Reviews

7 nieuwe lipsticks van NARS, Burberry, Sisley, Collistar, Clarins, Smashbox & Douglas Make up

Lipsticks...jullie zijn er gek op! Vandaag sprak ik iemand van MAC die vertelde dat er in jaren niet zoveel lipsticks zijn verkocht, het is met recht het trendproduct van 2015! Ik krijg regelmatig nieuwe lipsticks opgestuurd en ik test ze met liefde, meestal zien jullie de mooiste wel voorbij komen op social media. Maar vandaag deel ik er ook zeven met jullie in dit artikel, kijk je mee naar nieuwe lipsticks van NARS, Burberry, Sisley, Collistar, Clarins, Smashbox en Douglas Makeup?

v.l.n.r. NARS Kelly, Burberry Coral Pink, Smashbox Mulberry, Collistar Cameo, Douglas Pink again, Sisley en Clarins Coral Dahlia

De lipsticks die ik vandaag laat zien zijn een bonte mix van verschillende merken, sommige kleuren zijn helemaal nieuw en andere bestaan al een tijdje. Ik zal jullie in een paar zinnen iets vertellen over de textuur en houdbaarheid, maar natuurlijk draait het vooral om de kleur op mijn lippen. Ik heb alle lippen geswatcht zonder basis en heb de lipsticks zonder lippenseeltje opgebracht, zo kun je ook zien of ze precies aanbrengen. Mijn make-up look is behoorlijk basic, ik heb zelfs geen blush op...wel bronzer trouwens!

swatches NARS, Burberry, Smashbox & Collistar

swatches Douglas, Sisley & Clarins

NARS Audacious lipstick Kelly EUR 30,00 (4,2 gram) - een geurloze, extreem gepigmenteerde lipgloss die soepel aanbrengt en direct dekt, de textuur is ietsje droog (maar is toch hydraterend) en daardoor heel lang houdbaar. Geweldige formule en strakke, magnetische huls.

Burberry Kisses lipstick Coral Pink EUR 29,00 (3,3 gram) - een nieuwe lipstickformule met vrij lichte geltextuur die je zowel subtiel als wat dekkende kan dragen, 1 laagje voor een lichte dekking en meerdere laagjes voor een intensere kleur. De lipstick is ook vrijwel geurloos, de houdbaarheid is matig maar de lipstick voelt wel verzorgend aan.

Smashbox Be Legendary lipstick Mulberry EUR 20,50 (3,0 gram) - een romige lipstick met warme, subtiele vanillegeur die mooi dekt in een laagje en soepel aanbrengt. De formule voelt licht aan en glanst mooi, maar niet teveel, de houdbaarheid is prima en mijn lippen ogen mooi en glad, aanrader!

Collistar Rosetto art Design lipstick Cameo EUR 23,95 - een nieuwe lipstickformule die de lippen gladder maakt en door verzorgende ingrediënten zelfs wat voller. De lichtere kleuren uit het gamma dekken ook prima, iets wat soms wat lastiger is bij andere fomules, dus dat is prima! Momenteel krijg je bij aankoop van een lipstick ook een bijpassend lippotlood, dan kun je de contouren nog beter definiëren. De verpakking is een beetje over the top en de geur vrij aanwezig (maar wel lekker), daar moet je van houden.

Douglas Make up lipstick Pink Again EUR 12,95 (3,5 gram) - deze betaalbare lipstick is opvallend mooi, de dekking is supergoed en je hebt in één streek prachtig gekleurde lippen met een mooie glans. De lipstick is vrij romig en daardoor niet extreem lang houdbaar, maar natuurlijk wel fijn als je wat drogere lippen hebt. Een prima lipstick voor een heel goede prijs, die moet je zeker even gaan bekijken!

Sisley L31 Rose Fuchsia EUR 40,95 (3,4 gram) - een prachtig vormgegeven lipstick met verzorgende ingrediënten die de lippen zelfs langdurig voller maken. In het begin is de lipstick wat stroef om aan te brengen, maar na de eerste streek is dat over, daarna is het een zalige lipstick met intense pigmentatie en mooie glans. De geur is wel wat aanwezig en de prijs natuurlijk pittig, maar de uitstraling natuurlijk wel heel luxe.

Clarins Joli Rouge Brilliant lipstick Coral Dahlia EUR 23,95 (3,5 gram) - een transparante lipstick met een beetje "gritty" textuur, die nogal wat glitters bevat. Op de huid swatcht de lipstick niet zo mooi, maar op mijn lippen is het een beauty! De glitters zijn subtiel en best fijn, de lipstick verdwijnt langzaam van je lippen en de glitters ook, ze blijven niet achter (zoals soms het geval is). De formule is lekker romig en de lipstick brengt makkelijk en precies aan!

Naar welke lipstickformule ben jij het meest nieuwsgierig? Natuurlijk kun je van de verschillende soorten allerlei kleuren vinden in de winkels, dus als je hierboven geen mooie kleuren vindt, dan vast in de winkels wel!

 

Kun jij nog tellen hoeveel lipsticks je het afgelopen jaar gekocht hebt? Volgens mij kunnen we stellen dat lipstick de nieuwe nagellak is, we krijgen er geen genoeg van! Ik ben zelf gek op de nieuwe lipstickformules, die veel gepigmenteerder zijn en minder plakkerig aanvoelen op de lippen. Als ik zou moeten kiezen uit de lipsticks in dit artikel, dan zou ik zelf gaan voor de NARS Audacious en Smashbox lipsticks, al is de Douglas Make Up lipstick ook verrassend goed. Natuurlijk is die van Sisley ook prachtig, maar ook heel wat prijziger, je moet het er maar net voor over hebben!

 

Welke lipstick vind jij het mooiste?

Deel dit artikel
Back to top