Nieuws

Win een Bobbi Brown Full Day Look Make-up Lesson & de Smokey Eye mascara!

Hebben jullie dit artikel over de zomerse musthaves van Bobbi Brown gelezen? Dan snap je heel goed waarom ik fan ben van dit Amerikaanse merk! Ik heb vandaag een leuk nieuwtje voor je, in oktober 2015 opent de officiële Nederlandse webshop van Bobbi Brown!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de exacte datum, schrijf je dan nu al in voor hun nieuwsbrief op deze pagina. Je maakt dan ook kans op een Bobbi Brown Makeup Lesson met de fijne Smokey Eye Mascara of 1 van de 14 Smokey Eye mascara's die ze weggeven, kijk snel verder en schrijf je in!

Bobbi Brown kijgt online shop!

 

Na de eerste Bobbi Brown counter die in 2009 in Rotterdam opende zijn er nog heel wat verkooppunten bij gekomen, volgens mij staat de teller inmiddels op 11 verkooppunten in Nederland. Wij Nederlandse vrouwen houden van Bobbi Brown! Nu kunnen we de producten van Bobbi brown gelukkig al een tijdje online shoppen, maar een officiële Bobbi Brown webshop was er nog niet. Daar gaat verandering in komen, in oktober 2015 opent de officiële Nederlandse Bobbi Brown webshop en dat biedt heel veel leuke voordelen! Zo zullen gelimiteerde collecties vaker ook in Nederland beschikbaar zijn en kun je vanuit huis het complete assortiment bestellen.

Zoals je heb kunnen lezen in dit artikel, is de Smokey Eye mascara zeker één van mijn favorieten, het fijne borsteltje zorgt voor mooi gekrulde wimpers en kleurt ze mooi diepzwart vanaf de wimperimplant, perfect bij een smokey eye maar is ook uitstekend te combineren met een rustige ooglook.

Wil jij kans maken op een Full Day Look Make-up Lesson (t.w.v. EUR 50,00) in de Bijenkorf Amsterdam en een Smokey Eye Mascara of 1 van de 14 Smokey Eye mascara's die Bobbi Brown weggeeft? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Dan word je ook als eerste op de hoogte gebracht wanneer de officiële opening is van de online shop van Bobbi Brown, ik kijk er nu al naar uit! 

advertorial

Deel dit artikel
Back to top