Nieuws

Het is officieel - Urban Decay komt terug naar Nederland!

Op deze mooie dinsdagavond hebben jullie vast zin in een leuk nieuwtje!! Gisterenavond kreeg ik om 12 uur een whatsappje met een afbeelding van een vacature website, waarin werd gezocht naar personeel voor de Nederlandse Urban Decay in-store.....je leest het goed : Urban Decay komt definitief terug naar Nederland!!! Jullie kennen het merk ongetwijfeld van de legendarische Naked oogschaduwpalettes en de fijne Primer Potion, het is een merk dat nog steeds behoorlijk gemist wordt sinds Sephora uit Nederland verdween. Lees snel even verder....

Ik heb verder nog niet zo veel informatie, maar wel wat vermoedens, zo denk ik zelf dat Douglas de winkelketen zal zijn die Urban Decay gaat verkopen. In Duitsland verkopen ze dit merk nl. ook al in verschillende filialen en in hun webshop, het is dus niet zo'n gekke gedachte, maar niets is nog bevestigd, het blijft afwachten.

 

Het is ook nog niet duidelijk op welke termijn Urban Decay te koop zal zijn, maar waarschijnlijk zal dat nog wel dit jaar zijn, ik verwacht zelf ergens in de herfst. Ik kan ook nog niets zeggen over het assortiment en de prijzen, dat is allemaal nog afwachten. Ik hou jullie natuurlijk heel goed op de hoogte, al ik iets hoor, dan deel ik het met jullie.

Zelf ben ik er ook erg blij mee, het is een fijn merk van goede kwaliteit dat altijd met mooie producten komt, zo'n merk kunnen we in Nederland goed gebruiken! Mocht je nu geen geduld hebben en toch iets van Urban Decay willen shoppen, dan kun je nu bijvoorbeeld terecht bij de online shop van Selfridges. Ben je nieuwsgierig naar de producten? Hier kun je flink aantal artikelen en reviews vinden die zijn verschenen op Beautyscene, je ziet dat ik fan ben!

 

Wat vind jij van dit nieuws? Ben je er blij mee?

Deel dit artikel
Back to top