Blogs & Editorial

Photo diary van 12 mei 2015 - werken en inpakken

Tijd voor een plogje! Gisteren was ik gewoon thuis aan het werk en pakte ik onze koffers in om een paar daagjes naar Disneyland te gaan! Dat tripje stond al voor de mei vakantie gepland, maar omdat ik het toen een beetje druk had hebben we het iets naar voren geschoven. Vandaag hoeft Sem maar een paar uurtjes naar school en morgen is het natuurlijk weer een vrije dag, lekker!!! Kijk je even mee naar mijn photo diary van 12 mei 2015?

Hee...waar is het mooie weer van gisteren nu weer gebleven? Mijn dag begint in elk geval met een zoektocht naar Yoshi, die is namelijk al sinds gisteren zoek!

Emo helpt meezoeken, maar helaas...ook al roepen we, Yoshi blijft zoek!

Nee, dat vind zelfs Emo niet leuk!

De jacuzzi staat lekker aan, 37 graden inmiddels, Sem heeft er gisteren al even in gezeten, ik nog niet!

Ontbijt : speltboterham met extra dikke pure chocoladehagelslag en een latte <3

Nou ja, opeens komt Emo hard miauwend binnen, gevolgd door Yoshi...die uiteraard doet alsof er niets aan de hand is...gelukkig maar!

Tijd voor mijn favoriete thee : BB detox van Kusmi tea, groene thee, matee en grapefruit!

What's in my beauty bag? Je ziet het snel!

En deze mooie bronzers komen ook nog voorbij!

Even snel getest vandaag, deze Smashbox Photo finish primer water, grappig want het is een combinatie van een primer en setting spray, ik test nog even door.

Lunch met meergranen crackers die in 1782528 stukjes breken, lastig! Maar de Humus met harissa is wel heel lekker gelukkig!

Snel even boodschappen doen!

Katten zijn enorm lui...'s ochtends best actief, maar 's middags is er geen land mee te bezeilen hoor!

En Yoshi is na een wilde nacht natuurlijk helemaal uitgeput, waar zou ze toch gezeten hebben?

Zelfs Asrael en Dropje luieren zich suf!

Van slapen krijg je dorst....

En toen gebeurde er iets spannends....er vloog een vogeltje tegen het raam, Yoshi greep het en Sem redde het leven van de kleine fladderaar. Het vogeltje was een beetje suf, maar volgens mij nog heel, die moest even bijkomen!

Pfff...bijkomen met grote katten om je hokje heen gaat niet, toen maar even binnen gezet en de katten buiten.

Na een half uurtje keek het vogeltje (een boomkruipertje) weer fris uit zijn ogen, ipv behoorlijk suf! Gelukkig vloog hij direct weer weg, de bomen in, een leven gered!

We eten gewokte kipdijfilet met groenten en een pittig woksausje, best lekker!

Zo lekker, maar oh zo pittig deze wasabi peanuts <3

Smaakt prima en is natuurlijk ook best gezond, ik hou ervan!

Even op pad met Sem, we gingen borrelen met Marco's broer die in Amerika woont! Maar eerst Asrael even uit de boom halen, gekke kat!

Tijd voor een wijntje en een bittergarnituur, gezelligheid!

Sem en zijn oom uit Texas, gezellig om ze weer te zien, schoonzus was er ook bij! Ze wonen al meer dan 15 jaar in het buitenland, maar komen wel 1 of 2 keer per jaar op familiebezoek.

Sem checkt zijn telefoon! Rond tien uur gingen we naar huis, na wat opruimen heb ik mijn koffer snel even ingepakt, maar eigenlijk is dat snel gebeurd!

De komende dagen ga ik in Disney ook ploggen, ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo even mee te gaan! Ben jij weleens in Disney geweest? Is er misschien iemand die deze dagen ook gaat? Laat het me dan zeker weten!

Deel dit artikel
Back to top