Nieuws

Express yourself met Mrs.Beautyscene - op bezoek bij mij

Gezellig! Onlangs kreeg ik thuis bezoek van Maybelline die mij "overvielen" met 50 vragen! Vragen over mijzelf, maar natuurlijk ook over beauty en mode,  ik heb ze allemaal heel snel, kort en bondig beantwoord...dat was nog best lastig. Kijk vooral even mee naar de leuke, korte video die Maybelline erover heeft gemaakt en spot jij misschien Yoshi nog?

Maybelline kwam niet alleen bij mij op bezoek, maar ook bij Cynthia van Misslipgloss, Annic van Ilovefashionnews en Danie van ByDanie, ook zij hebben alle vragen beantwoord, heel leuk om ook deze video's te bekijken! Ga daarvoor even naar het YouTubekanaal van Maybelline of ga naar www.maybelline.nl/100jaar

Om de 100ste verjaardag van Maybelline goed te vieren is er een speciale collectie uitgebracht in samenwerking met ByDanie. Je vindt het Nude palette (EUR 15,99), Master precise eyeliner (EUR 9,49), Brow Drama (EUR 8,99) en Lash Sensational mascara (EUR 15,49) vanaf vandaag exclusief bij het Kruidvat. Je krijgt bij aankoop van Maybelline producten de leuke festivalbag cadeau :-)

 

100 jaar? Jawel, Maybelline bestaat 100 jaar en viert dat met heel veel leuke actie's o.a. met The Big Give Away waar je ook nog een reis naar New York mee kunt winnen! Dat wil ik ook wel, mag ik ook meedoen?

Deel dit artikel
Back to top