Nieuws

Meet & greet in De Bijenkorf Amsterdam en doe een beautyslaapje bij Viktor & Rolf

Heb je mij altijd al het hemd van het lijf willen vragen? Wil je nu eindelijk weleens persoonlijk advies van mij? Of lijkt het je gewoon gezellig om mij eens te ontmoeten? Dan heb ik een leuk event op de planning staan, op zaterdag 2 mei 2015 ben ik in De Bijenkorf in Amsterdam om de 10e verjaardag van het heerlijke Flowerbomb parfum van Viktor & Rolf te vieren met een meet & greet. Speciaal voor die gelegenheid is er vanaf 29 april t/m 10 mei een prachtig Flowerbomb decor waarin jij je als een "sleeping beauty" op de foto kan zetten en heb je kans op prachtige prijzen! Kom je ook langs?

 

10 jaar Flowerbomb

 

Het eerste parfum van Nederlandse designers Viktor & Rolf : Flowerbomb parfum wordt 10 jaar. Dit wordt uiteraard op gepaste wijze gevierd, bij De Bijenkorf in Amsterdam kun je van 29 april tot en met 10 mei 2015 een ware Flowerbomb explosie ervaren!

In De Bijenkorf in Amsterdam vind je in die periode een bloemig Flowerbomb bed, helemaal in stijl, waarin je jouw droom kunt waarmaken en een echte "Sleeping Beauty" kunt zijn! Ga dus heerlijk liggen in het prachtige bed en maak een mooie foto die je post op social media met  #Flowerbomb #Sleepingbeauty, je zal direct een miniatuur ontvangen van de Flowerbomb parfum, maar dat is niet alles!

Je maakt door een foto te posten ook kans op een exclusieve en zeldzame Flowerbomb Swarovski-editie t.w.v. EUR 2.000! Deze Flowerbomb Swarovski editie is speciaal ontwikkeld voor dit jubileum en is werkelijk een droom! De flacon is versierd met maar liefst 2.900 Swarovski-kristallen waardoor het een mysterieuze schittering krijgt zoals een nachtelijke sterrenhemel. De gouden pin en het leren etui met emblematische Viktor & Rolf zegels maken het helemaal af. Dit is echt een kostbaar en uniek geschenk, het ultieme cadeau voor de Viktor & Rolf fan!

 

Meet & greet in De Bijenkorf

 

Op zaterdag 2 mei 2015 ben ik van 11:00 tot 13:00 uur bij het Flowerbomb bed van Viktor & Rolf in De Bijenkorf in Amsterdam te vinden voor een meet & greet ik sta dan helemaal tot jullie beschikking! Je kunt mij tijdens de meet & greet vragen stellen en natuurlijk wil ik je met alle plezier advies geven op beautygebied.  Maar ik ga natuurlijk ook graag met je op de foto en kan ik je ook helpen bij het maken van een mooie foto in het Flowerbomb bed! Ik hoop natuurlijk dat één van jullie die prachtige flacon wint, dat zou helemaal te gek zijn! Maar ik kijk er natuurlijk ook erg naar uit om jullie te ontmoeten, dat is altijd heel gezellig.

zie ik jullie zaterdag?

Ben je op zaterdag 2 mei in Amsterdam? Kom dan zeker even langs om te vieren dat Flowerbomb parfum van Viktor & Rolf 10 jaar is geworden en maak een selfie in het Flowerbomb bed! Vergeet niet #flowerbomb #sleepingbeauty te gebruiken tijdens het posten! Zie ik je dan?

Deel dit artikel
Back to top