Reviews

Mijn beauty favorieten van mei 2015

Afgelopen maand heb ik fijne, nieuwe producten ontdekt, er zijn er een aantal bij die ik echt niet meer kan en wil missen! De BB milk van Biotherm is zo'n product, die is echt helemaal te gek, het geeft zo'n mooi effect en is fijn in gebruik, maar ook de brow pencil van Bobbi Brown is onmisbaar geworden, fijn om zo'n ontdekking te doen. Kijken jullie ook weer even mee naar een artikel over mijn beauty favorieten, dit keer van de maand mei 2015!

Mijn beauty favorieten van mei!

Het Bobbi Brown Hot Nudes palette is alweer een tijdje uit, maar heb ik echt herontdekt de afgelopen weken! Ik hou van de lichte, zandkleuren in verschillende texturen die zorgen voor een heel frisse, nude look die perfect matcht met een mooie felle lipstick en blush, dat is zeker mijn favoriete look geweest de afgelopen weken. Helaas is het niet in Nederland te koop geweest, maar was ik zo gelukkig om het toch te ontvangen om te testen, wat heerlijk!

Sensai maakt heerlijke reinigers in hun Silky Purifying lijn, reinigers die perfect op elkaar afgestemd zijn voor een twee-stappen reinigingsmethode, ik gebruik de Cleansing Milk (EUR 48,95) als eerste stap en de Milky soap (EUR 48,95) als tweede stap. Ik had deze reinigers al eens eerder gebruikt, maar toen weer even aan de kant gezet om andere producten te testen (ik kende ze ook al, lees dit artikel maar eens). Maar nu besloot ik om ze opnieuw te gaan gebruiken, ik ben er heel blij mee, ze verwijderen make-up op een zachte manier en maken de huid goed schoon zonder uit te drogen. Toch heb ik een kleine kanttekening, de Cleansing milk verwijdert oogmake-up minder goed, de Cleansing Cream deed dat wel beter!

Om mijn make-up tussendoor weg te halen of om foutjes en swatches te verwijderen gebruik ik nu weer de Lotion Micellaire van Embryolisse (EUR 18,55), wat is dat toch een fijne reiniger, binnen no time is alle make-up eraf en de huid fris!

Na het leuke Chloé Shades of rose event in Amsterdam, heb ik Chloé eau de parfum (EUR 56,00) weer even op mijn kast gezet (daarop staan de geuren die ik dagelijks gebruik) en gebruik ik deze inmiddels weer heel vaak! Ik denk dat jullie wel weten hoe deze mooie geur ruikt, naar rozen en nog meer naar rozen, het is een unieke geur die ik bij iedereen herken, zalig!

Tijdens een tripje naar Parijs kocht ik de Nuxe Prodigieux shower oil (EUR 10,90) en ik moet eerlijk zeggen dat ik verliefd ben op deze verzorgende, cremige doucheolie met licht tropische geur. Er zit gouden shimmer in, maar die hecht niet heel goed aan de huid (ik zie ze vooral op de zwarte tegels van mijn douche), maar ik ben vooral heel blij met de fijne verzorging, daar komt dus zeker een tweede (en derde) tube van, gelukkig is het online te bestellen in hun webshop.

Dat het NARS Virtual domination blush palette favoriet bij me is, dat hebben jullie al vaker gezien, maar in dit geval gaat het meer om de Laguna bronzer (EUR 39,00), die heb ik enorm veel gebruikt. De bronzer is perfect voor mij qua kleur, maar ik vind de mooi glanzende finish toch ook wel heel fijn, ik zet hem aan net onder mijn jukbeenderen en veeg ook wat Laguna over mijn voorhoofd. Misschien moet ik deze toch eens in het groot kopen? In de afgelopen "short on sunday" hebben jullie al iets kunnen lezen over de MAC Mineralize Timecheck lotion (EUR 41,00), een heel fijne primer/moisturizer die opvallende resultaten geeft. Als ik hier een paar druppels van gebruik, blijft mijn foundation veel beter zitten en oogt deze matter, heel fijn!

Over het Bobbi Brown Perfectly defined Long-wear brow pencil (EUR 39,00) heb ik al een lovende review geschreven, niet gek dat deze nog steeds favoriet is, hij blijft echt heel goed zitten en is makkelijk in gebruik, vooral omdat de pencil zacht is en mooi uitblend!

Heel blij en enthousiast ben ik over de Biotherm BB Milk (EUR 25,00), een dunne bodylotion die licht citrusachtig maar toch neutraal ruikt, op zich niet heel bijzonder misschien. Maar dat is de BB milk wel, omdat er pigmentcapsules in zitten, die knappen als je de BB milk uitwrijft, de BB milk krijgt een kleurtje en de pigmenten geven de huid een prachtige (zeer subtiele) kleur en mooie glans, mijn benen en armen zien er echt veel en veel mooier uit. Laat de BB milk wel goed drogen omdat hij eerst wat kan afgeven op lichte kleding, eenmaal droog blijft deze perfect zitten en is de kleur/het effect ook waterproof.

Ik was al groot fan van de eau de parfum Narciso, dus het is niet vreemd dat ik ook heel blij ben met de nieuwe Narciso eau de toilette (EUR 48,00) van Narciso Rodriquez! De topnoten bestaan nu ook pioenroos, samen met Bulgaarse roos en dat zorgt voor een iets lichtere, frisse versie van de cremige, musky eau de parfum, ideaal voor als het weer iets warmer wordt. De flacon is ook weer prachtig, strak en zwart met transparante details, heel mooi en vooral ook heel lekker.

Deze Chanel Le vernis Mediterranée (EUR 23,50) heb ik heel veel gedragen deze maand, vooral op mijn tenen was het mijn favoriete kleur, maar ook op mijn handen pakte ik deze er telkens weer bij, het is ook zo'n fijne, zonnige kleur die goed dekt en lekker lang blijft zitten, aanrader! Jullie weten ook dat ik fan ben van de matte lipsticks van Tom Ford, maar ook de "normale" glanzende Tom Ford True Coral (EUR 47,00) & James lipstick zijn heel fijn en prachtig van kleur. True Coral was trouwens de allereerste Tom Ford lipstick die ik kocht, toen nog in een witte verpakking, ik weet nog dat ik het spannend vond om zo'n felle kleur te dragen....nu doe ik bijna niet anders!

 

Ben je het een beetje eens met mijn favorieten van de afgelopen maand? Dit zijn zeker echte aanraders, dus mocht je ze een keer in de winkel tegenkomen, probeer ze dan eens uit! Hebben jullie weleens fijne producten ontdekt na het lezen van mijn "favorieten" artikelen? Welke waren dat dan? Ik ben benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top