Nieuws

Unboxing nieuwe beautyproducten april 2015 deel 2

Het is momenteel een super drukke periode in beautyland, er worden enorm veel nieuwe producten geïntroduceerd, er zijn persdagen bij de PR bureau's en ik heb verschillende leuke events in de planning staan. Dat is allemaal heel leuk, maar er blijft zo maar weinig tijd over om producten te testen, sterker nog....soms heb ik niet eens tijd om de pakjes die binnenkomen open te maken. Afgelopen vrijdag zag je de eerste unboxing video, vandaag deel 2 met een sneak peek naar de Chanel zomercollectie....

 

Zoals ik al vertelde in de video's, heb ik de producten net binnen en heb ik zel dus nog niet echt getest al heb ik wel een eerste indruk opgedaan van een aantal producten. De komende tijd zal ik (een deel van) de producten verder testen en wie weet zie je een aantal van deze producten nog terug in reviews of andere artikelen. 

 

Wil je meer weten over de producten die je ziet in deze video, laat het mij dan zeker even weten! Bedankt voor het kijken en als je geen video wilt missen, kun je je abonneren op het YouTube kanaal van Beautyscene dat je hier vindt.

Deel dit artikel
Back to top