Reviews

Debbie's favorieten - mijn meest gebruikte blushes

Ik zal het maar eerlijk toegeven : ik ben een blush hoarder! Mijn verzameling blushes is nogal uitgebreid (zachtjes uitgedrukt) en ik kan ook maar moeilijk stoppen met het kopen van nieuwe exemplaren, ook al heb ik genoeg blush voor de rest van mijn leven. Blush is een make-up product dat ik echt iedere dag gebruik (samen met concealer en mascara) omdat het mij direct een frissere look geeft en het makkelijk en snel aan te brengen is. Kijk je even mee wat mijn meest gebruikte blushes zijn van dit moment?

Al mijn favorieten van dit moment bij elkaar, dit zijn de 13 blushes die momenteel in mijn badkamerkast liggen. Daar liggen ze "voor het grijpen" en daardoor gebruik ik ze eigenlijk heel erg vaak, het meest van al mijn blushes. De oudjes MAC zijn daar eigenlijk al die jaren blijven liggen, de kleuren zijn allang niet meer te koop, maar ik gebruik ze nog steeds heel regelmatig, vandaar dat ik ze toch even wilde laten zien.

 

Blush vind ik soms weleens een ondergewaardeerd makeup product, de aandacht gaat toch sneller naar de ogen en de lippen dan naar de wangen, maar een make-up look is wat mij betreft echt niet af zonder blush (of bronzer). Door een mooie levendige kleur blush aan te brengen op de appeltjes van je wangen maak je een look frisser en gezonder. Je bootst met een blush eigenlijk het effect na van een lange wandeling in de buitenlucht of een goede sportsessie, een instant healthy look zeker als je kiest voor een blush met wat glans.

MAC blushes Linda (uit de Julia Petit collectie), Instant chic (uit een heel oude collectie, herontdekking sinds een paar maanden), Posey (cremeblend blush) en Eversun (uit de Style Warriors collectie)

hier draag ik MAC Posey, een lieve roze tint die niet teveel glanst maar wel een heel mooi natuurlijk effect geeft, makkelijk aan te brengen met je vingers!

hier draag ik MAC Linda, een zachte rozige bronzen tint, waardoor je er eigenlijk geen bronzer meer bij hoeft te dragen!

Bobbi Brown Calypso cheek palette & Brightening brick Cranberry

hier draag ik de Pretty Coral blush & Calypso highlight blush uit het Calypso Cheek palette, ik vind het een mooie frisse koraalkleur die goed combineert met mijn warme huidskleur, ik ben trouwens altijd fan van dit soort handige palettes met meerdere kleuren

de Cranberry Brightening Brick zorgt voor een subtiele kleur en mooie glans! Ik moet je eerlijk zeggen dat ik een rode blush weleens onderwaardeer, ik kies toch meestal voor een koraal- of perziktint, terwijl een warme rode kleur ook heel mooi staat, inderdaad wat warmer.

Tom Ford blushes Flush, Stroked (contouring cheek color duo) en Love Lust

hier draag ik Flush, een knallende roze kleur die je heel voorzichtig moet aanbrengen, maar echt prachtig is, ideaal ook voor dames met een donkere huid, deze zou daar heel mooi bij staan door de perfecte pigmentatie en de roze, koele maar niet grijzige tint!

hier heb ik Stroked op, de combinatie tussen de glanzende blush en de highlighter is geweldig, de kleur is ook erg mooi, een iets meer meer taupe dan Love Lust trouwens

hier draag ik Love Lust, mijn eerste Tom Ford blush en nog steeds mijn ultieme favoriet!

NARS Virtual Domination cheek palette (Deep throat, Final cut en Laguna zijn favoriet), MAC Mineralize Skin Finish Stereo Rose, MAC Blush Ombre Ripe peach & Hourglass Luminous flush

hier heb ik NARS Deep Throat blush & Laguna bronzer op, Deep throat is een roze/rode blush die wat koeler is, maar zeker al lang favoriet is, vooral bij rode lipstick vind ik deze heel mooi!

hier heb ik Blush ombre Ripe peach op, een pittige perzikkleur die vooral prachtig is in de zomermaanden, dan mag je wel iets meer kleur gebruiken en dat kan heel goed met deze gepigmenteerde blush!

hier zie je de glans van Stereo Rose heel goed, ik ben gek op MSF's en heb ze dan ook bijna allemaal, toch blijft Stereo Rose met de rose-gouden kleur het allermooiste, de finish is ook mooi en poederachtig en niet te glitterig, ideaal als blush!

nog zo'n geweldige glans en subtiele kleur door de Luminous flush blush, zeker een van mijn all time favorieten! Deze lijkt eigenlijk best een beetje op Stereo Rose, maar is net iets minder glanzend denk ik.

Blush is dus echt onmisbaar voor mij en met die statement praat ik ook altijd mijn blushverzameling goed, ik kan gewoon niet zonder! Blush kun je ook nog eens behoorlijk lang bewaren omdat het een poederproduct, ik heb nog nooit meegemaakt dat een blush niet meer goed is ofzo (dat ruik je meestal wel). Ik kan het ook echt niet over mijn hart verkrijgen om blushes weg te doen, terwijl ik daar bij andere producten zeker minder moeite mee heb, gek is dat! Ja, je kunt mij best een beetje blushverslaafd noemen!

 

Wat is eigenlijk jouw favoriete blush? Gebruik jij het ook iedere dag of toch minder vaak dan andere producten?

Deel dit artikel
Back to top