Blogs & Editorial

Vlog #2 achter de schermen met Xelly bij Bol.com en thuis werken

Gisteren nam ik een kijkje op de set van de nieuwe beautyvideo's van Bol.com, waarin visagiste Xelly Cabau van Kasbergen haar tips gaat delen. Het was heel gezellig om erbij te zijn en ik ben benieuwd hoe de filmpjes zullen uitpakken, want dat kan ik natuurlijk nog niet laten zien. Na de afspraak ben ik naar huis gegaan waar er een grote doos op mij stond te wachten, wat zou erin zitten? Je ziet het in vlog #2, kijk je mee?

Hebben jullie het fantastische lippalette van Bobbi Brown gezien? Dat is natuurlijk ideaal voor een visagiste en eigenlijk zou ik het ook best willen hebben, maar ja...nodig heb ik het niet. Ik blijf hem dus wel telkens bewonderen in de winkels en on set, je kunt hem hier kopen trouwens en bestellen bij de counters van Bobbi Brown als het goed is.

 

Twee vlogs in één week, dat is een goed begin, maar ik zal zeker niet dagelijks gaan vloggen. Toch zal jullie wel wat vaker "meenemen" als ik op een tripje ga of als een leuke events heb, in de vlogs wil ik je natuurlijk wel iets leuks laten zien. En gelukkig staan er heel wat mooie dingen op de planning, zoals volgende week een superleuk persevent en een buitenlandse trip naar een Hollywood ster....

Wil je de vlogs niet missen? Dan kun je het beste je abonneren op mijn Youtube kanaal, dat kost niets hoor, maar dan kun je wel een mailtje krijgen als ik iets heb geplaatst. En ik zou het heel leuk vinden als jullie willen laten weten wat je zou willen zien in de vlogs, dan hou ik er graag rekening mee!

Deel dit artikel
Back to top