Blogs & Editorial

Photo diary van 16 april 2015 - dagje thuis aan het werk

Morning!!! Gisteren was ik heerlijk thuis aan het werk en dacht ik heel veel voor elkaar te gaan krijgen....helaas gooide mailtjes, telefoontjes, deadlines en andere "leuke" dingen roet in het eten. Nou ja, niet echt natuurlijk, want het was allemaal werk gerelateerd en dus kreeg ik uiteindelijk toch best veel voor elkaar. Tussendoor probeerde ik ook wat orde op zaken te stellen hier thuis en moest ik van mijzelf ook gaan sporten. Kijk je even mee naar mijn photo diary van 16 april 2015?

Morning, wat een mooie dag weer, lekker hoor! Ik begreep dat niet overal in Nederland het even mooi weer was, wij hadden dus geluk vandaag! Maar ik was minder gelukkig, want ik moest al vroeg de plastic zakken buiten zetten....gelukkig zag ik dat Marco al bezig was geweest om een deel van het terras schoon te maken.

Plastic zakken dus, handig trouwens dat je dit tegenwoordig apart kan aanbieden, scheelt enorm veel ruimte in de grijze bak! 

Na de vanille N'Oats heb ik nu ook de rode vruchten met kokos variant geprobeerd, ik vind deze toch iets minder lekker eerlijk gezegd, maar vooruit...met wat extra bosbessen is het toch best prima te doen.

Na het sporten snel naar huis om te gaan douchen, natuurlijk test ik de nieuwe Moroccanoil Smoothing lijn uit....binnenkort meer!

En toen stond er een koerier voor de deur, met de nieuwe ontbijt shakers van AH to go in een tasje. Wat een leuk idee trouwens, volgens mij zijn ze bij AH mede geinspireerd door Monique van Loon van Culy. Het zijn trouwens ook prima lunches of 4 uurtjes, een lichte maar voedzame combinatie van granen, fruit en yoghurt die handig zijn om mee te nemen.

Duidelijk toch, mijn outfit van vandaag....

Deze salade hebben julie al zo vaak gezien, hij stond nog in de koelkast en moest vandaag wel op...nou vooruit dan maar, prima als lunch! Ik eet trouwens ongeveer de helft van zo'n maaltijdsalade als lunch, anders is het echt teveel!

Wat een heerlijk weer vandaag, de zon schijnt en de temperatuur is ook goed te doen, tijdens de lunch heb ik toch maar even een kwartiertje buiten gezeten, ook al had ik geen tijd! 

Ik ging natuurlijk een "unboxing" video opnemen en in een van de dozen die je zag in het eerste deel zit de limited edition Mandi Lulur collectie van Rituals, extra leuk is dat deze een Indisch tintje heeft!

Deze spullen heb je wel langs zien komen in de video, de zomerse producten van L'Oreal met o.a. de BB Summer legs en de GG cream, een zomerse bronzer/foundation met SPF 25. 

Hier word ik vrolijk van...veel nieuwe producten van Yves Saint Laurent,m waaronder nieuwe lipsticks! Dat vind ik heel goed nieuws, want ik ben gek op de YSL lipsticks!

Emo is even aan het kroelen met Bo....eigenlijk is hij daar te stoer voor, maar soms moet het gewoon even....

Op naar mijn moeder, die nog steeds plat ligt met een beknelde zenuw, heel naar natuurlijl. Sem en ik gaan even wat klusjes doen, die ze zelf niet kan doen, en omdat we weten dat ze het lekker vindt halen we even een mcKroket voor haar. 

Oh ja...en een ijskoffie voor mij, wat zijn die dingen toch zo extreem koud, niet te doen!

Sem past op de mckroket van oma en op mijn tas, lief hoor! Haha...natuurlijk had hij ook zelf wat lekkers uitgezocht, frietjes en nuggets.

Even stofzuigen boven, beetje opruimen en schoonmaken, maar natuurlijk ook lekker even bijkletsen bij mijn moeder thuis, Sem en ik vonden het gezellig om er even te zijn en mams ook!

Dit is trouwens Cooky, de kat van mijn moeder, die een zusje is van onze Asrael en dus een dochter van Yoshi, zien jullie gelijkenissen? Oh ja, ze is een nichtje van Emo...haha!

En aangezien mijn moeder aan de haven woont, heeft Sem de eenden en ganzen ook nog wat eten gegeven, die hadden daar best trek in.

Nog even boodschappen doen en daarna weer op weg naar huis, heel even op de bank liggen....maar na 2 minuten weer opgestaan om het eten te maken.

Dat was een supersnel maaltje om te maken, gewoon wat kippendijen gewokt met een groentenmix en baby paksoi met een woksausje en pandanrijst, er was geen tijd voor uitgebreid koken. Morgen weer!

 

Lekker dagje en dat was het!!! Ah...zo'n volle dag zorgt er ook weer voor dat je lekker slaapt en je precies weet wat je de volgende dag nog allemaal moet doen, haha! Vandaag heb ik nog wat afspraken en ga ik gewoon lekker aan het werk, zou het ook weer zulk mooi weer zijn als gisteren?

Deel dit artikel
Back to top