik gebruik deze Luminous Hairspray ook om meer volume te creeeren in mijn haar!

Wat een leuke clips zijn dit!

Heerlijk weer als de presentatie klaar is, samen met Cynthia gaan we op zoek naar een leuke locatie om te eten. Onderweg komen we bij de Tolhuistuin deze kickboxende meisjes tegen....wist je dat ik dat ook jarenlang heb gedaan? Vast niet!

Helaas geen plaats op het terras bij de Tolhuistuin, maar ook binnen was het er fijn, en wat een uitgebreide kaart....wat moet je dan kiezen?

Ik geloof dat dit ooit een kantine was van Shell, die hun hoofdkantoor hier had, het ziet er gezellig en knus uit, lekker losjes, ik hou ervan!

En de deuren stonden helemaal open, binnen was het dus zeker ook fijn, daar hoef je niet voor buiten te zitten....tenslotte is de zon alleen maar slecht....haha!

Nachos met guacamole!

We hebben 5 gerechtjes besteld geloof ik....of toch zes? Alles was lekker, van de krab cakes tot de rilette van eend, maar ook de loempias en coquilles waren zalig, dit is zeker een aanrader!

Er was bijna geen plaats meer voor deze cheesecake...maar we hebben hem toch maar gedeeld....wat erg!

En dan is het zomaar weer bijna half negen als we weggaan, eerst afrekenen en mijn auto van de superkrappe parkeerplaats wegrijden...met dank aan een lieve meneer die mij gered heeft van een bestelbusje dat mij ingesloten had....Pff....vrouwen en auto's! Haha! Het is bijna 10 uur als ik thuis kom zie ik op de navigatie!

Snel nog even Sem's spreekbeurt/presentatie beluisteren en zijn Powerpoint bekijken, die er heel goed uitziet, knap gedaan! Er staat weer dozen vol te wachten op me, maar ik heb geen puf om ze uit te pakken, ik ben moe! Toch een envelop opengemaakt om deze False Lash Superstar mascara van L'Oreal te ontdekken....de witte basis voor mascara is weer terug! Is dat goed nieuws of niet?

 

Inmiddels is het alweer kwart voor 12, ik ga maar snel slapen want morgen heb ik weer een volle dag met o.a. sporten, bezoekje aan mams, deadlines halen voor opdrachten en hopelijk ook wat tijd om nieuwe artikelen te schrijven! Fijne dag allemaal, zou het weer zulk mooi weer zijn als gisteren?

Deel dit artikel
Back to top