Nieuws

Unboxing nieuwe beautyproducten 16 april 2015 deel 1 (+ spf over je makeup heen gebruiken)

Het is momenteel een super drukke periode in beautyland, er worden enorm veel nieuwe producten geïntroduceerd, er zijn persdagen bij de PR bureau's en ik heb verschillende leuke events in de planning staan. Dat is allemaal heel leuk, maar er blijft zo maar weinig tijd over om producten te testen, sterker nog....soms heb ik niet eens tijd om de pakjes die binnenkomen open te maken. Vandaar vandaag eens een unboxing video waarin ik je alvast wat meer vertel over de dingen die zijn binnengekomen. Kijk je mee?

In de video zie je trouwens ook hoe ik een dunne fluide met SPF 50 over mijn make-up aanbreng om mijn huid zo toch goed tegen de zon te beschermen, handig als je op een zonnige dag nog even op een terrasje gaat zitten en graag je huid goed beschermt. Dat gaat echt prima en nee, het wordt geen knoeiboel! Doen dus, er is geen excuus meer!

 

Binnenkort ook nog deel 2 van deze unboxing video's, er liggen tenslotte nog een paar doosjes en de ervaring leert dat er snel weer wat bij zullen staan. Wil je meer weten over de producten, laat mij het dan maar weten in de comments!

Deel dit artikel
Back to top