Nieuws

Vlog #4 - met Restylane naar Berlijn om Sharon Stone te zien

Donderdag vloog ik voor een kleine 20 uur naar Berlijn om daar een event bij te wonen van Restylane. Het event, dat behoorlijk baanbrekend zou zijn, werd gehost door niemand minder dan actrice Sharon Stone, zij is momenteel het gezicht van de nieuwe campagne van Restylane. In de campagne Proof in real life wil Restylane laten zien dat hun fillers op basis van hyaluronzuur mooie, maar ook natuurlijk ogende resultaten geeft. Kijk je even mee naar een impressie van het event? Ga gezellig mee naar Berlijn in mijn vierde vlog!

Binnenkort ga ik jullie iets meer vertellen over de fillers en skin boosters van Restylane, vooral omdat ik zelf ook wel benieuwd ben naar de mogelijkheden. Wil je alvast meer informatie, dan kun je natuurlijk alvast even kijken op de website van Restylane. En wat was Sharon Stone prachtig, lief, slim en grappig, haar charisma vulde letterlijk de hele zaal! Geweldig leuk in heel interessant om bij te mogen zijn, thanks Restylane!

 

Wil je de vlogs niet missen? Dan kun je het beste je abonneren op mijn Youtube kanaal, dat kost niets hoor, maar dan kun je wel een mailtje krijgen als ik iets heb geplaatst. En ik zou het heel leuk vinden als jullie willen laten weten wat je zou willen zien in de vlogs, dan hou ik er graag rekening mee!

Deel dit artikel
Back to top