Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 23 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Zaterdagavond was ik gezellig op stap, de nieuwe cocktailbar Hugh in Rotterdam is leuk, nu alleen nog wat drukker worden! 

Even een kijkje in een deel van mijn make-up stash, dit zijn oude MAC MSF's en andere bijzondere poedertjes, ik heb er nog veel meer en ze zijn me allemaal even lief, haha!

Hier ben ik zoooo zuinig mee, ik wil niet dat deze op is voordat de Moroccanoil bodylijn naar Nederland komt, erg he?

Dit hebben jullie vast al gezien, Urban Decay brengt een nieuw Naked Smoky palette uit, binnenkort kan ik jullie er meer over vertellen! 

Lieve mama Yoshi en zoon Asrael!

Bruce Jenner is nu Caitlyn Jenner, heeft over de 1 miljoen volgers op Instagram en Twitter en wordt misschien wel de nieuwe MAC Viva Glam spokesperson! Dat is nog niet zeker hoor, maar het gaat rond op het internet, even afwachten maar! Ik vind het goed passen, MAC is tenslotte voor "all races, all sexes and all ages" en des te meer lipsticks er verkocht worden voor het goede doel des te beter!

Over de nieuwe Chanel collectie kan ik dit zeggen : WOW!! Het is niet normaal hoe mooi de collectie is, helemaal in mijn straatje <3

Chanel heeft een nieuwe variant van Chance uitgebracht, Eau Vive, iets levendiger en energieker dan de andere varianten, heel lekker!

Dit is wel bevestig, MAC gaat samenwerken met zangeres Ellie Goulding! Deze collectie komt eind van het jaar uit, ziet er mooi uit in elk geval, meer info volgt.

Goed, ik wil weer een nieuwe zonnebril (nee, ik heb er geen nodig, maar toch) en ik heb mijn oog laten vallen op de aviator van Victoria Beckham. Ik vind die met de paarse coating wel leuk, maar wil het model eigenlijk graag even passen...weet iemand waar ze dit model verkopen in Nederland? Of moet ik naar Londen?

Magnum black proberen.....niet mijn favoriet, iets te bitter en te weinig espresso smaak....nu ben ik ook geen grote Magnum fan dus niet zo snel heel enthousiast.

Haha....deze foto van een bodybuilding kangoeroe stuurde ik naar Marco....

Vrijdag was ik op het strand van Zandvoort, samen met Bobbi Brown om een uurtje yoga te doen op het strand in een fijne outfit van Falke & Reebok. Natuurlijk droeg ik Beach van Bobbi Brown....

Yoga of niet, ik had mijn zonnebril toch echt op! 

Daarna een lekkere lunch, George 5 is een mooie zaak met zelfs twee zwembaden in de duinen, heel apart! Het is dat het behoorlijk ver van mijn huis is, maar anders had ik er graag vaker willen zitten, fijn hoor! 

Van een dagje strand krijg je natuurlijk beachhair en dat is helemaal niet erg! Op naar huis met de kap open!

Lief van Bobbi Brown, mooie goodies in de goodiebag, als dank voor onze aanwezigheid! 

Zaterdag ging ik even met Sem naar Voorwinden om wat zomerkleding voor Sem te kopen, hij moest even meehelpen uitzoeken, allemaal gelukt!

En ik vond nog een paar schoenen van Filippa K waar ik verliefd op werd.....

En een hoed van zwarte raffia, die ik goed kon gebruiken!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top