Fashion

De mooiste (en lelijkste) outfits van het Met Gala 2015

Het Met Gala is uitgegroeid tot één van de belangrijkste mode-feestjes van het jaar, iedereen die liefde heeft voor mode is er bij. Tijdens het Met Gala wordt geld ingezameld voor het Costume Institute van het Metropolitan Museum in New York, maar het is natuurlijk vooral de gelegenheid om je fashionsense te laten zien. Wie droeg de mooiste outfit van de avond en wie hield zich het beste aan het thema van de avond, China : through the looking glass? Kijk je mee?

Rihanna in een opzienbarende outfit van Chinese designer Guo Pei

Jennifer Lopez in Versace

Beyoncé in Givenchy

Kim Kardashian West in Peter Dundas by Cavalli

Rosie Huntington-Whiteley in Atelier Versace

Gigi Hadid in Diane von Furstenberg

Rita Ora in Tom Ford

Sofia Vergara in Marchesa

Kate Hudson in Michael Kors

Amal Clooney in Maison Martin Margiela

Lady Gaga in Balenciaga met Alexander Wang

Jennifer Lawrence in Dior

Kendall Jenner in Calvin Klein

Kate Beckinsale in DVF

Selena Gomez in Vera Wang

Cara Delevigne in Stella McCartney

Diane Kruger in Chanel

Katy Perry in en met Jeremy Scott

Madonna

Chloé Sevigny in J.W. Anderson

Georgia May Jagger in Gucci

Kris Jenner

Sarah Jessica Parker in haar eigen design voor H & M met een opvallende Philip Treacy head dress

Solange Knowles in Giles

 

Ik ben fan van de looks van Rosie Huntington-Whiteley, Kate Beckinsale, Amal Clooney en Gigi Hadid, ook Sofia Vergara vind ik stunning, maar iets minder passend in het thema. Natuurlijk is dit het feestje van het jaar om uit te pakken en het hoort het dan ook bij dat het soms een tikje over the top is!

De "see through" dresses waren opvallend aanwezig bij Kim Kardashian, Jennifer Lopez en Beyoncé, maar ik moet je zeggen dat ik geen fan ben. Deze prachtige dames (want dat zijn ze) lieten wat mij betreft net iets teveel van zichzelf zien, ik vind het echt op het randje van ordi en dat is best jammer. Dit klinkt heel preuts misschien, maar dat ben ik zeker niet, ik hou best van een beetje skin!

Gekke outfits zien we ook, de jurk van Rihanna was dan misschien wel het pronkstuk van de avond, op internet komen er verschillende meme's voorbij waarbij de jurk wordt vergelijken met een pan met scrambled eggs of een pizza. En de head piece van Sarah Jessica Parker is natuurlijk ook erg opvallend, net als de "disc" dress van Solange Knowles.

 

Het was in elk geval weer zeker de moeite waard om in de gaten te houden, op naar het volgende feestje! Welke outfit vind jij het meest en minst geslaagd dit keer?

Deel dit artikel
Back to top