Blogs & Editorial

Photo diary van 17 april 2015 - 17.686 foto's

Gisteren stond de dag in het teken van veel foto's maken, opruimen, uitzoeken, opdrachten uitwerken, reviews maken, Star Wars en Edwin Evers!!! Van 's ochtends vroeg tot een uurtje of zeven stond de radio aan op 538 om te luisteren naar Edwin Evers en zijn team die het 15-jarig jubileum vierde...maar hier thuis (en in de vriendenkring) was iedereen vooral onder de indruk van de trailer van Star Wars The force awakens.....hoe bedoel je beautyblogger?

Ik val julie er niet vaak mee lastig, maar ik ben al van kinds af aan gek op Star Wars en nu er sinds gisteren een nieuwe trailer online is, met mijn favorieten Han Solo en Chewbacca, ben ik weer helemaal excited, samen met Sem! Wel heel leuk trouwens dat ik mijn liefde door heb gegeven aan mijn kids en de volgende "generatie" staat ook alweer klaar, de kleine jongens van mijn broer hebben het virus ook al! Can't wait....de nieuwe film komt in december 2015 uit.

En natuurlijk moet je de trailer echt even zien als je ook fan bent! Anyone?

Ik liet gisteren deze ontbijtshakers al even zien, grappig dat dit de bloggers favoriet is, die moet ik wel lekker vinden dus!

Het was ook echt wel lekker, een mix van granen, noten, fruit, groenten en yoghurt die makkelijk en snel gemengd is en je simpel en snel opeet. Dit mogen ze wat mij betreft bij alle Albert Heijn winkels verkopen, niet alleen bij AH to go!

Ik ben bezig met het testen van allemaal mascara's van MAC, de review volgt natuurlijk snel. Gisteren had ik deze Mineralize mascara op en vandaag....

...deze Studio Sculpt Superblack lash met een heel apart borsteltje! Ik was toch wel verrast!

Daarna ben ik foto's gaan maken van veel beauty producten, het was er ideaal weer voor want het zonnetje scheen lekker en dat maakt de foto's altijd een stuk mooier, ik heb er dus direct even gebruik van gemaakt. Deze beauties van Yves Saint Laurent zijn extra cute door de speciale verpakking!

Mijn outfit van vandaag met een Frame Denim jeans, Zoe Karssen tshirt en Zara booties, ik droeg eerst pumps maar ik kreeg koude voeten omdat de deur open stond. De zon was lekker, maar het was best koud!

Weinig make-up vandaag, alleen wat Chanel eyeliner en MAC mascara, natuurlijk ook nog een mooie Estée Lauder Color envy shine lipstick, dit is Surreal sun!

Even knuffelen!

Dit vind ik nu eens leuke producten, speciale doucheproducten voor na het zonnen! Lancaster krijgt er dit jaar ook weer één en daar was ik al superblij mee, leuk dat Collistar nu ook nieuwe producten krijgt die de huid goed verzorgen na het zonnen. En dat "magische" masker dat ook een zelfbruiner is, ziet er ook spannend uit!

Oeh la la , een fijne intense geur van Jo Malone die een aromatische citrusvrucht (cedrat) combineert met een warme, mysterieuze wierrook, een hele mooie, tikje mannelijke geur! Hebben jullie ook gezien dat Jo Malone eindelijk (!!!) online te bestellen is bij Douglas? Ik heb al twee kaarsen besteld....

Oh ja, ik was deze week bij het Hanze Huis en toen kocht ik twee boekjes papier d'Armenie, geurpapier dat je moet verbranden in een schaaltje en waardoor het hele huis vrij is van nare luchtjes van o.a. koken. De papiertjes ruiken zo al heel lekker en sterk, ik heb ze nog niet verbrand, morgen maar even testen!

Tijd om te koken, ik maakte spaghetti met tonijnsaus, een gerecht dat snel klaar is en bijna helemaal gemaakt kan worden van ingredienten die je altijd wel in huis hebt. Nou ja, ik wel! Er gaat ansjovis, kappertjes, tomatenblokjes, ui, knoflook en tonijn in de saus...lekker laten pruttelen met zwarte peper en wat chilies voor een beetje pit en klaar is het!

Lekker hoor, je kunt eventueel ook nog verse tomaatjes toevoegen, als je die in huis hebt.

Daarna de spaghetti koken, af laten gieten en door de saus roeren! Ik doe er altijd nog een dotje rucola doorheen als ik opgeschept heb, er hoeft geen kaas overheen...ik hou niet van de combinatie van tonijn en kaas! 

Even tv kijken, ook bij RTL boulevard kwamen ze even langs bij Evers staat op, wat is dat toch een leuk radioprogramma, ik luister er altijd naar!

 

De rest van de dag is vastgelegd in 17686 foto's....maar die moet ik eerst nog uitzoeken, bewerken en verwerken in blogposts, je ziet ze vast snel voorbij komen! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nu, om half 11 's avonds, een beetje moe ben, het was een volle week en ik ga daarom lekker op tijd slapen. Morgen en overmorgen maak ik ook nog foto's en die zien jullie vast maandag nog even voorbij komen. Morgen ga ik nog een video opnemen en wat reviews in elkaar knutselen, wat gaan jullie dit weekend doen?

Deel dit artikel
Back to top