Reviews

10 musthave bronzers van 2015

Heb jij al een bronzer? Ik denk het wel, maar misschien is die wel bijna op of heb je gewoon zin in een mooie nieuwe? Ik heb 10 mooie bronzers voor je uitgezocht die nu in de winkels liggen en ik laat je de swatches ook even zien. Een aantal van de bronzers hebben jullie al gezien in eerdere artikelen, maar een aantal ook nog niet, kijk je even mee?

  • Guerlain Terracotta bronzing powder 02 Natural - blondes EUR 48,50 (10 gram) - limited edition met hoesje is vanaf juni te koop - de kleur is behoorlijk oranje en heel gepigmenteerd, breng deze met beleid op, teveel van het goed is niet zo fraai!
  • Benefit Hoola bronzer EUR 33,00 (8 gram) - een matte bronzer in een schattig vierkant doosje met spiegeltje en prettig kwastje
  • MAC Studio Sculpt Defining Bronzing Powder Delicates EUR 33,00 (10 gram) - geweldige bronzer met een koele ondertoon die perfect is om te shapen, de textuur is ook superfijn.
  • Tom Ford Bronzing powder 01 Gold Dust GBP 68,00 (21 gram) - deze prachtige, mega bronzer is al heel lang favoriet bij me en zelfs na twee jaar nog steeds niet op...haha, die is zijn geld wel waard geweest. De verpakking is natuurlijk niet handig om mee te nemen, maar dit jaar is er ook een kleinere verpakking te koop in het wit, wel een idee!
  • Yves Saint Laurent Les Sahariennes Sun-kissed blur perfector 3 Epice EUR 54,50 (9 gram) - vanaf 31 mei 2015 te koop - deze cremige bronzer maakt de huid fijner en verdoezelt vergrote poriën en fijne lijntjes. Eerlijk gezegd weet ik niet of dat echt nodig is omdat je bronzer meestal niet aanbrengt op plaatsen waar je daar last van hebt? Maar het effect is wel heel mooi!
  • Chanel Lumiere d'ete illuminating powder EUR 56,00 (8 gram) - je zou het misschien niet zeggen als je de naam ziet van deze mooi geprinte poeder, maar ik vind dit echt meer een bronzer/blush dan een illuminating powder, de kleur is mooi, niet te donker of oranje, maar juist een mooie brons-roze kleur
  • Armani Maestro Liquid Summer SPF 15 100 EUR 49,40 (30 ml) - dit is even een ander soort bronzer, het is nl. een vloeibare variant. De textuur is heel dun en makkelijk te verdelen en te blenden, toch vergt het wel wat oefening. Geen bronzer om mee te shapen, maar meer om een groter oppervlak een mooie tint en glans te geven, wel heel zuinig in gebruik.
  • Sisley Phyto-touche illusion d'été sun glow bronzing gel-powder EUR 81,00 (11 gram) - zoals alle producten van Sisley is deze bronzer wel erg aan de prijs, toch is dit een beauty. De gel to powder textuur is makkelijk op te brengen en geeft een mooie glow, de kleur is subtiel met heel fijne gouden shimmers die de teint extra zonnig maken. Opbrengen gaat het beste met een stevige kwast, liefst geen te losse haren omdat die misschien teweinig bronzer opnemen.
  • Douglas Makeup Aquarelle powder EUR 16,95 (18 gram) - een combinatie van een bronzer en een highlighter met glitters, het poeder is wat aan de grove kant en blend daardoor niet zo mooi met de huid. Qua kleur is het wel een mooie bronzer, niet oranje of rood qua tint maar mooi bruin.
  • Artdeco Bronzing powder compact SPF 15 EUR 16,95 (9 gram) - een echte klassieke bronzer met fijne shimmers en een bruine tint, het poeder is redelijk fijn van textuur en de poeder makkelijk aan te brengen.

swatches Guerlain Terracotta bronzing powder 02 Natural - blondes, Benefit Hoola bronzer, MAC Studio Sculpt Defining Bronzing Powder Delicates, Tom Ford Bronzing powder 01 Gold Dust  & Yves Saint Laurent Les Sahariennes Sun-kissed blur perfector 3 Epice

swatches Chanel Lumiere d'ete illuminating powder, Armani Maestro Liquid Summer SPF 15 100, Sisley Phyto-touche illusion d'été sun glow bronzing gel-powder, Douglas Makeup Aquarelle powder  & Artdeco Bronzing powder compact SPF 15 

Heb jij een favoriete bronzer? Ik wissel zelf heel veel af, maar kies de laatste tijd wel steeds vaker voor een cremige variant, dat oogt natuurlijker en minder poederig! Om een bronzer aan te brengen kun je het beste een grote poederkwast of schuine blushkwast gebruiken, vooral bij shapen is die laatste erg handig! Welke bronzer uit mijn lijstje vind jij het mooiste?

Deel dit artikel
Back to top