Blogs & Editorial

Photo diary van 10 juni 2015 - vakantie geboekt!

Mijn laatste photo diary dateert al van 20 mei, veel te lang geleden dus en daarom werd het zeker tijd voor een verse selectie foto's van mijn dag. Gisteren was een "gewone" woensdag, ik heb gesport en gewerkt, eigenlijk niets speciaals maar ook zo'n dag heb ik heel regelmatig, net zoals jullie! Kijk je even mee naar mijn photo diary van 10 juni 2015?

Wat een fijne dag was het vandaag, heerlijk zonnig weer en een strakblauwe lucht, ik hou ervan! Het was wel een beetje fris en winderig, maar dat geeft natuurlijk niets. Ik zwaai Sem om kwart over acht uit, Marco is ook al naar zijn werk.

Ik heb mijn sportkleren, deels, aan...eerst even ontbijten en dan op pad.

Grod en verse sinaasappelsap als ontbijt, lekker!

Ik stapte om half 10 de deur uit, eerst nog even mijn mail gedaan en toen op naar de supermarkt, daarna door naar de sportschool om een uurtje te sporten!

Hee.....deze nieuwe Falafel Couscous salade is nieuw bij Albert Heijn, hij was lekker al had ik gehoopt dat er ook wat granaatappelpitjes in zouden zitten, die ga ik er volgende keer zelf bij doen.

Altijd leuk, mijn bestelling van Sephora is binnen!

Een navulling van de Miracle Cushion van Lancome, 2 concealers, 2 mooie Marc Jacobs lipsticks en een mooie blush/contourpalette van NARS.

Met dubbele bodem en mini-lipgloss, handig weer om mee te nemen...haha...hoeveel van dit soort handige palettes heb ik nu wel niet? 

OK, dit doe je dus als je een kat bent, heerlijk liggen in de schaduw van de pergola en je uitgebreid wassen....luie Emo toch!

We eten één van Sem's favoriete maaltjes, krieltjes uit de oven met rozemarijn en olijfolie, biologische ribkarbonade en snijbonen met witte bonen, lekker hoor!

Op zo'n mooie dag hang ik mijn dekens/dekbedden altijd uit het raam en dan slaap ik 's avonds extra lekker...herkenbaar?

Even wat pakjes open maken, een lekkere bodyscrub van Spa Ritual met Indische gember geloof ik....

Noteer deze maar in je agenda, ergens in augustus komen deze geweldige, vloeibare lipsticks van Estée Lauder uit, ze zijn te gek, morgen even goed testen!

Body Shimmer van Leco...ik verwachte veel maar werd teleurgesteld, het is een beetje vreemde gele gel zonder al teveel effect...niet mijn ding!

Wel mijn ding, een neon roze nagellakje van Alessandro, dit is de kleur Pinkini, perfect vakantiekleurtje

Ik had nog wat besteld voor Sem bij Kleertjes.com, die hebben een supergroot assortiment en gelukkig ook vaak tussenmaten zoals maat 146, die hebben ze in veel winkels niet en dat vind ik toch zo stom...je verkoopt toch ook geen maat 36 en maat 40  en maat 38 niet? Stom!

Hee...Asrael, wil je naar binnen? Ze zitten altijd zo keurig te wachten tot we de deur open doen!

Outfit van vandaag, jeans van Zara, t-shirt van Zoe Karssen, vest van Zara en schoenen van Nike, ik heb ook nog andere schoenen aangehad vandaag maar ik kreeg koude voeten, haha!

Hoera! We hebben onze vakantie geboekt, in augustus gaan we 10 dagen relaxen in ons favoriete hotel : Lopesan Baobab op Gran Canaria, dat is zeker een aanrader.

 

Een gewone woensdag dus, want tussendoor heb ik ook nog gewerkt, veel foto's gemaakt en nagels gelakt, tja...ook dat is werk voor mij, het blijft gek! Morgen (of vandaag) ga ik naar de kapper, eindelijk weer want mijn uitgroei is gewoon schandalig!

Deel dit artikel
Back to top