Blogs & Editorial

Photo diary van 2 mei 2015 - meet and greet & mooi nieuws over Urban Decay, Tom Ford en Charlotte Tilbury

Gisteren was een gezellig dagje in Amsterdam, zoals je misschien wel weet was ik te gast bij het Viktor & Rolf Sleeping Beauty bed voor de 10e verjaardag. Maar natuurlijk ging ik ook even langs bij de MAC counter en bracht ik een flitsbezoekje aan de Beautygloss party. Kijk je even mee naar een korte photo diary met heel goed nieuws over de nieuwe beauty afdeling bij De Bijenkorf Amsterdam, dit moet je echt even lezen!

Morning! Even snel ontbijten en op tijd richting Amsterdam centrum gaan om de drukte te vermijden, dat lukte gelukkig prima, ik was lekker vroeg!

Ik droeg een jurkje van Elise Gug, panty''s van Wolford, pumps van Tom Ford en een jasje van Goosecraft om het een beetje stoerder te maken.

En natuurlijk heb ik vandaag Flowerbom van Viktor & Rolf op! Ketting is van Zara, maar wel van vorig jaar, armbandjes zijn van Pandora en mijn lipstick is Plum lush van Tom Ford.

Ik was om 10 uur in de Bijenkorf en heb direct even gecheckt of MAC Wash and dry collectie er was, en jawel hoor...helemaal compleet!

Compleet met jongen die druk aan het strijken was de hele dag! haha...wat maken ze toch altijd een feestje bij MAC!

Maar ze kunnen er bij Viktor & Rolf ook wat van, dit prachtige sprookjesachtige bed staat tot vandaag tussen de Chanel en Dior stand! En als je er op gaat liggen (of zitten) en een foto maakt, dan krijg je een mooie sample en maak je kans op de super prijs die je hieronder ziet. Wel even delen met #flowerbomb #sleepingbeauty op social media!

Kijk dan, deze prachtige Swarovski editie van Flowerbomb gaat naar een van de posts die gedaan zijn, de flacon heeft een waarde van EUR 2.000! Wow!

Gezellige boel hoor!

En ik mocht ook wat leuks weggeven, een mooie Viktor & Rolf Flowerbomb 10th anniversary set t.w.v. EUR 110,00! Dit is een van de winnaars, ik ben vergeten haar naam te vragen! Gefeliciteerd natuurlijk!

Tussendoor heel even een snelle touch up bij MAC, thank you!

En we hebben nog een winnares heel blij gemaakt met de set! Extra leuk is dat zij vertelde dat ze al 10 jaar lang fan is van Flowerbomb en het eigenlijk dagelijks draagt! Kijk, dat zijn de echte fans die ervoor zorgen dat een parfum zolang kan blijven bestaan, de mooie prijs is haar zeker gegund!

Met de geweldige Lucento!! Wat een gezellige vrolijke jongen is dat, echt een feestje om mee te werken, als je hem ergens bij de Bijenkorf ziet, doe hem de groetjes van me!

Klaar! Nu even snel mijn spullen in de auto leggen en door naar de Beurs van Berlage voor de Beautygloss party, ik kwam nog wel even deze stoere Tom Ford stand tegen in de Bijenkorf, Noir Extreme is trouwens ook wel erg fijn!

Ook leuk, kunstenaar Selwyn Senatori is een samenwerking aangegaan met Kiehl's en er is nu een limited edition van hun Ultra Facial Cream. Die kost EUR 24,00 en een deel van de opbrengst gaat naar Trees for all, die net buiten Amsterdam een bos zal aanleggen, iedere verkochte pot levert één boom op!

Bij de Beautygloss party is het gezellig, een zaal vol jonge meisjes kijkt naar hoe Gregor en Giel van Stuk TV de boel op hun kop zetten, lekkere muziek hoor!

Natuurlijk ben ik ook even bij de Philosophy stand geweest, leuke aanbiedingen zag ik!

Natuurlijk was renewed hope in a jar er ook, heb jij die al getest?

Ha die Mascha! Met de onafscheidelijke vlogcamera! Ik heb nog snel even kunnen zwaaien en toen ben ik weer weggegaan, hoe gezellig ook, voor dit feestje ben ik echt een beetje te oud! Maar volgens mij had iedereen het prima naar hun zin!

Nu lekker naar huis, onderweg kwam ik nog even bij American Apparel langs en moest ik natuurlijk iets voor Bo meenemen, even wat foto's geappt en vervolgens meegenomen voor haar!

Ze hebben echt mooie truitjes bij American Apparel, maar ze zijn wel erg duur voor zo'n klein stukje stof...haha!

 

En nu het goede nieuws, ik sprak namelijk met een medewerkster van De Bijenkorf die verantwoordelijk is voor de beauty afdeling en zij heeft mij even bijgepraat over de nieuwe beauty afdeling die begin november 2015 opent. Als je in De Bijenkorf Amsterdam komt, dan zul je nu al gemerkt hebben dat er een groot deel van de begane grond afgesloten is, daar wordt al flink verbouwd. Dat gaat de hele zomer door en na afloop opent de compleet vernieuwde beauty afdeling met een flink aantal nieuwe merken. Het is 100 % zeker dat Urban Decay (edit : ondanks de bevestiging van De Bijenkorf heb ik toch van iemand anders vernomen dat Urban Decay bij een andere winkelketen te koop zal zijn, we weten snel meer!!! Het komt wel 100 % zeker naar NL), Laura Mercier, Charlotte Tilbury en Tom Ford makeup er gaan komen, maar het is zeer waarschijnlijk dat NARS ook komt, het staat letterlijk op alle plannen, al heb ik nog geen officiële bevestiging gekregen. En er is meer, zo krijgen Chanel en Dior ook hun exclusives range in een veel grotere stand dan ze nu hebben en zullen andere merken ook veel meer ruimte krijgen. MAC verhuist naar de plek waar nu het B cafe zit en er gaat nog veel meer gebeuren, keep you posted!

 

Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte, maar oh...wat ben ik blij dat Tom Ford make-up en skincare nu naar Nederland komt! Het is natuurlijk zeer waarschijnlijk dat deze merken ook online zullen worden verkocht, maar daar heb ik nog geen bevestiging van gekregen. Hoe vind jij dit nieuws?

Deel dit artikel
Back to top