Nieuws

Net zo stralend als Kate na de bevalling, zo doe je dat!

Afgelopen zaterdagmorgen beviel Kate Middleton, vrouw van Prins William, van hun tweede kindje, een dochtertje met de namen Charlotte Elizabeth Diana. Aan het einde van de dag ging Kate alweer naar huis, maar eerst werd de kleine meid getoond aan de pers. Naast de schattige slapende baby waren de ogen vooral gericht op de prachtige, stralende Kate...wat zag ze er geweldig uit zo kort na de bevalling! Hoe doet ze dat toch? Ik heb de "geheimen" even op een rijtje gezet, zo kwam er een kapper aan bed en gebruikt ze vooral producten van Bobbi Brown.....

Persoonlijk had ik niet te klagen na mijn bevallingen, ook ik was al snel weer up and running, maar ik had toch best graag een kapster aan mijn bed gehad om mijn haren te föhnen, instant glamour! Dat heeft Kate vast ook bedacht, haar kapster Amanda Cook Tucker kwam 's middags bij het ziekenhuis aan om Kate's coupe te stylen. Tja, wat wil je ook als je weet dat letterlijk alle ogen op je gericht zijn als je het ziekenhuis verlaat, dat was bij mij gelukkig wel anders. Maar eerlijk is eerlijk, haar lange, glanzende haren viel in prachtige krullen op haar tailormade Jenny Packham jurk.

Kate doet altijd haar eigen make-up en haar favoriete producten zijn (blijkbaar) van Bobbi Brown, iets wat ik wel herken in haar make-up stijl. Ze heeft ook echt een eigen stijl, met donker omlijnde ogen, goed aangezette wenkbrauwen en wat natuurlijk roze op haar wangen en lippen. Kate pakt maar weinig uit met een fellere lipstick of blush, het blijft eigenlijk altijd vrij natuurlijk, maar wel zichtbaar.

Brightening Finishing Powder in Brightening Nudes EUR 50,00

Creamy Concealer kit EUR 33,50

Volgens de geruchten (want zoiets wordt nooit officieel bevestigd) is Kate gek op het Brightening Finishing Powder van Bobbi Brown in de kleur Brightening Nudes, dat je aanbrengt over foundation (of direct op de huid) voor een mooie glow op het gezicht. Daarnaast is de Creamy Concealer, de Long wear cream shadow, Lip liner, Creamy lip color en het Eye brow powder van Bobbi Brown ook favoriet bij Kate, ze schijnt regelmatig zelf te shoppen bij de Peter Jones Department store in Chelsea...al zal ze ook best eens online bestellen toch? Dat schijnt onze Maxima ook te doen, ze is gek op Net-a-porter vernam ik ooit (can't blame her)

Als vrouw van de Britse troonopvolger weet je dat overal op wordt gelet, ook op de conditie van je handen en nagels! Kate's manicure zag er dan ook uit om door een ringetje te halen, ze droeg waarschijnlijk geen "echte" nagellak, maar wel een product zoals de Nail Perfector van Lauren B., die haar nagels net even iets mooier maakt. Het is natuurlijk ook niet heel praktisch om met gekleurde nagellak rond te lopen als moeder van twee kleine kids, zelfs niet als "prinses".

Haar jurk was speciaal voor haar gemaakt door ontwerpster Jenny Packham, die ook al de jurk maakte die Kate droeg toen de kleine George werd getoond. Het is zeker één van Kate's favoriete ontwerpsters. Haar schoenen waren dit keer niet van L.K. Bennett maar van Jimmy Choo, de Gilbert nude heels, ik vind ze prachtig!

 

Tja, als "prinses" heb je het zo slecht nog niet, al geloof ik best dat ook Kate niet echt zit te wachten om zich helemaal op te doffen voor de pers, misschien had ze ook nog wel liever gewoon lekker naar huis gegaan met haar kleine meid! Maar ja, het hoort erbij! En ze ziet er wel geweldig uit! Ik hou wel van een beetje glamour! 

Deel dit artikel
Back to top