Nieuws

Bobbi Brown Sandy Nudes collectie

Een tijdje geleden vertelde ik al dat ik opnieuw verliefd was geworden op het Beach parfum van Bobbi Brown, één van mijn favoriete hoogzomerparfums! Zo'n fijne parfum gaat natuurlijk heel goed samen met de nieuwe zomermake-up collectie van Bobbi Brown, de Sandy Nudes zomercollectie. Een fijne collectie met een shimmery, zandkleurige oogschaduwpalette en veel, heel veel bronzers! Kijk je mee?

Shimmering Sands eye palette EUR 81,00

Face & Body Bronzing Duo EUR 46,00

Antiqua/Golden Light & Telluride/Elvis Durand

Antigua/Bermuda & Ibiza/Tahiti

 

Nail Polish EUR 15,00

Naked & Nude

 

Face Mist EUR 28,00

een fijne gezichtspray met verzorgende en kalmerende ingrediënten zoals kamille, groene thee en komkommer, die de huid hydrateert, verfrist en zorgt ervoor dat make-up er fris en stralend uitziet! Ideaal om in de koelkast te bewaren en op warme dagen te gebruiken, zalig!

De Bobbi Brown Sandy Nudes collectie is inmiddels al te koop bij de Bobbi Brown counters in De Bijenkorf en Douglas, in België vind je Bobbi Brown o.a. bij Parfuma en in de eigen Bobbi Brown store (daar ben ik best een beetje jaloers op). Ik weet nog niet op ik producten kan reviewen, hopelijk wel, ik hou jullie op de hoogte!

 

Heb jij eigenlijk al een facial mist? Is het een product dat je graag gebruikt in de zomer? Of misschien wel het hele jaar?

Deel dit artikel
Back to top