Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 24 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Ik, een twee-zits cabrio met het dak open en de zaterdagse boodschappen levert dit plaatje op....ze staan overal en Sem moest naar huis lopen....haha, nee hoor, hij was lekker thuis!

Ik ben van plan mijn MAC stash/verzameling eens vast te leggen op foto's, maar dat is nogal een werk vooral het opzoeken van al die producten in verschillende delen van het huis. Hier heb je in elk geval de meeste van mijn MSF's en beautypowders.

Zondag was mijn relaxdag, ik zat in het zonnetje met een cracker en kokoswater en Marco was aan het "karcheren"....goed geregeld!

Helemaal relaxen kan niet, want er moet ook eten gemaakt worden, dit is een lekkere orzo salade met lamsworstje en zelfgemaakt Tzatziki van Bo, lekker van de BBQ!

Dit moest even vastgelegd worden, moeder en zoon op één stoel...dat gebeurt echt nooi! Vinden jullie dat ze op elkaar lijken? 

Maandag was ik druk met sinaasappels uitpersen voor Sem, die voelde zich nl. helemaal niet lekker, hij was superverkouden!

Een dagje thuisblijven dan maar met neusspray en oogdruppels....jammer genoeg heeft hij er nog steeds last van en lijkt de diagnose hooikoorts te zijn. Dat heeft hij nog nooit gehad, dus het was een vervelende verrassing, natuurlijk is hij wel weer naar school gegaan de volgende dag. Hebben jullie nog een goede tip om van branderige ogen af te komen?

Trek in avocado! Zo lekker op een cracker of boterham, wel of niet gecombineerd met een eitje! Ik doe er wel altijd een paar druppel limoensap door en breng het op smaak met veel peper en wat zout.

Ik heb een grijze week qua outfits, wat een fijne kleur is dit! De broek is van 7 for all kind en zit geweldig, het is de high rise skinny, liefde voor dit model!

Hebben jullie deze al eens geprobeerd? Tomatenketchup met 50 % minder suiker, smaakt goed hoor, wel een beetje anders maar dat is prima.

Even bij Marco op de zaak waar deze oude Zundapp in zijn kantoor staat, mannen zijn ook maar gekke sentimentele figuren! Hij is wel mooi hoor en Sem zit er graag op als hij er is, maar om te rijden moet hij nog 5 jaar wachten....

Tijd voor spaghetti arabiata met de kruiden uit Italië, als je daar op vakantie gaat moet je ze zeker meenemen, zo lekker!

Schattig en oud, dit vintage lippalette van Bobbi Brown, het is al heel lang niet meer te koop. Ik vind het wel heel leuk om in mijn stash dit soort oude schatten op de duikelen, leuk voor mijn museum later.

Deze week hebben Sem en ik bijna iedere dag een wandeling gemaakt en die lieve Asrael liep helemaal met ons mee, soms wel 3 kilometer...wat een kanjer! Soms moest ik hem wel even dragen, als er bijvoorbeeld een hond langsliep of als hij moe was, zo cute.

Tijd voor Tom Ford Beauty, ik woonde een heerlijke lunch bij in The Dylan in Amsterdam ter introductie van de nieuwe damesgeur Noir pour femme, binnenkort meer!

Het zou zo een leuk plantje kunnen zijn voor in huis, deze heerlijke tonijn met krokante zeewier en wasabi ijs, maar ik heb hem toch maar opgegeten.

Zalige kip met een schuimige, cremige saus...jum!

Er was al een Tom Ford Noir eau de parfum, Noir Extreme en Noir eau de toilette voor mannen, maar vanaf augustus is er ook een vrouwelijke variant, een zalige geur!

Shoes of the week <3

Donderdagavond brak ons hart even....de lieve Midas (hier links op de foto toen hij nog een kitten was met zijn zus Minoes), kat van mijn broer werd op die mooie zomeravond doodgereden voor de ogen van het hele gezin. Iedereen in de straat was buiten aan het spelen en Midas was er natuurlijk bij, toen er een jonge meid met gierende banden veel te snel de straat in kwam rijden.......vreselijk! Midas is hier thuis geboren en is de zoon van Dropje en broer van Emo, ook een beetje ons kind dus en we zijn er echt verdrietig van. 

Nee, het meisje deed het niet expres, maar ze was wel roekeloos en voor het zelfde geld was het naast een kat ook een kind die ze raakte....rij dus svp echt niet te hard in de bebouwde kom, want een ongeluk zit in een klein hoekje...

Deze kokoswater was nieuw bij Albert Heijn en wilde ik even proberen, ik heb hem weggegooid, vreselijk vies vond ik het, vooral door de bleekselderijsmaak...bah!

Wat een mooie bronzingduo's van Collistar! Zal ik ze reviewen?

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top