Reviews

Short on sunday - reviews van Smashbox, Collistar, Clarins, Lancaster en meer

Vorige week liet ik jullie op zondag in een artikel een look zien met daarbij korte reviews van de producten die ik gebruikt had. Dat bracht mij op het idee om dit vaker te doen, niet altijd met een make-up look, maar ook eens met andere producten die ik kort heb getest. Vandaag heb ik de eerste Short on Sunday voor jullie, ofwel zeven korte reviews van nieuwe (en bestaande) producten van This Works, Collistar, Lancaster, Smashbox, Clarins en Nuxe, kijk je even mee?

Jullie weten inmiddels wel dat ik behoorlijk wat spullen binnenkrijg, iets waar ik heel erg blij mee ben omdat ik graag op de hoogte blijf van de producten die er in de winkels verschijnen. Maar soms kom ik er niet aan toe om alles heel uitgebreid of lang te testen, maar ik probeer het altijd wel. De afgelopen weken heb ik de producten op de foto hierboven meerdere keren gebruikt en ze bevallen mij heel erg goed! In dit Short on Sunday artikel zal ik jullie er in het kort wat over vertellen en vertel ik natuurlijk waarom ik ze zo prettig vind.

1. This Works Energy Bank Body Make Over EUR 41,00 (pompflacon 120 ml)

 

Deze fijne bodyolie uit de nieuwe lijn Energy Bank van This Works is echt heel fijn, ik ben er de afgelopen twee weken behoorlijk verslingerd aan geraakt. Het is een supersnel intrekkende olie die bestaat uit allerlei plantaardige oliën zoals amandel-, druivenpit-, zonnebloem-, jojoba- en kokosnootolie. De geur van de olie is heel groen en licht citrusachtig en natuurlijk geeft de olie een prachtige glans aan de huid. Ik breng de olie graag 's avonds aan, na het douchen, en dan merk ik echt dat mijn huid in de ochtend stralender is en goed gevoed, beter dan met een standaard body lotion! Fijn ook dat de olie in een pompflacon zit die goed afsluitbaar en niet breekbaar is, daar is over nagedacht! Echt een aanrader!

 

2. Collistar Face Magic Drops EUR 22,46 (flacon 30 ml)

 

Zelfbruiner voor het gezicht is niet altijd even fijn, vooral niet als het te vettig is, dat nodigt mij in elk geval niet uit om het te gebruiken. Voor mensen zoals ik zijn de Magic drops van Collistar echt een uitkomst, de naar kokos ruikende druppels laten zich makkelijk verdelen over de huid (zodat je echt geen strepen of vlekken krijgt) en trekken supersnel in, waarna je gewoon verder kunt gaan met je normale routine. Het resultaat is na een uurtje al zichtbaar, ik krijg er echt een mooie, subtiele bruine kleur van na één keer gebruik. Wil ik nog wat meer getint worden, dan gebruik ik het gewoon een paar dagen achter elkaar, ideaal! Deze versie is voor het gezicht trouwens en heel zuinig in gebruik, ik gebruik 4 of 5 druppels voor mijn gezicht en decolleté, vergeet niet je handen te wassen na gebruik!

 

3. Smashbox Photo Finish Primer Water EUR 32,00 (pompflacon 120 ml)

 

Nu de zomer in zicht komt is het weer tijd om ons te verdiepen in producten die ervoor zorgen dat make-up ook in warme omstandigdheden goed blijft zitten! Ik vind fixerende sprays altijd ideaal, vooral ook omdat ze in de zomermaanden extra fijn aanvoelen als ze lekker koel zijn. Wat mij betreft is deze nieuwe fixerende spray van Smashbox echt een aanrader, de verstuiver verdeelt de spray heel fijn over de huid, waardoor je geen druppeltjes ziet. Direct na het sprayen ziet de huid er frisser uit, poeder valt minder op en ik heb zeker het idee dat de make-up beter blijft zitten, vooral blush en bronzer. Je kunt de spray ook als primer gebruiken voordat je make-up gaat aanbrengen en goed nieuws : er zit geen alcohol, olie of siliconen in de spray. Zet deze maar in de koelkast deze zomer!

 

4. Lancaster Aquamilk Moisturizing Shower Cream EUR 14,18 (tube 300 ml)

 

Hou je van neutrale producten voor onder de douche die de huid niet uitdrogen? Dan is deze grote tube van Lancaster Aquamilk misschien wel iets voor je? De douchecreme geeft niet veel schuim, maar maakt de huid wel lekker schoon zonder uit te drogen. Ik hou vooral van het grote formaat en de neutrale, frisse geur die eigenlijk iedereen wel kan waarderen, hij is nl. niet uitbundig aanwezig! Er is ook een grote tube body lotion van deze lijn te koop!

5. Collistar Pure actives Collagen+Hyaluronic Acid Bust EUR 33,95 (flacon 50 ml)

 

Ik zorg goed voor de huid van mijn gezicht, maar ben weleens laks met het verzorgen van de huid van mijn decolleté...stom van mij! Maar inmiddels ben ik helemaal om, zeker nu ik dit fijne serum voor de huid van mijn borsten heb ontdekt, wat een heerlijk spul! De Pure Actives van Collistar kennen jullie vast al en nu is er ook een versie met collageen en hyaluronzuur in een grotere fles die de huid van je decolleté stevigheid terug gaat geven. Ik heb niet zoveel te klagen, maar ik merk wel dat de huid van mijn lichaam ook verandert, die heeft echt wat extra zorg nodig! Dit serum trekt snel in, plakt niet en voelt prettig aan, mijn huid lijkt langzaam maar zeker wat steviger te worden, mooi werk!

6. Nuxe Reve de Miel Ultra-Nourishing lip balm EUR 12,50 (potje 15 gram)

 

Nuxe kende ik al wel van de mooie oliën die ze hebben, maar daar bleef het eigenlijk ook wel bij! Tot ik deze lekkere, volle, voedende en verzorgende lipbalm kocht in Parijs, wat een heerlijk spul is dat. De lipbalm is superzacht, ruikt fijn naar honing en verzacht en verzorgt mijn lippen heel goed, ik hou ook van de mooie, matte finish die de balm geeft. Fijn ook dat de balm niet plakt! Inmiddels is dit mijn favoriete lipbalm en gebruik ik hem iedere avond (en soms tussendoor), aanrader en gelukkig te bestellen in hun online shop!

7. Clarins Instant Light Booster EUR 30,95 (pen 2 ml)

 

Jullie weten dat ik gek ben op mijn NARS concealer, maar natuurlijk hou ik mijn ogen wel open....tenslotte is het altijd fijn als je net zo'n fijn product kan vinden. En die vond ik in deze Instant Light Bootster, een concealer/highlighter in penvorm in een kleur die perfect bij mijn huid past (nummer 3). Deze concealer is super voor mijn pigmentvlekken, omdat hij zowel camoufleert als een beetje oplicht, precies wat ik nodig heb. Ik stip de vlekjes aan, blend de concealer met mijn vingers in de huid en je ziet eigenlijk niet dat er make-up op zit, een heel natuurlijke finish. Ideaal om onderweg mee te nemen en verkrijgbaar in meerdere tinten, heel fijn en praktisch product!

 

Als jullie mij op Snapchat of Instagram volgen, dan zien jullie vaak wel welke producten ik zoal binnenkrijg, mocht je daar iets tussen zien waar je wel een korte review over wilt lezen in deze Short on Sunday artikelen, laat het mij dan zeker weten! Zit er tussen deze zeven producten iets voor je bij?

Deel dit artikel
Back to top